Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Stuk red velvet cake van dichtbij

CakeTalk
Leven na de dood

Is er leven
na de dood?

In CakeTalk bespreken we niet alleen het afscheid zelf, maar  ook de vragen daar omheen. Klantenservicemedewerker Ellen en uitvaartverzorger Tommy gaan in gesprek over deze onderwerpen.  In elke aflevering staat er één vraag centraal.  Bekijk hier de nieuwste aflevering.

Een van de meest gestelde vragen is misschien wel: 'is er leven na de dood'?

Daar is niet zomaar een objectief antwoord op te geven. Toch willen uitvaartverzorger Tommy en klantenservicemedeweker Ellen dit bespreken. Hoe denken zij hier eigenlijk over? En wat is doodgaan precies?

Minder zorgen
voor nabestaanden

Wat er precies na de dood komt is voor iedereen anders. Zo persoonlijk als die gedachte is, zijn ook vaak de uitvaartwensen. Iedereen heeft namelijk een ander beeld van hoe hun afscheid er uit moet komen te zien. Bij Monuta kunt u kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Alles rondom de uitvaart staat dan op één centrale plek. Dat voorkomt zorgen bij nabestaanden en zo weet uw omgeving wat voor afscheid er echt bij u past.

Afbeelding
Thumbnail CakeTalk rouw

Hoe werkt
rouwen?

Misschien heb je er weleens over gehoord: de vijf fases van rouw. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Uitvaartverzorger Tommy en Ellen van het Klant Contact Center van Monuta bespreken het in CakeTalk.

Bekijk de aflevering

Afbeelding
Thumbnail CakeTalk troost

Hoe bied je
iemand troost?

Iemand verliezen brengt vaak veel verdriet mee. Hoe kunt u iemand troosten die in de rouw is? En hoe kunt u praktische hulp aanbieden om iemand te steunen? Klantenservice medewerker Ellen en uitvaartverzorger Tommy geven een aantal tips.

Bekijk de aflevering

Afbeelding
Thumbnail CakeTalk kind

Hoe praat je met een
kind over afscheid?

Hoe vertel je een kind over een overlijden? En neem je kinderen mee naar een uitvaart? Dat zijn vragen waar elke ouder wel een keer mee te maken krijgt. Klantenservicemedewerker Ellen en uitvaartverzorger Tommy gaan hierover in gesprek.

Bekijk de aflevering