Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Groningen gemiddeld met een

9,4
72 beoordelingen
97% beveelt Monuta Groningen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

De uitvaartverzorger heeft vanaf het begin mijn zorgen over genomen en uitstekend uitgevoerd. Als het dan toch een keer zover is dat je er gebruik van moet maken, dan kan je dat uitstekend bij Monuta doen.

Meer lezen
Heiko Kiel
Appingedam
18-09-2023
10

Vanaf melding van overlijden tot uitvaart ontzettend goed geregeld!

Meer lezen
isabella kiefer
scharmer
05-09-2023
9

In een moeilijke tijd als deze, ben ik heel erg gesteund door de mensen van Monuta.

Meer lezen
Patty Moerman
Noordbroek
05-09-2023
10

Ben zeer tevreden hoe monuta de uitvaart heeft uitgevoerd gesprekken met uitvaartbegeleiding waren zeer goed mijn ervaring met monuta waren positief

Meer lezen
Jan van kernebeek
WINSUM GN
04-09-2023
9

Goed

Meer lezen
W van
Baflo
29-08-2023
10

Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen rondom het afscheid. Wat we zelf wilden regelen werd gerespecteerd en mogelijk gemaakt. Wat geregeld kon worden voor ons werd geregeld. Wij hadden een erg prettig contact met de uitvaartverzorger Patrick Pereira. Hartelijk dank voor de zorg rondom het overlijden van onze moeder.

Meer lezen
Tjerk
Bedum
15-08-2023
10

Van begin tot het einde, alles netjes en goed afgehandeld. Vriendelijke personeel, staan u overal te woord mee, bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan.

Meer lezen
Hendrik
Winschoten
15-08-2023
9

Ik vind Monuta zeer persoonlijk professioneel en integer. De uitvaart van mijn beide ouders is door Monuta verzorgd. De uitvaart begeleider heeft de uitvaart van mijn ouders zeer goed verzorgd. Alle wensen konden worden ingewilligd zelfs in de corona periode. Wij zijn zeer te spreken over de uitvaart begeleider. Mijn man en ik kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Met vriendelijke groet Marie louize Meijer

Meer lezen
Marie louize
Oude Pekela
15-08-2023
10

Fijne uitvaartleider waar je vol vertrouwen de zaken aan kunt overlaten.

Meer lezen
Margaretha
Zuidlaren
08-08-2023