Recensies

Crematie van mijn Moeder

De tweede keer binnen een half jaar dat ik iemand verloor. Dus gelijk Andre gebeld en hij heeft het weer voor elkaar gekregen om het onvergetelijk te maken! We hadden een klein clubje, maar het was af! Raad het iedereen aan, hij denkt mee, heel belangrijk op zo'n moment want je vergeet de helft... Is ook heel menselijk, ja voor mij een toppertje! Andre, nogmaals bedankt!!!

Heel veel dank!

André heeft ons geweldig geholpen en gesteund tijdens de hele periode ook voorafgaand aan de uitvaart van mijn man. Omdat het overlijden plotseling kwam moest alles in zeer korte tijd geregeld worden. Hij heeft dit werkelijk fantastisch gedaan, zo persoonlijk betrokken, zo warm , zeer empatisch en geduldig. Omdat wij in het zelfde jaar ook een uitvaart van een familielid door hem hebben laten verzorgen, wisten we dat via André alles in zeer goede handen zou komen. André, je bent een vakman en een heel fijn mens. Nogmaals dankjewel.

Aanbeveling!

Ik zou dan zeker Andre de Bruijn aanbevelen. Andre heeft ons enorm goed geholpen, hij was er wanneer wij hem nodig hadden, belde elke dag hoe het ging, dacht mee zonder opdringerig te zijn en stond klaar met een luisterend oor en warm hart.

Goede zorg

Goede zorg tijdens deze moeilijke dagen.

Wat een goede hulp

Wat is André een wereldvent, zo goed geholpen, of het nou dag of nacht is hij staat voor je klaar, alle mogelijkheden besproken, zo eerlijk als hij is. Door André heb ik een mooie laatste eer aan mijn vader kunnen geven. Bedankt André!

Bijzonder

De steun die wij kregen was echt heel bijzonder.

Bedankt André.. we zijn jouw heel dankbaar

Het gekke is dat je uitvaart reclame weggooit want " hier" wil je niet mee bezig zijn Nu kijk ik met andere ogen.. zonder André konden we dit niet.. zo vreselijk goed geholpen. Ons zo bijgestaan in Ons verdriet. Maar het bijzondere was hij is Echt en niet nep. Tuurlijk zijn het een hoop centjes. Maar nu besef ik dat het het waard is. Zeer aan te bevelen. Jolanda kreffer. Bedankt ook de chauffeurs iedereen. Ik voel me tevreden zo goed afgesloten.

Vol lof

Een prettige begeleiding zowel voor oveverledene als de nabestaanden. Wij hebben niets anders dan lof over Andr? en zijn team.

Niets is te gek

De uitvaart en ook in de dagen ervoor is alles precies zo gegaan als ik wilde en geheel in stijl van de overledene. Alles was mogelijk perfect verzorgd en vorm gegeven. Terugkijkend kan ik zeker zeggen dat het een mooie waardige en respectvolle uitvaart is geweest. Ben heel dankbaar voor alle steun en betrokkenheid die de uitvaartverzorger mij heeft gegeven tijdens deze moeilijke dagen op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied. Iedere dag toch even dat telefonische contact om te vragen hoe het met mij ging.

Een heel mooi afscheid

Niet alleen ik maar ook mijn familie vonden dat André De Bruijn ons heel goed en mooi heeft begeleid met het verlies van mijn vrouw, het was ondanks alles een geslaagde dag met een heel mooi afscheid