Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Afscheidshuis aan den IJssel in Capelle aan den IJssel

Afscheidshuis aan den IJssel laat zien dat afscheid nemen ook anders kan. Op een kleinschalige manier en met een intieme sfeer neemt u afscheid op de manier zoals u dit wilt. Daarbij is alles mogelijk. De huiselijke sfeer van het afscheidshuis zorgt ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat Afscheidshuis aan den IJssel voelt als thuiskomen. U kunt ons afscheidshuis goed bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er een aantal gratis parkeerplaatsen op onze locatie beschikbaar en bij drukte ook in de omgeving.   Afscheidshuis aan den IJssel is gevestigd aan de Kompasstraat 26B in Capelle aan den IJssel.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Spreekkamer
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Spreekkamer
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Spreekkamer

Spreekkamer

Voor het bespreken van het afscheid van uw dierbare, nemen wij u mee naar onze prachtige spreekkamer. Maar ook wanneer u bij ons binnenwandelt met vragen, drinken wij hier samen met u een kopje koffie aan de eettafel. U ervaart in de spreekkamer het huiselijke gevoel van het afscheidshuis, met een rustgevend uitzicht over de dijk.

010 - 447 15 18
Image
Afscheidshuis aan den IJssel

Verzorgingsruimte

Veel nabestaanden ervaren het als heel bijzonder om te helpen bij de laatste verzorging van hun dierbare. Onze cosmetisch verzorgende neemt de tijd om u en uw dierbare alle aandacht te geven die u nodig heeft. U bepaalt zelf wat u wilt doen, met assistentie van ons. De verzorgingsruimte met comfortabele stoelen is een prettige kamer waar u samen met uw dierbare nog een laatste keer intiem kunt samenzijn.

010 - 447 15 18
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Afscheidskamer
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Afscheidskamers
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Afscheidskamer

Afscheidskamers De Boom en De Golf

De gastvrije en huiselijke sfeer van het afscheidshuis vindt u terug in de afscheidskamers. Beide kamers hebben een fijne zithoek met een bank, poef en tafeltjes. De sfeervolle aankleding en het uitzicht op de dijk geven de kamers een serene sfeer. Ook kunt u plaatsnemen in de huiskamer en de deur naar de afscheidskamers open laten staan. Zo bieden de afscheidskamers u de mogelijkheid voor het houden van de condoleance. Afscheidskamer De Boom is een 24-uurskamer waar u op ieder moment dat u wilt bij uw dierbare kunt zijn. U ontvangt een sleutel waarmee u via de huiskamer binnen komt. Voor het bezoeken van uw dierbare in afscheidskamer De Golf maakt u vooraf een afspraak. Via deze kamer heeft u een rechtstreekse verbinding met de tuin.

010 - 447 15 18
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Huiskamer
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Huiskamer
Image
Afscheidshuis aan den IJssel Huiskamer

Huiskamer

In de huiskamer kunt u het afscheid naar eigen wens organiseren. U plaats de meubels en de kist in de ruimte zoals dit goed voelt voor u. Hierdoor kunt u uw dierbare echt onderdeel laten zijn van de afscheidsdienst. Daarnaast zijn de katheder en het beeldscherm verplaatsbaar en kunnen ze voor een intiem samenzijn ook in de 24-uurskamer worden gezet. Op onze bar in de huiskamer staat altijd vers fruit en u kunt er een glaasje water drinken of een echt Rotterdams bakkie krijgen.

010 - 447 15 18
Image
Monuta Maurik catering
Image
Monuta Maurik catering
Image
Monuta Maurik catering

Catering

Vanuit onze eigen keuken bereiden wij verse producten voor u. Daarbij is alles mogelijk. We bewegen mee met wat u als familie wil. Ook kunt u kiezen voor het inzetten van een plaatselijke bakker of cateraar.

010 - 447 15 18
Image
Monuta Maurik team
Image
8Monuta Maurik team

Meer weten over Afscheidshuis aan den IJssel in Capelle aan den IJssel?

Bij Afscheidshuis aan den IJssel van Monuta Monique Maurik is iedereen welkom. Ook wanneer uw dierbare niet bij Monuta verzekerd is of wanneer u het afscheid door een andere uitvaartorganisatie laat verzorgen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons in Capelle aan den IJssel terecht om op een traditionele, maar intieme wijze, afscheid te nemen van hun dierbare. Dat ons kantoor ook in het pand is gevestigd en we elkaar kunnen treffen in de huiskamer, is prettig voor iedereen. Dit maakt dat we dicht bij u zijn en u ons direct kunt benaderen bij vragen. Ons afscheidshuis is heel toegankelijk en tijdens kantooruren is er altijd iemand aanwezig. U kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een vraag over afscheid nemen. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Belt u liever? Dat kan ook.

010 - 447 15 18
Image
Monuta Maurik parkeren

BereikbaarheidAfscheidshuis

U kunt ons afscheidshuis goed bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er een aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij onze locatie. Op de plattegrond staan met de gele kaders de parkeermogelijkheden aangegeven. Hier ziet u dat iets voorbij het Afscheidshuis parkeren ook mogelijk is bij het bedrijf Eticoll, zoals aangegeven op de plattegrond (parkeerplaatsen tegen de grote loods gelegen). Afscheidshuis aan den IJssel is gevestigd aan de Kompasstraat 26B in Capelle aan den IJssel.

010 - 447 15 18