Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Groningen gemiddeld met een

9.7
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Groningen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn moeder is op 91 jarige leeftijd overleden. Iedereen van monuta die ons geholpen heeft daar zijn wij heel tevreden over.

Meer lezen
Mannie
Groningen
03-01-2022
10

Alles word je uit handen genomen. Goed contact. Denken mee en komen zelf met goede voorstellen. Aardige mensen, respecteren je keuzes.

Meer lezen
Mendy Gaikema
Leek
03-01-2022
10

Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Relaxte sfeer en meedenkend. Wij zijn ontzettend tevreden hoe alles is gegaan. Echt een aanrader.

Meer lezen
Jacob
Groningen
06-10-2021
10

Alles precies na wens gegaan van overledenen en goed meegedacht vriendelijke mensen

Meer lezen
mevrouw roelfsema-bom
Onstwedde
06-10-2021
10

De benadering was zeer persoonlijk en goed.

Meer lezen
Ellamarie de Graaf
Hoorn
07-06-2021
9

Perfecte begeleiding tijdens het overlijden van mijn moeder

Meer lezen
Fina Kooistra
Groningen
29-03-2021
10

Heel prettige medewerkers, accuraat, op vragen waren er antwoorden. De namen van de medewerkers die hier genoemd worden ken ik niet. Moest wel iets invullen om verder te kunnen!

Meer lezen
W.B.Folkerts-Vissermevrouw
Zuidlaren
28-03-2021
9

Professioneel, denken mee, verzoek om een andere kistbekleding snel opgelost, maximale betrokkenheid met behoud van ( professionele) distantie. Hierbij wil ik opmerken dat alle contacten plaatsvonden met 1 persoon, dhr. Memelink. Ik wil er dan van uitgaan dat mijn ervaringen ook voor andere medewerkers zullen gelden. A.h.w. ' alles' hangt af van de medewerk(st)ers. De vraag uitvaartverzorger kan ik niet invullen omdat Dhr Memelink de uitvaartverzorger was. Omdat ik toch wat moet invullen ,' zo maar' wat ingevuld.

Meer lezen
Klaas Harm
Groningen
11-03-2021
9

Alles top geregeld. Waar ik nu nog op wacht is de overlijdensverklaring. Deze zou nog opgestuurd worden. Tenminste dat had ik begrepen van Edward Hardenberg. Misschien is het voor Monuta een optie om in de survey te vragen hoe de ervaring met de tweede uitvaartondernemer is geweest. Hier had ik namelijk mee van doen omdat wij in Duitsland wonen. Want over deze uitvaartonderneming ben ik namelijk niet zo tevreden. Mocht U hierover nadere informatie willen, kunt U mij altijd bellen.

Meer lezen
Harry Bolt
26831 Bunde Duitsland
28-02-2021

Dat alles rondom het overlijden tot in de puntjes goed geregeld is. Verzorging overleden persoon, kist, bloemen, rouwvervoer en natuurlijk op de dag van de uitvaart.

Meer lezen

mevrouw De Groot-Schenkel

De gehele voorbereiding met uitvaartbegeleidster Yvonne van Eijck is ons zeer goed bevallen. Tevens de crematie in Appingedam, keurig verzorgd. Heel goed te spreken over Monuta. Nogmaals bedankt

Meer lezen

heer Redeker

Plezierig contact via mail, Whatsapp en telefoon. Snel reageren op vragen en ondanks corona en niet fysiek kunnen overleggen alles prima geregeld.

Meer lezen

mevrouw De Groot

Een aantal uren na het overlijden van onze moeder, had ik het eerste telefonische contact met Jacomine. Vanaf dat moment konden wij met al onze vragen/opmerkingen/ideeën en wensen bij haar terecht. Jacomine wist bijna overal de antwoorden op of ging het navragen. Daarna volgde dan al snel de terugkoppeling naar ons. Jacomine, bedankt voor alles: van het eerste telefonische contact tot aan ons afscheid op de begraafplaats! Voor mijn zusje en mij was gelijk duidelijk dat we onze moeder de gehele eerste dag wilden volgen en het liefst aanwezig wilden zijn bij de laatste verzorging. Gelukkig bleek hierin nog veel mogelijk (ondanks de huidige tijd: corona met enkele versoepelingen). Wat ons voor altijd bij zal blijven over deze eerste deze dag is dat alles zo respectvol, waardig en in overleg ging! Dame en heer, bedankt voor alles wat betrekking heeft op deze bijzondere eerste dag! Verder wil ik alle overige personen van Monuta bedanken: de chauffeur, de dragers en iedereen die (op welke manier dan ook/ soms achter de schermen) heeft meegewerkt aan het mooie afscheid. Warme groet, Anita.

Meer lezen

Anita Kramer- van Gelder Spier