Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 531 40 07

Team Monuta
Bakker

Onze uitvaartverzorgers

André Bakker

Als geboren en getogen Broek op Langedijker, ken ik de cultuur en de regio. Daardoor weet ik wat er allemaal mogelijk is bij het verzorgen van een afscheid. In mijn werk als uitvaartverzorger in Heerhugowaard en omgeving, maak ik daarnaast het verschil door goed te luisteren naar de nabestaanden. Ik vind het mooi als ik samen met hen een uitvaart kan vormgeven die echt past bij wie hun overleden dierbare was. Ik kijk graag wat verder en treed buiten de gebaande paden om net die, vaak andere, insteek aan een uitvaart te geven die het persoonlijk maakt. Wanneer een familie met volle tevredenheid en een goed gevoel terugkijkt op een mooi en waardevol afscheid van hun dierbare, ben ik tevreden.