Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
25 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Andre denkt mee en zorgt voor een mooi afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Meer lezen
Bianca
Den Haag
03-08-2022
10

André heeft alles perfect en met veel empathie geregeld. Hij was altijd bereikbaar. Dankzij hem kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid van onze moeder.

Meer lezen
Ineke
Den Haag
01-08-2022
9

Het opbaren en de crematie uitvaart van mijn vrouw was in handen van Monuta. De contactpersoon voelde precies aan wat de wensen waren, hetgeen tot een intieme afscheid heeft geleid van mijn vrouw. Ik dank de medewerkers van Monuta die dit mogelijk heeft gemaakt.

Meer lezen
J. Harsveld
Den Haag
15-07-2022
10

Wij hebben Monuta de Bruijn als zeer prettig ervaren. Stond klaar als we hem nodig hadden, en wijzigingen met betrekking tot de uitvaart van onze oma werden direct geregeld. Bij een volgend overlijden (wat hopelijk nog heel lang duurt), willen wij ook graag dat dit via Monuta de Bruijn geregeld wordt.

Meer lezen
Shirley
Den Haag
05-07-2022
10

Andre heeft ons van begin tot eind met alles bijgestaan. Wij konden hem altijd bellen, mailen niets was hem teveel.

Meer lezen
Ingrid
Monster
17-06-2022
10

André wist de juiste toon te zetten, voelde precies aan waar de behoefte lag en zorgde ervoor dat in de verdrietige periode waarin wij zaten, alles perfect georganiseerd werd. Zijn “tijdelijke” plek in ons gezin heeft ervoor gezorgd dat de aanloop naar de uitvaart en de uitvaart zelf, precies zo is gegaan als het moest gaan…. Zelfs beter dan dat.

Meer lezen
John
Den Haag
04-06-2022
10

Ieder aspect, van de voorbespreking tot en met de nazorg, hebben wij als vlekkeloos ervaren. De manier waarop is meegedacht en de wijze waarop Andre zich presenteert, professioneel maar ook met gevoel voor de menselijke maat, maakt dat wij geen enkele zorg hadden over de uitvaart. Wat ook fijn was is dat Andre absoluut niet aandringt op andere keuzes dan dat de familie in het hoofd heeft maar wel met suggesties komt als je het zelf even niet weet. Voor ons was Andre van toegevoegde waarde voor de totaalbeleving van de uitvaart.

Meer lezen
Ellis
Den haag
03-06-2022
10

De goede en warme begeleiding van André de Bruijn bij het afscheid van mijn levenspartner heeft mij en mijn kinderen heel goed gedaan in deze zware tijd. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken en als ik een vraag had, loste André dit gelijk op. Zijn benadering vond ik ook heel fijn en vertrouwd. Nogmaals dank!

Meer lezen
Alice van Pesch
Den Haag
03-05-2022
10

Goed contact bij ons thuis, empathisch, meelevend etc.

Meer lezen
Leo
Den Haag
02-05-2022