Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
68 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Door André de Bruijn van Monuta ontstond er rust tijdens een hectische periode. Zijn heldere en vriendelijke ondersteuning maakte dat wij ons konden focussen op het afscheid. Alle stappen die genomen moesten worden waren duidelijk net als het kostenplaatje. We hebben hierdoor op een prettige manier afscheid kunnen nemen.

Meer lezen
Yvonne
Voorburg
17-04-2024
9

Samen met Andre de Bruin hebben wij op een hele warme en respectvolle manier afscheid genomen van onze moeder.

Meer lezen
Wieske Fischer
Den Haag
14-04-2024
10

André de bruin heeft ons ontzettend fijn geholpen. Dank je wel!

Meer lezen
Suzanne
Leidschendam
16-03-2024
10

Respectvolle benadering

Meer lezen
Rumyana Mladenova
's-Gravenhage
04-03-2024
10

Met een warm gevoel denk ik terug aan de crematie. Zonder zorgen en precies zoals ik het wilde heb ik afscheid kunnen nemen van mijn vader en dat allemaal dankzij André. Bij hem voelt alles echt aan, zijn warmte en oprechtheid gaf mij net die steun die ik nodig had tijdens deze moeilijke periode. Zijn professionalisme zorgde voor een heel mooie ceremonie die precies de essentie van mijn vader liet zien. Heel erg bedankt André.

Meer lezen
Laila
Chenogne
16-02-2024
10

André is een zeer aimabel persoon en geeft het gevoel dat alles in orde komt. Duidelijk uitleg en kostenraming, wat een stuk rust geeft. Hij is zeer betrokken, empatisch en straalt vertrouwen uit. Het regelen van de uitvaart wordt professioneel aangepakt en is fijn verlopen. Ook de aangeboden cosmetische verzorging was een pré en zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Al met al een enorme aanbeveling waard. Marcello & Liane.

Meer lezen
Marcello
Den Haag
10-02-2024
9

André de Bruijn is empatisch, analytisch en kan met gevoel voor de situatie een waardig afscheid organiseren. Zijn suggesties waren behulpzaam maar nimmer was er het idee dat hij deze wilde 'opleggen'. Zijn geduld was eindeloos. Ik ben Monuta en André specifiek bijzonder dankbaar voor de hulp en ondersteuning bij het organiseren van het afscheid van de liefde van mijn leven.

Meer lezen
Bart Brands
Den Haag
02-02-2024
10

Zeer betrokken en zaken deskundig. Hij voelde goed aan wat onze wensen waren.

Meer lezen
Theo Gosen
Amersfoort
02-02-2024
10

Dankzij Andre hebben wij op een waardige wijze afscheid van onze moeder kunnen nemen. Andre is behulpzaam en ondersteunt waar nodig. Geeft goede adviezen en neemt zijn werk serieus.

Meer lezen
Marieta
Naaldwijk
01-02-2024