Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heerenveen gemiddeld met een

9,4
38 beoordelingen
97% beveelt Monuta Heerenveen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Als het om de uitvaart gaat ben ik zeer tevreden vooral omdat Klaasje Mulder al mijn speciale wensen kon vervullen. Nogmaals Top.

Meer lezen
Jos.
Steenwijk
01-02-2024
10

We hebben het contact met alle medewerkers van Monuta als heel prettig ervaren. De uitvaartverzorger heeft ons in alle opzichten enorm ontzorgd, zonder ons ook maar één keuze te ontnemen. Ook als we voor het één hadden gekozen, maar uiteindelijk het andere wilden op de dag zelf, dan kon dat zonder problemen. Men is telkens duidelijk en open geweest over kosten, over facturen en verzekeringen dus we kwamen niet voor verrassingen te staan. Het afscheid zelf was, mede door support en kunde van Klaasje Mulder, heel mooi en waardevol.

Meer lezen
Annemiek
Zwolle
15-01-2024
9

een hele fijne en prettige samenwerking ervaren er is goed geluisterd naar onze wensen we konden de uitvaartverzorgster ook altijd bereiken mochten we vragen hebben

Meer lezen
tamara
drachten
08-01-2024
10

Het afscheid van mijn vader en moeder en zus en mijn man is naar alle tevredenheid uitgevoerd, dit in verschillende delen van het land. Goed overleg en duidelijke nota. Appie bedankt

Meer lezen
Ditta
Nijverdal
03-12-2023
10

De uitvaartverzorger was een vriendelijk mens en geen doodgraver in zwart pak .Appie was zeer correct

Meer lezen
Wiesje
Nunspeet
02-11-2023
10

Uiterst professionele begeleiding.

Meer lezen
Grytsje
Leeuwarden
17-10-2023
10

het is nooit leuk het overlijden van je geliefde waarvan je sinds 1967 geen dag zonder elkaar bent geweest en 54,5 jaar getrouwd was , maar de uitvaart was netjes geregeld wel sober maar dat was haar wens de uitvaartverzorger was een net mens

Meer lezen
wim
Lelystad
17-10-2023
10

De uitvaart is prima verzorgd door Monuta!

Meer lezen
Petra
Gouda
17-10-2023
10

Klaasje, wat heb jij veel voor ons gedaan met het overlijden van ons zoontje Aaron in april. Nergens hebben wij ons zorgen over hoeven maken! Alleen wij 'tweetjes' bij het crematorium. Een liefdevol en intiem stuk droeg jij voor, tranen met tuiten, en ook jou emoties waren zichtbaar. Wij zijn enorm dankbaar voor al jouw hulp.

Meer lezen
Danny & Jacintha
Vollenhove
13-10-2023