Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 636 726

Team Monuta
Veendam

Onze uitvaartverzorgers

Patrick Pereira

Als een dierbare komt te overlijden dan staat de wereld echt even helemaal stil. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en er moeten belangrijke beslissingen worden genomen. Het is een opgave die mij veel voldoening oplevert. Ik voel me bevoorrecht nabestaanden te helpen. Om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen en verzorgen die recht doet aan het leven van hun dierbare. Het actief meedenken en passend advies geven, daar ligt mijn drijfveer en passie. En dat de nabestaanden dan met een goed gevoel terug kunnen kijken, is heel waardevol.

Anton Tjapkes

"Ieder mens verdiend een respectvol en waardig afscheid." Dat is waar ik voor sta.
Sinds 2017 ben ik werkzaam als geregistreerd uitvaartverzorger voor Monuta in Regio Noord. Ik heb vele families mogen bijstaan in één van de moeilijkste periodes in het leven. Maar een afscheid mag ook mooi zijn, waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken. Als uitvaartverzorger kan ik de pijn van het verlies niet wegnemen maar ik hoop dat ik de pijn iets kan verzachten. Wanneer ik na een plechtigheid de vraag krijg: "bent u familie"... dan weet ik dat ik het goed heb gedaan. Een uitvaart met een lach en een traan, maar altijd met een heel fijn en warm gevoel.

Tim Huizeling

In 2014 ben ik begonnen met mijn stage binnen Monuta vanuit de opleiding marketing en communicatie aan het Alfa-College in Groningen. Na mijn stage heb ik mooie kansen gehad binnen Monuta en is er alle ruimte geweest voor mij om door te groeien. Ik heb jaren kennis mogen opdoen in de laatste verzorging, als chauffeur op de rouwauto, als algemeen medewerker crematorium en als uitvaart assistent.

In 2024 heb ik de overstap mogen maken naar uitvaartverzorger. Alle kennis die ik heb opgedaan kan ik nu inzetten om families te ondersteunen en te begeleiden in één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik vind het fijn om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.