Medewerkers Monuta

Empathisch, dienend, daadkrachtig en oprecht.
Dit zijn eigenschappen kenmerkend voor de medewerkers bij Monuta. Of zij nou uitvaartverzorger, marketeer of verzekeraar zijn, de belevingswereld van de klant staat bij onze medewerkers centraal. De grote verscheidenheid aan locaties, werkzaamheden en opleidingniveaus worden gekenmerkt door één bedrijfscultuur.

Ondernemend
Naast deze kernwaarden is Monuta ook ondernemend en innovatief. In een steeds uitdagendere markt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden door middel van innovatieve dienstverlening. Daarom zoeken wij medewerkers die ons willen helpen deze ideeën te realiseren en daarbij de klant constant in het middelpunt zet.

Talent Management
Vanuit de overtuiging dat de mensen van Monuta het verschil maken, lijkt het logisch om te concluderen dat voortdurend investeren in je medewerkers een beter Monuta zal maken. Daarom investeert Monuta extra in opleidings en/of ontwikkelingstrajecten van haar medewerkers. 

Ilanit medewerker Monuta

Monuta is een organisatie die echt ergens voor staat. Iedere medewerker kan eraan mee werken om dat te realiseren.

Ilanit, Strategisch Inkoper

Lees meer

 

Het is bijzonder dat ik nabestaanden in het eerste contact kan bijstaan. Dan verdienen zij alleen het beste en daar draag ik graag aan bij.

Kevin, Service Center Uitvaarten

Lees meer

Kevin medewerker Monuta

Yoram medewerker Monuta

Door mezelf te bewijzen en te laten zien dat ik graag wilde leren, bood Monuta mij volop kansen om door te groeien.

Yoram, Strategisch Marketeer

Lees meer

Wanneer er iemand overlijdt, doe ik er alles aan zo snel mogelijk een steun te zijn voor de nabestaanden. Dat doe ik met veel liefde, zorg en aandacht.

Els, Uitvaartverzorgster

Lees meer

Els medewerker Monuta