Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Groningen gemiddeld met een

9,4
97 beoordelingen
97% beveelt Monuta Groningen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Professionele en makkelijk benaderbaar met oog voor details. Goed contact en goede nazorg. Ik kan jullie Monuta van harte aanbevelen.

Meer lezen
Johanna
Zevenbergen
19-06-2024
10

Anton heeft de uitvaart van onze moeder van het begin tot het einde begeleid op een respectvolle en professionele wijze. Alles verliep vlekkeloos: Monuta en Anton: bedankt!

Meer lezen
Janet
Groningen
02-05-2024
10

Helpen en denken mee waar nodig. Monuta is 100% aan te raden.

Meer lezen
Christina
Hoogezand
02-04-2024
10

Bijna alles is mogelijk, binnen het redelijke. Ze ontzorgen 100%. Ze kunnen alles voor je doen, wij hebben gekozen om het zelf te doen, met Jan als coach. Was een waarde volle uitvaart, waar wij het allemaal zelf hebben gedaan met Jan als coach aan de zijlijn. Konden we op terug vallen mocht het nodig zijn. Zeer tevreden

Meer lezen
Fam. Hagenauw
Roden
16-03-2024
9

Zoals ik al schreef het is prima verlopen en naar mijn wens .

Meer lezen
Rita Heine-Louwes
Groningen
15-03-2024
7

goede dienstverlening

Meer lezen
H.J Spijk
HOOGEZAND
04-03-2024
10

Fijne begeleiding in het hele proces, waardoor het afscheid van onze vader dierbaar en waardevol is geworden

Meer lezen
Eva Poppen
Froombosch
15-02-2024
10

Wij hebben na het overlijden van onze vader contact opgenomen met Monuta, omdat wij hier goede ervaring hebben gehad na het overlijden van mijn schoonvader. Het toeval wil dat we dezelfde begeleider kregen als bij mijn schoonvader. Tammo. Wat een geweldig persoon. Ook hebben we ongelofelijk veel steun gehad van de dames die ons hebben geholpen bij de laatste zorg. Dank je wel, zij hebben ons ongelofelijk geholpen, in deze zeer roerige periode.

Meer lezen
Jettie
Valthe
02-02-2024
10

Fantastisch vanaf moment van melden tot het eind gesprek. Wordt veel geregeld waardoor je ontlast word van vele dingen. Duidelijkheid in dingen die je zou kunnen doen voor crematie of begrafenis. Goed overleg en zoals je het wil zo eordt het geaan. Ze luisteren goed wat de wensen zijn. Als iets niet haalbaar zou zijn eordt dat ook gemeld

Meer lezen
Antoinette
Lieveren
01-02-2024