Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
53 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wat een prettige ervaring om de ondersteuning van een uitvaartverzorger als André te mogen hebben in deze heftige periode en voor mij totaal onbekende situatie. Zijn kordate, maar warme en begripvolle begeleiding was geweldig vanaf het eerste telefonische contact tot aan het recente afsluitende gesprek, met een wijntje erbij. Vooral ook zijn emotievolle optreden en woorden tijdens de uitvaart zelf waren bijzonder. Het voelde als ondersteuning door een goede vriend.

Meer lezen
Paul
Den Haag
19-09-2023
10

We zijn ontzettend goed begeleid door Andre. Hele fijne man, legde alles goed uit, was zeer proactief en attent. Helemaal top.

Meer lezen
Judit
Den Haag
07-09-2023
10

Betrouwbaar,Betrokkenheid en Goede Service. We zijn heel goed geholpen .

Meer lezen
Angela
Den Haag
15-08-2023
10

kort maar krachtig: Andre de Bruijn heeft ons al 3 keer bijgestaan. dit is zo'n ontzettende lieve goeie man. echt een mensenmens!

Meer lezen
Timo
Bleiswijk
15-08-2023
10

Vanwege de uitstekende ervaringen met André bij een eerdere uitvaart, was de keuze niet moeilijk. De door ons gewenste natuurbegrafenis was echter niet standaard en ook de locatie was helemaal nieuw voor André. Toch was alles qua wensen en mogelijkheden in de basis geregeld in één ochtend. Verder verliep de communicatie en planning uitstekend in de aanloop naar en tijdens de prachtige uitvaart. Het voelde gewoon aan alsof hij bij de familie hoorde, maar was ondertussen volledig "in control". Een geweldige ervaring.

Meer lezen
Paul
Den Haag
14-08-2023
8

Niet alleen het eerste contact, maar de overige contacten met Monuta waren prima. Er werd veel zorg aan ons/mij besteed, de informatie was prima, ook de catering was prima. Zelfs de nazorg w.b. de rouwkaarten, de bedankkaarten was prima. kan alleen maar schrijven: prima gedaan, persoonlijk. Dank, dank hiervoor.

Meer lezen
Barbara
Den Haag
12-08-2023
10

Het gesprek met de adviseur was heel prettig. Er werd meegedacht en geadviseerd zonder druk te leggen. Hele sympathieke man die alles heel goed aanvoelt en de juiste toon weet te treffen en ook alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Niets dan lof!

Meer lezen
Leonie
Den Haag
18-07-2023
10

Andre heeft de hele uitvaart van a tot z ontzettend goed aan ons uitgelegd. Alle wensen zijn mogelijk en ook heeft hij enorm geholpen met het maken van de juiste keuzes. Een fantastisch draaiboek heeft hij gemaakt, waardoor wij stap voor stap naar de dag toe konden leven. Het heeft ons heel erg geholpen, dit grote verlies, dragelijker te laten zijn. Heel respectvol, betrokken, warm, liefdevol, begrip voor alles en hij heeft enorm veel kennis. Er waren een paar honderd mensen aanwezig bij de uitvaart en iedereen sprak later nog over hoe geweldig het afscheid was en zo goed verzorgd door Andre. Wij zijn hem enorm dankbaar.

Meer lezen
mariella
wassenaar
27-06-2023
10

De cerenonie was heel goed geregeld,was fijn en intiem. Precies zoals wij het in gedachten hadden en belangrijker nog : zoals mijn echtgenoot/onze vader het gewild zou hebben. De aanwezige waren zeer onder de indruk en verbaasd dat het zo ook kan!

Meer lezen
Gerda Gersie - Vossen
Den Haag
18-06-2023