Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Uitvaartkostenadvies

Open over
afscheid en advies

Uitvaartverzorger
Guido Steennis

"Je weet pas wat je mist als het zover is". Uitvaartverzorger Guido Steennis legt uit hoeveel rust het kan geven om  het financiële deel rondom de uitvaart vooraf geregeld te hebben. Een uitvaartverzekering biedt daarin de uitkomst, waarbij het belangrijk is dat de wensen en de verzekering goed op elkaar aansluiten.

Openhartig: een
portret van Carla

Jan en Carla zijn altijd open over het afscheid geweest. “Het is onvermijdelijk wat er gaat gebeuren, dus laten we dan precies doen zoals jij het wilt. We hebben elk detail samen besproken. En elk detail heb ik als zodanig uitgevoerd.” Een schone taak voor de financieel adviseurs: maak afscheidswensen bespreekbaar en natuurlijk ook de financiering daarvan.

Financieel adviseur
Robert Mol

"Je doet het niet voor jezelf, je doet het voor je nabestaanden." Financieel adviseur Robert Mol van Robert Mol Verzekeringen uit Winterswijk vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken. Hij beseft dat de uitvaart gewoon bij het leven hoort en maakt dit te allen tijde bespreekbaar met zijn klanten. “Maar iedereen moet ook genieten van het leven, dat is het allerbelangrijkste!” aldus Robert.

Financieel adviseur
Ruud Broere

Financieel adviseur Ruud Broere van Koos Rook Verzekeringen uit Krimpen aan den IJssel vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken: “Je moet het gewoon doen, absoluut.”

Financieel adviseur
Patrick Heij

Financieel adviseur Patrick Heij van PHV Financiële Diensten uit Doorwerth vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken: “Ik vind het ook mooi om met mensen daarover te praten.”

Financieel adviseur
John Claessens

Financieel adviseur John Claessens van Cleassens Verzekeringen uit Rockanje vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken. Ook bij mensen met voldoende spaargeld.  “Heb ik goed geluisterd, dan is het advies ook precies wat de klant wil.“ aldus John.

Financieel adviseur
Kelly Jagersma

Financieel adviseur Kelly Jagersma van Kalsbeek Assurantiën uit Enschede vertelt waarom zij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in haar adviesgesprekken. Als ze bij een nieuwe klant komt dan kijkt zij alle verzekeringen na. De uitvaartverzekering wordt vaak vergeten. De naturaverzekering van Monuta heeft haar voorkeur omdat onder andere de premie lager is dan van een kapitaalverzekering. “Als je een goed advies neer kunt leggen dan geeft je dat wel een goed gevoel.“ aldus Kelly.