Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
64 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Met een warm gevoel denk ik terug aan de crematie. Zonder zorgen en precies zoals ik het wilde heb ik afscheid kunnen nemen van mijn vader en dat allemaal dankzij André. Bij hem voelt alles echt aan, zijn warmte en oprechtheid gaf mij net die steun die ik nodig had tijdens deze moeilijke periode. Zijn professionalisme zorgde voor een heel mooie ceremonie die precies de essentie van mijn vader liet zien. Heel erg bedankt André.

Meer lezen
Laila
Chenogne
16-02-2024
10

André is een zeer aimabel persoon en geeft het gevoel dat alles in orde komt. Duidelijk uitleg en kostenraming, wat een stuk rust geeft. Hij is zeer betrokken, empatisch en straalt vertrouwen uit. Het regelen van de uitvaart wordt professioneel aangepakt en is fijn verlopen. Ook de aangeboden cosmetische verzorging was een pré en zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Al met al een enorme aanbeveling waard. Marcello & Liane.

Meer lezen
Marcello
Den Haag
10-02-2024
9

André de Bruijn is empatisch, analytisch en kan met gevoel voor de situatie een waardig afscheid organiseren. Zijn suggesties waren behulpzaam maar nimmer was er het idee dat hij deze wilde 'opleggen'. Zijn geduld was eindeloos. Ik ben Monuta en André specifiek bijzonder dankbaar voor de hulp en ondersteuning bij het organiseren van het afscheid van de liefde van mijn leven.

Meer lezen
Bart Brands
Den Haag
02-02-2024
10

Zeer betrokken en zaken deskundig. Hij voelde goed aan wat onze wensen waren.

Meer lezen
Theo Gosen
Amersfoort
02-02-2024
10

Dankzij Andre hebben wij op een waardige wijze afscheid van onze moeder kunnen nemen. Andre is behulpzaam en ondersteunt waar nodig. Geeft goede adviezen en neemt zijn werk serieus.

Meer lezen
Marieta
Naaldwijk
01-02-2024
10

Vanaf het eerste contact na overlijden van mijn moeder tot en met de nazorg (belangstelling nabestaanden), goede gesprekken en hulp gekregen.

Meer lezen
Leuny Roeleveld
Den Haag
19-01-2024
9

Uitvaartbegeleider André de Bruin was zeer vriendelijk en betrokken, maar niet overheersend. Wist alles in goede banen te leiden. Luisterde goed naar onze wensen en reageerde altijd snel op vragen die hem via e-mail en whatsapp werden gesteld.

Meer lezen
Mary
Zoetermeer
04-01-2024
10

Bij de uitvaart van mijn moeder een beroep gedaan op Andre na al een positieve ervaring met Andre te hebben gehad. Mijn ervaring is dat deze man ons veel uit handen heeft genomen, ook mijn zijn deskundigheid, empathie en voorstellen is hij van grote waarde voor ons geweest. Waarvoor dank.

Meer lezen
J.M.P. Korte
Den Haag
18-12-2023
10

ik zal jullie zeker aanbevelen

Meer lezen
Carin Berg
Den Haag
12-12-2023