Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Wat is een persoonlijke uitvaart

CakeTalk
Persoonlijke uitvaart

CakeTalk Wat is
een persoonlijke uitvaart?

In de videoserie, CakeTalk, beantwoorden klantenservicemedewerker, Ellen, en uitvaartverzorger, Tommy, vragen die we vaak krijgen van klanten. In elke aflevering staat er één vraag centraal.  Bekijk hiernaast de nieuwste aflevering.

We krijgen  vaker de vraag of Monuta ook persoonlijke uitvaarten kan vormgeven. Natuurlijk! Sterker nog, dat doen we altijd. Want met een persoonlijke uitvaart komen kenmerken en gebruiken van de overledene terug in het afscheid.  Zo is er op ieder vlak wel iets mogelijk. Denk hierbij aan het rouwvervoer, specifieke bloemen of afscheid nemen in een lievelingscafé. 

Leg uw
wensen vast

Wat uw wens ook is, er is veel mogelijk om een bijzonder en persoonlijk afscheid vorm te geven. Door nu al na te denken over uw afscheid en dit te delen met uw dierbaren geeft u openheid. En openheid geeft duidelijkheid. Voor uzelf en uw dierbaren. Zo zorgt u ervoor dat uw afscheid later persoonlijk is en een mooie herinnering . Via Monuta Uitvaartwensen kunt u eenvoudig en kosteloos uw wensen vastleggen.