Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
33 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze ervaring met Monuta heeft in principe alles te maken met de uitvaartverzorger André de Bruijn. Hij heeft vanaf het eerste tot en met het laatste contact niet alleen alle praktische zaken perfect geregeld, maar ook telkens weer heel veel aandacht gegeven aan zowel de overledene (die hij voorafgaand aan diens overlijden nog heeft gesproken), als aan de nabestaanden. Hij was áltijd bereikbaar en niets was hem teveel. Het persoonlijke contact en diens oprechte, warme belangstelling heeft zeker geholpen bij het verwerken van het verdriet.

Meer lezen
Frans
Monster
17-11-2022
10

De crematie plechtigheid was fantastisch geregeld door André de Bruin. Gevoelsmatig was het helemaal in orde en alle zaken zijn correct afgehandeld.

Meer lezen
David
Nootdorp
03-11-2022
10

Nemen alle zorgen rondom de crematie of uitvaart uithanden petje af voor jullie allemaal

Meer lezen
Marco
Rijswijk
17-09-2022
10

Onze ervaring was super.

Meer lezen
Anneke Draaisma
Enschede
01-09-2022
8

Als zeer fijn gevoel En goed aangehoord

Meer lezen
G de jong
Zoetermeer
27-08-2022
10

Goed opgevangen, alle zorgen van a-z vanaf het eerste gesprek opgelost. Alles was gewoon Top, de Heer Andre de Bruijn en Team 10 sterren!

Meer lezen
Johan Marinus Schreuders
Wenen, Oostenrijk
12-08-2022
10

Mijn vader overleed ‚s avonds. Het afleggen vond diep in de nacht plaats. De medewerkers waren zo vriendelijk en begripvol, en deden echt alles om het rustig en respectvol te laten verlopen. Wij wilden graag dat onze vader hetzelfde type dezelfde kist werd bijgezet als voor onze moeder. Zij was 21 jaar geleden overleden en wij wisten niet meer de naam vd kist. Automatisering ging niet zover terug dat dat gemakkelijk terug te vinden was. Iemand is toen speciaal in de papieren administratie gaan zoeken: fantastisch. De begeleiding naar de uitvaart was heel fijn: er werd meegedacht over tal van zaken, maar we werden geheel vrij gelaten. De uitvaart zelf was schitterend, ingeleid en toegelicht door Monuta. Professioneel en persoonlijk tegelijk. Ondanks het verdriet was het een hele fijne en mooie gebeurtenis.

Meer lezen
Wendelien
Den Haag
12-08-2022
10

Na het overlijden van onze vader, hebben we contact gehad met Andre van Monuta/de Bruijn. Dat voelde direct goed. Andre heeft ons zo enorm goed geholpen en bijgestaan. Daar zijn we Andre nog steeds erg dankbaar voor. In die periode gaat alles in een roes langs je heen. We konden en mochten hem gewoon bellen, wanneer we daar ook maar behoefte aan hadden. Echt een mensenmens.

Meer lezen
Andrea
Den Haag
05-08-2022
10

Andre denkt mee en zorgt voor een mooi afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Meer lezen
Bianca
Den Haag
03-08-2022