Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

10
3 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer tevreden over hoe André de uitvaart begeleide. Hij respecteert de wensen van de nabestaanden en stuurt hier en daar bij. André is een lief en gevoelig mens en door zijn begeleiding wordt het geheel een stuk dragelijker gemaakt.

Meer lezen
Cristel
Den Haag
26-08-2021
10

Het meedenken en meevoelen met ons en de hele uitvaart, dat heeft André zo prachtig weten neer te zetten. Alles is gegaan zoals het zou moeten zijn. Ik heb achteraf niks waarvan ik nu denk dat het anders had gemoeten. De benadering en begeleiding is de gehele aanloop naar de uitvaart fantastisch geweest.

Meer lezen
Kim
Rijswijk
24-08-2021
10

Goed en met geduld naar de wensen betreft de uitvaart geluisterd en met veel passie en gevoel ons begeleid. Wij kijken er tevreden en dankbaar op terug. André is een topper !

Meer lezen
Caroline
Nootdorp
12-01-2021

De uitvaart is door Andre de Bruin te Den Haag verzorgd. Tijdens het eerste bezoek bij ons thuis kregen wij al de indruk dat het goed gaat komen. Vooraf gaf Andre de werking van de Monuta nazorg map uit. De kosten berekening werd voor ons duidelijk uitgelegd daarin is Andre transparant duidelijk zonder verborgen agenda. Andre denkt met ons mee en geeft goed en duidelijk advies. Hij is vooral begripvol en kijkt duidelijk door de bril van de klant.

Meer lezen

Anoniem

André de Bruijn is een erg prettige, maar ook doortastende uitvaartverzorger. Ook buiten kantoortijden kon ik voor vragen bij hem terecht.Hij ondersteunde niet alleen het proces, maar ik voelde me zelf ook gesteund. Het stemt me dankbaar dat ik zoveel aan hem kon overlaten.

Meer lezen

Anoniem

Andre de Bruijn heeft ons goed begeleid en daardoor hebben wij er een goed gevoel aan over gehouden tov de wensen van onze moeder.

Meer lezen

Anoniem

Zeer tevreden over de faciliteiten, afhandeling en leiding van de uitvaart.En in het bijzonder zeer tevreden met een geweldig lief mens Andre de Bruijn die door zijn bergeleiding het geheel een stuk dragelijker maakte.

Meer lezen

mevrouw Luik

Ik zou dan zeker André de Bruijn aanbevelen. André heeft ons enorm goed geholpen, hij was er wanneer wij hem nodig hadden, belde elke dag hoe het ging, dacht mee zonder opdringerig te zijn en stond klaar met een luisterend oor en warm hart.

Meer lezen

Anoniem