Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Bruijn gemiddeld met een

9,9
40 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Bruijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was in de puntjes verzorgd De uitvaart was warm en vol liefde geregeld We hebben er allemaal een fijn gevoel aan overgehouden

Meer lezen
Gerda Rensen
Nootdorp
12-03-2023
10

Wij als familie willen Monuta bedanken dat wij Andre de Bruijn hebben toegewezen hebben gekregen. Wat een lieve man, deze man heeft alles voor ons uit handen genomen en ons de perfecte afscheid van onze lieve moeder heb kunnen geven. Andre de Bruijn is een man met ze hart op de goed plek, wij willen dus ook Monuta bedanken maar meer Andre de Bruijn die alles voor ons heeft gedaan.

Meer lezen
Johnny
Den Haag
12-03-2023
10

Vooraf door de uitvaartverzorger duidelijk uitgelegd hoe de uitvaart zou verlopen. En een uitstekende begeleiding bij de uitvaart.

Meer lezen
Rob Felix
Den Haag
02-03-2023
10

André is een warme persoonlijkheid die met zijn oprechte interesse tot steun en troost is bij het regelen van de uitvaart, maar ook daarna!

Meer lezen
Anny
Den Haag
15-02-2023
10

Ondertussen de derde uitvaart met Andre gedaan. Wij hadden ons niets meer kunnen wensen. Altijd bereikbaar, denkt mee, transparant en zeer betrokken! 1000x dank!

Meer lezen
Robert van Duyvenboden
Den Haag
07-02-2023
10

André de Bruijn regeld een uitvaart uitstekend,volgens zijn hart doet hij de dingen die gedaan moeten worden,een geweldige vent.

Meer lezen
Simon.
Bennekom.
20-01-2023
10

Hierbij beveel ik graag André de Bruijnvan Monuta 's-Gravenhage bij u aan in tijd van rouw. André zocht via mijn collega contact i.v.m. overlijden van een oud collega zo kwamen we in contact. André heeft met de door mij verkregen tekst van mijn oud werkgever een mooi welkomstwoord in de kleine aula uitgesproken. Ook de door mensen vaak vergeten adres van oudwerkgever in hun adresbestand op te nemen hebben we samen kunnen regelen. Hierdoor waren er meerdere oud collega's in de gelegenheid om aanwezig te zijn. Tijdens de afscheidgelegenheid en na André zijn mooie welkom werden de mooi uitgekozen muziekstukken, en aangeleverde foto's, met thema's herinneringen, oud-collega en huisvriend naadloos verweven met de 3 sprekers. Het geheel, maar 3 foto's en geen doordraaien met korte vertoning van foto's, gaf een innerlijke rust. Ook mooi en fijn, en dat heb ik helaas bij veel afscheidsdiensten afgelopen 2 corona jaren meegemaakt, was het bij passeren kist even stil te staan en buiging gemaakt en de rust die André uitstraalde. Een uitvaart regelen is een vaak uitgesteld item maar André heeft er met de aangereikte informatie een waardig afscheid van gemaakt.

Meer lezen
Johan
's-Gravenhage
07-01-2023
10

Onze ervaring met Monuta heeft in principe alles te maken met de uitvaartverzorger André de Bruijn. Hij heeft vanaf het eerste tot en met het laatste contact niet alleen alle praktische zaken perfect geregeld, maar ook telkens weer heel veel aandacht gegeven aan zowel de overledene (die hij voorafgaand aan diens overlijden nog heeft gesproken), als aan de nabestaanden. Hij was áltijd bereikbaar en niets was hem teveel. Het persoonlijke contact en diens oprechte, warme belangstelling heeft zeker geholpen bij het verwerken van het verdriet.

Meer lezen
Frans
Monster
17-11-2022
10

De crematie plechtigheid was fantastisch geregeld door André de Bruin. Gevoelsmatig was het helemaal in orde en alle zaken zijn correct afgehandeld.

Meer lezen
David
Nootdorp
03-11-2022