Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,8
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De goede en warme begeleiding van André de Bruijn bij het afscheid van mijn levenspartner heeft mij en mijn kinderen heel goed gedaan in deze zware tijd. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken en als ik een vraag had, loste André dit gelijk op. Zijn benadering vond ik ook heel fijn en vertrouwd. Nogmaals dank!

Meer lezen
Alice van Pesch
Den Haag
03-05-2022
10

Goed contact bij ons thuis, empathisch, meelevend etc.

Meer lezen
Leo
Den Haag
02-05-2022
10

Afscheid nemen is altijd moeilijk, verdrietig... De manier waar op dhr. Andre de Bruijn ons begeleid heeft na het overlijden van onze moeder, zijn betrokkenheid en inlevingsvermogen hebben ons zo geholpen! Hij heeft er samen met ons voor gezorgd dat haar afscheid liefdevol en voor iedereen zo waardevol mocht zijn. Gerda, Thea en Betty Ros

Meer lezen
Gerda
Den Haag
20-04-2022
9

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met Monuta De Bruijn. Monuta heeft alles goed voor ons geregeld met betrkking voor onze wensen. Wij zijn echt menselijk en professioneel bij gestaan door de medewerker. Wij hebben dit als enorme steun gezien in de verdrietige tijd.

Meer lezen
Jan Guit
Den Haag
16-03-2022
10

De gehele periode op een zeer aangename en vakkundige wijze begeleidt door Andre de Bruin en Robin Hes.

Meer lezen
Marcel
van der Holst
16-03-2022
10

Zeer fijne ervaring met André. André is iemand die veel meedenkt en ideeën oppert. Hij is een man met ervaring en een groot inlevingsvermogen heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Meer lezen
Anneloes
Bergschenhoek
18-01-2022
10

Het afscheid van mijn Lief had niet mooier kunnen zijn! Van het begin tot het einde werd er precies gedaan wat mijn Lief graag wilde! Een groot compliment naar iedereen die hier aan meegeholpen hebben maar vooral aan André! Onze dank is groot

Meer lezen
Marita
Kijkduin
04-01-2022
10

André de Bruijn heeft ons zeer prettig begeleid en alles uitstekend geregeld.

Meer lezen
Mans
Zoetermeer
03-01-2022
10

Lieve André, We hebben woorden te kort om je te bedanken voor alles wat je gedaan hebt om ons te helpen met het prachtige afscheid voor mijn Lieve Dick en de pap van Robert en Dave! Verder niets dan complimenten van al onze vrienden die aanwezig waren! Nogmaals lieve André onze dank is groot en je verdient een 10! Wat ben je een mooi mens! Lieve groet van Marita

Meer lezen
Marita
Kijkduin
01-12-2021