Overslaan en naar de inhoud gaan

Over onze dienstverlening

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Memoriam Catering

Catering

Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan onze professionele catering zich meten met een volwaardig restaurant. Het tijdstip van de uitvaart is van invloed op wat u gasten wilt aanbieden. Rond de middag is dat bijvoorbeeld een gezonde lunch. Later op de dag zijn zoete lekkernijen, hartige snacks, een broodjes arrangement met soep, ‘walking dinner’ of een bourgondische borrelplank misschien meer gepast. Bij Memoriam passen we de catering graag aan op uw wensen. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers en duurzame producten uit de streek.

Image
Memoriam Multimedia

Multimedia

Ieder leven heeft een uniek verhaal dat het waard is om verteld te worden. Muziek en beeld zijn bij uitstek in staat om ons diep te raken. Soms kunnen ze zelfs uitdrukken wat in woorden moeilijk te vatten is. De afscheidsceremonie kan geheel naar eigen wens vormgegeven worden. Op de aanwezige grote beeldschermen kunnen foto’s, herinneringen, teksten en andere beelden getoond worden. Ook de geluidsystemen in onze aula’s en ontmoetingsruimte zijn van hoge kwaliteit. Het geluid klinkt helder waar u ook staat of zit in de ruimte. De akoestiek in onze aula is daarnaast ook zeer geschikt voor livemuziek.

Image
Memoriam condoleance

Condoleance

In de ontmoetingsruimte worden bezoekers ontvangen door onze ervaren hostesses. De ruimte heeft een warme en luxueuze hoteluitstraling. Deze omgeving doet op geen enkele manier denken aan wat u traditioneel gezien misschien zou verwachten van een uitvaartcentrum. Onze ontmoetingsruimte heeft de allure van een grand café, met de intimiteit van een huiskamer. Het uitvaartcentrum iedere dag van de week beschikbaar. Zelfs in de avonduren en in overleg ook op zondag.

Image
Memoriam Asbestemming

Asbestemming

Na de crematie wordt de as een maand bewaard op het crematorium. Deze termijn is wettelijk vastgesteld en geeft nabestaanden de mogelijkheid om rustig na te denken over een bestemming voor de as. De as kan op verschillende manieren bewaard worden. Bijvoorbeeld in een sierurn, reliek of assieraad. Deze bestaan in allerlei verschillende vormen, materialen, kleuren en maten. In ons informatiecentrum krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden. We hebben een groot assortiment aan unieke nagedachtenisartikelen en adviseren graag over een passende bestemming voor de as.

Image
Monuta uitvaartwensen

Uitvaartwensen vastleggen

Bij leven een gesprek aangaan over wat uw wensen zijn is niet altijd makkelijk. Toch kan het goed zijn om uitvaartwensen op tijd vast te laten leggen. Een goed gesprek nu, kan straks als het zover is veel zorgen bij uw nabestaanden wegnemen. Bespreek uw wensen daarom tijdig met uw naasten en een uitvaartadviseur. Vraag kosteloos onze gids uitvaartwensen aan, deze helpt u bij het voorbereiden op een uitvaart.

Image
Memoriam Memoria

Memoria

Familieleden, vrienden en kennissen kunnen de naaste familie hier online condoleren. Iedereen kan daarbij foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen de overledene herdenkt. Naast een online plek om samen te herdenken is Memoria ook een middel om praktische informatie te delen, zoals de locatie of het tijdstip van de uitvaart. U kunt hier ook wensen kenbaar maken over bijvoorbeeld bloemen of donaties aan goede doelen. Monuta Memoriam hecht grote waarde aan uw privacy. Om die reden hanteren wij een strikt privacybeleid dat de veiligheid van alle persoonsgegevens waarborgt.  

Image
Memoriam livestream

Livestream

Meekijken met het afscheid kan via ons speciaal voor nabestaanden ontwikkelde herdenkingsplatform Memoria. Uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden is de herdenkingspagina afgeschermd met een inlogcode. De inlogcode wordt door de familie bekendgemaakt per mail of in de rouwkaart, zodat alle digitaal genodigden mee kunnen kijken. Zijn niet alle genodigden in staat om digitaal mee te kijken op het moment dat de uitvaart plaatsvindt? Naderhand is de plechtigheid te downloaden via een link die te vinden is op de herdenkingspagina.