Recensies

Top!

Alles wordt goed verzorgd en geregeld!

Geweldig bijgestaan

Geweldige mensen en meegaand in deze droevige tijd van overlijden van mijn schoonvader.

Bedankt!

Anton heeft ons goed bijgestaan en heeft het voor mij heel veel betekend.

Complimenten voor Anton

We hadden als uitvaartleider Anton Tjapkes. hij was heel lief en heeft ons enorm geholpen met alles. We hadden nogal wat moeilijkheden met de dominee, en hij heeft alles overgenomen qua communicatie. Hij was zo fijn in de omgang, met een lach en een traan. De dienst en alles er omheen is helemaal gelopen zoals wij graag wilden. Mijn vader heeft zelfs gevraagt dat als het met hem zo ver is, hopelijk duurt dat nog heel veel jaren, dat Anton het dan ook bij zijn uitvaart alles wil verzorgen. Dat is een heel groot compliment.

Warmte

Door de warmte van het personeel, professionaliteit en het vertrouwen voor een sleutel zodat toegang tot een dierbare 24 uur bereikbaar is. Het heeft geholpen in het afscheid nemen.

Meedenkend

Monuta, denkt met de familie mee en geeft alle ruimte om de wensen in vervulling te brengen.

Goede service

Goede service, werd goed meegeleefd.

Meelevend

ontzettend medelevende en adviserende mensen

Een klik

Anton en ik hadden meteen een klik, ondanks alle ellende ook nog veel gelachen.

Betrokken en fijngevoelig

We waren zeer aangenaam verrast door de goede bereikbaarheid van Anton, meteen vanaf het eerste contact was hij heel erg betrokken en fijngevoelig. Het was bijzonder hoe hij met ons mee bewoog, de sfeer aan kon voelen en intussen toch de regie nam op een hele vertrouwde en prettige manier. De samenwerking was heel erg fijn.