Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Uitvaartkostenadvies

Mijn kijk op
uitvaartadvies

Financieel adviseur
Robert Mol

"Je doet het niet voor jezelf, je doet het voor je nabestaanden." Financieel adviseur Robert Mol van Robert Mol Verzekeringen uit Winterswijk vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken. Hij beseft dat de uitvaart gewoon bij het leven hoort en maakt dit te allen tijde bespreekbaar met zijn klanten. “Maar iedereen moet ook genieten van het leven, dat is het allerbelangrijkste!” aldus Robert.

Financieel adviseur
Ruud Broere

Financieel adviseur Ruud Broere van Koos Rook Verzekeringen uit Krimpen aan den IJssel vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken: “Je moet het gewoon doen, absoluut.”

Financieel adviseur
Patrick Heij

Financieel adviseur Patrick Heij van PHV Financiële Diensten uit Doorwerth vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken: “Ik vind het ook mooi om met mensen daarover te praten.”

Financieel adviseur
John Claessens

Financieel adviseur John Claessens van Cleassens Verzekeringen uit Rockanje vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken. Ook bij mensen met voldoende spaargeld.  “Heb ik goed geluisterd, dan is het advies ook precies wat de klant wil.“ aldus John.

Financieel adviseur
Dennis Steenwijk

Financieel adviseur Dennis Steenwijk van BB Assurantie Service uit Alkmaar vertelt waarom hij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in zijn adviesgesprekken. "Bij geboorte weet je dat je overlijdt. Denk dan na hoe je de wereld wilt verlaten en laat die wensen registreren. Want een goed afscheid is belangrijk, ook voor de nabestaanden. Zij moeten door!"

Financieel adviseur
Kelly Jagersma

Financieel adviseur Kelly Jagersma van Kalsbeek Assurantiën uit Enschede vertelt waarom zij de financiering van uitvaartkosten altijd meeneemt in haar adviesgesprekken. Als ze bij een nieuwe klant komt dan kijkt zij alle verzekeringen na. De uitvaartverzekering wordt vaak vergeten. De naturaverzekering van Monuta heeft haar voorkeur omdat onder andere de premie lager is dan van een kapitaalverzekering. “Als je een goed advies neer kunt leggen dan geeft je dat wel een goed gevoel.“ aldus Kelly.