Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Groningen gemiddeld met een

9,4
91 beoordelingen
97% beveelt Monuta Groningen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Fijne begeleiding in het hele proces, waardoor het afscheid van onze vader dierbaar en waardevol is geworden

Meer lezen
Eva Poppen
Froombosch
15-02-2024
10

Wij hebben na het overlijden van onze vader contact opgenomen met Monuta, omdat wij hier goede ervaring hebben gehad na het overlijden van mijn schoonvader. Het toeval wil dat we dezelfde begeleider kregen als bij mijn schoonvader. Tammo. Wat een geweldig persoon. Ook hebben we ongelofelijk veel steun gehad van de dames die ons hebben geholpen bij de laatste zorg. Dank je wel, zij hebben ons ongelofelijk geholpen, in deze zeer roerige periode.

Meer lezen
Jettie
Valthe
02-02-2024
10

Fantastisch vanaf moment van melden tot het eind gesprek. Wordt veel geregeld waardoor je ontlast word van vele dingen. Duidelijkheid in dingen die je zou kunnen doen voor crematie of begrafenis. Goed overleg en zoals je het wil zo eordt het geaan. Ze luisteren goed wat de wensen zijn. Als iets niet haalbaar zou zijn eordt dat ook gemeld

Meer lezen
Antoinette
Lieveren
01-02-2024
10

Ik heb eens eerder contact gehad voor mijn broer,ook dat was prima geregeld.Ben dan ook uitstekend tevreden met de afwikkeling van mijn vrouw.

Meer lezen
Henk Erenstein
Groningen
16-01-2024
10

Zie voorgaande

Meer lezen
Jan Dijkema
Heerenveen
16-01-2024
10

Prima geregeld

Meer lezen
Lammert
Hoogezand
13-01-2024
9

alles was heel goed

Meer lezen
Derk Woldhuis
Zuidbroek
03-01-2024
8

Mijn ervaring met Monuta was heel goed daarom zal ik Monuta zeker aanbevelen bij mensen die een uitvaart verzekeringen zoeken.

Meer lezen
Dieneke
Roden
02-01-2024
9

top begeleid

Meer lezen
Bart . Doddema
Hoogezand
02-01-2024