Recensies

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering. Respectvolle behandeling van overledene en familie. Rust en tijd voor de te nemen beslissingen. Waar mogelijk 'ontzorgden' de medewerkers de familie.

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden en de uitvaartverzorger voelde prima aan wat wij wilden.

Respectvol

Over de respectvolle en vriendelijke manier waarop Diederick Truin de uitvaart van mijn moeder heeft georganiseerd, evenals de prettige manier waarop hij de gesprekken met ons als familie voerde, ben ik meer dan tevreden. Het is verlopen zoals mijn moeder -en ook ik- het had gewild: vriendelijk, niet stijf, niet afstandelijk-formeel, maar wel met veel ruimte voor inbreng van de familie en respectvol. Alle lof.

Nette afwikkeling

Diederick Truin heeft alles tot in de puntjes goed gedaan. Goede gesprekken en een nette afwikkeling.

Vakkundig en empatisch

Het respect waarmee de overledene en familie worden behandeld. Alle contacten, vanaf het eerste telefoontje, de begeleiding door de uitvaartverzorger t/m het ophalen van de as verliepen goed. Er was aandacht. Het was veel minder stijf dan vroeger. Mijn vader heeft nog voor de Monuta gewerkt in Apeldoorn toen ik 6 of 7 jaar was, dus rond 1960. Mijn ouders zijn via de Monuta begraven. En Jaap heeft altijd gezegd dat hij de uitvaart via de Monuta wilde. Dat is me heel goed bevallen en ook het opbaren in een familiekamer.

Persoonlijk

Zeer persoonlijk en vakkundig

Correct en betrokken

Correcte, betrokken, transparante afhandeling van uitvaart

Complete invulling

Monuta Hofrust, Diederick Truin, is een zeer zorgvuldig persoon die een zeer complete invulling geeft aan zijn taak.

Kon niet beter

Wij hadden Monuta Hofrust de heer Truin gehad. Volgens ons kan het niet beter. Hij was bij alles heel erg behulpzaam.

Geheel volgens onze wensen

Heel goed contact gehad met Diederick Truin. Hij voelde de situatie prima aan en handelde daarnaar tot volle tevredenheid van ons. De uitvaart is geheel volgens onze wensen verlopen, mede door de inzet van Ans van Iersel.