Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 636 726

Team Monuta
Veendam

Onze uitvaartverzorgers

Harries Bakker

Een dag als uitvaartverzorger is elke dag weer anders en nieuw. Dat maakt mijn werk zo interessant; niet wetende wat je op je pad treft. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om nabestaanden bij te staan in dagen van verdriet. Om ze een goed gevoel te geven, zodat ze blijvend goede herinneringen bewaren aan de uitvaart. Het is een opgave die mij veel voldoening oplevert. Ik voel me bevoorrecht nabestaanden te helpen. Om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen en verzorgen die recht doet aan het leven van hun dierbare. Het actief meedenken en passend advies geven, daar ligt mijn drijfveer en passie.

Patrick Pereira

Als een dierbare komt te overlijden dan staat de wereld echt even helemaal stil. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en er moeten belangrijke beslissingen worden genomen. Het is een opgave die mij veel voldoening oplevert. Ik voel me bevoorrecht nabestaanden te helpen. Om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen en verzorgen die recht doet aan het leven van hun dierbare. Het actief meedenken en passend advies geven, daar ligt mijn drijfveer en passie. En dat de nabestaanden dan met een goed gevoel terug kunnen kijken, is heel waardevol.