Recensies

Bedankt André.. we zijn jouw heel dankbaar

Het gekke is dat je uitvaart reclame weggooit want " hier" wil je niet mee bezig zijn Nu kijk ik met andere ogen.. zonder André konden we dit niet.. zo vreselijk goed geholpen. Ons zo bijgestaan in Ons verdriet. Maar het bijzondere was hij is Echt en niet nep. Tuurlijk zijn het een hoop centjes. Maar nu besef ik dat het het waard is. Zeer aan te bevelen. Jolanda kreffer. Bedankt ook de chauffeurs iedereen. Ik voel me tevreden zo goed afgesloten.

Vol lof

Een prettige begeleiding zowel voor oveverledene als de nabestaanden. Wij hebben niets anders dan lof over Andr? en zijn team.

Niets is te gek

De uitvaart en ook in de dagen ervoor is alles precies zo gegaan als ik wilde en geheel in stijl van de overledene. Alles was mogelijk perfect verzorgd en vorm gegeven. Terugkijkend kan ik zeker zeggen dat het een mooie waardige en respectvolle uitvaart is geweest. Ben heel dankbaar voor alle steun en betrokkenheid die de uitvaartverzorger mij heeft gegeven tijdens deze moeilijke dagen op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied. Iedere dag toch even dat telefonische contact om te vragen hoe het met mij ging.

Een heel mooi afscheid

Niet alleen ik maar ook mijn familie vonden dat André De Bruijn ons heel goed en mooi heeft begeleid met het verlies van mijn vrouw, het was ondanks alles een geslaagde dag met een heel mooi afscheid

Zeer betrokken

André de Bruijn is een zeer vriendelijke en rustige persoon met wie je graag bespreekt hoe je de uitvaart wil regelen. Hij is zeer betrokken en neemt initiatief om goed te communiceren.

niets dan lof

André heeft de uitvaart van onze vader werkelijk perfect verzorgd. Vanaf het eerste gesprek is duidelijk dat André een professional is die meedenkt en de sfeer perfect aanvoelt. Altijd bereikbaar en zeer snelle reacties op vragen die wij hadden. Ook ongevraagd nam André contact op om te vragen of alles naar wens verliep. Altijd vriendelijk en niets was te veel. Kortom: perfect gedaan!

Alle eer

Alle eer aan André de Bruijn. Hij is de reden waarom wij zo tevreden zijn over Monuta

Goed open en persoonlijk

Goed, open en persoonlijk contact. Goede informatie over de verschillende onderdelen.

Perfect

Top, perfect en stijlvol, niets dan lof voor de professionele aanpak van Andre de Bruijn voor de crematie van mijn moeder. Dank je wel, Inge, Carla en Jolanda

Mijn moeder

Beste André de Bruijn graag wil ik u nog bedanken voor de periode rond mijn moeder haar crematie je stond ons bij met de beslissing en die gemaakt moesten worden en je was onze steun en toeverlaat alles werdt netjes gedaan en afgehandeld. voorderest wens ik u nog lang dit werk te doen u bent een bezonder mens. Groet mjkeijzer