Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
CakeTalk header

CakeTalk
Mogelijkheden

CakeTalk
Wat zijn de mogelijkheden?

In de videoserie, CakeTalk, beantwoorden klantenservicemedewerker, Ellen, en uitvaartverzorger, Tommy, vragen die we vaak krijgen van klanten. In elke aflevering staat er één vraag centraal.  Bekijk hiernaast de nieuwste aflevering.

We krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn voor wat er met het lichaam gebeurt na het overlijden. De meest bekende keuzes zijn begraven en cremeren. Maar er is nog meer mogelijk. Zo kunt u ook kiezen voor een zeemansgraf of  kunt u uw lichaam ter beschikking stellen aan de wetenschap.  Én er zijn zelfs nieuwe vormen die in de toekomst ook in Nederland mogelijk zijn, zoals resomeren

Een bijzonder
en persoonlijk afscheid

Wat uw wens ook is, er is veel mogelijk om een bijzonder en persoonlijk afscheid vorm te geven. Door nu al na te denken over uw afscheid en dit te delen met uw dierbaren geeft u openheid. En openheid geeft duidelijkheid. Voor uzelf en uw dierbaren. Zo zorgt u ervoor dat uw afscheid later persoonlijk is en een mooie herinnering . Wij geven u graag meer inspiratie over de verschillende mogelijkheden.