Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Groningen

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Groningen gemiddeld met een

9.5
2 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Groningen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ondanks de moeilijke tijd, heel dankbaar voor de goede begeleiding bij het afscheid van mijn moeder. Dankzij Jan Memelink, is alles zo verlopen als wij het in gedachten hadden.

Meer lezen
mevrouw H. E. van der Wal
Nieuwe Pekela
14-10-2020
9

Goede ervaringen en erg begripvolle mensen Mijn dank daarvoor

Meer lezen
mevrouw Gerda de vries Berends
Harlingen
18-08-2020

Dat alles rondom het overlijden tot in de puntjes goed geregeld is. Verzorging overleden persoon, kist, bloemen, rouwvervoer en natuurlijk op de dag van de uitvaart.

Meer lezen

mevrouw De Groot-Schenkel

De gehele voorbereiding met uitvaartbegeleidster Yvonne van Eijck is ons zeer goed bevallen. Tevens de crematie in Appingedam, keurig verzorgd. Heel goed te spreken over Monuta. Nogmaals bedankt

Meer lezen

heer Redeker

Plezierig contact via mail, Whatsapp en telefoon. Snel reageren op vragen en ondanks corona en niet fysiek kunnen overleggen alles prima geregeld.

Meer lezen

mevrouw De Groot

Een aantal uren na het overlijden van onze moeder, had ik het eerste telefonische contact met Jacomine. Vanaf dat moment konden wij met al onze vragen/opmerkingen/ideeën en wensen bij haar terecht. Jacomine wist bijna overal de antwoorden op of ging het navragen. Daarna volgde dan al snel de terugkoppeling naar ons. Jacomine, bedankt voor alles: van het eerste telefonische contact tot aan ons afscheid op de begraafplaats! Voor mijn zusje en mij was gelijk duidelijk dat we onze moeder de gehele eerste dag wilden volgen en het liefst aanwezig wilden zijn bij de laatste verzorging. Gelukkig bleek hierin nog veel mogelijk (ondanks de huidige tijd: corona met enkele versoepelingen). Wat ons voor altijd bij zal blijven over deze eerste deze dag is dat alles zo respectvol, waardig en in overleg ging! Dame en heer, bedankt voor alles wat betrekking heeft op deze bijzondere eerste dag! Verder wil ik alle overige personen van Monuta bedanken: de chauffeur, de dragers en iedereen die (op welke manier dan ook/ soms achter de schermen) heeft meegewerkt aan het mooie afscheid. Warme groet, Anita.

Meer lezen

Anita Kramer- van Gelder Spier