Recensies

Goed gedaan

Uiterst correcte en waardige wijze van begeleiding

Volgens afspraak

Omdat alles met goed overleg en volgens afspraak is gegaan

Gewoon goed geregeld. Precies zoals gewenst.

Dat alles rondom het overlijden tot in de puntjes goed geregeld is. Verzorging overleden persoon, kist, bloemen, rouwvervoer en natuurlijk op de dag van de uitvaart.

Goede begeleiding

Goeie begeleiding waar de nabestaande centraal staan

Adequaat

Uitvaartverzorgster was adequaat, dacht mee, kwam met goede adviezen, wist tactvol op te treden en schuwde humor niet.

De gehele voorbereiding met uitvaartbegeleidster Yvonne van Eijck is ons zeer goed bevallen. Tevens de crematie in Appingedam, keurig verzorgd. Heel goed te spreken over Monuta. Nogmaals bedankt

Prettig

Zeer goed en fijn behandeld.

Zeer begripvol

De begeleiding is geweldig en zeer begripvol.

Plezierig contact

Plezierig contact via mail, Whatsapp en telefoon. Snel reageren op vragen en ondanks corona en niet fysiek kunnen overleggen alles prima geregeld.

Afscheid nemen is niet alleen maar verdrietig zijn....

Een aantal uren na het overlijden van onze moeder, had ik het eerste telefonische contact met Jacomine. Vanaf dat moment konden wij met al onze vragen/opmerkingen/ideeën en wensen bij haar terecht. Jacomine wist bijna overal de antwoorden op of ging het navragen. Daarna volgde dan al snel de terugkoppeling naar ons. Jacomine, bedankt voor alles: van het eerste telefonische contact tot aan ons afscheid op de begraafplaats! Voor mijn zusje en mij was gelijk duidelijk dat we onze moeder de gehele eerste dag wilden volgen en het liefst aanwezig wilden zijn bij de laatste verzorging. Gelukkig bleek hierin nog veel mogelijk (ondanks de huidige tijd: corona met enkele versoepelingen). Wat ons voor altijd bij zal blijven over deze eerste deze dag is dat alles zo respectvol, waardig en in overleg ging! Dame en heer, bedankt voor alles wat betrekking heeft op deze bijzondere eerste dag! Verder wil ik alle overige personen van Monuta bedanken: de chauffeur, de dragers en iedereen die (op welke manier dan ook/ soms achter de schermen) heeft meegewerkt aan het mooie afscheid. Warme groet, Anita.