Nabestaandenverzekering

Wilt u ook dat uw nabestaanden zich straks geen zorgen hoeven te maken over uw uitvaart? Dan kan het voor u handig zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zo regelt u nu alvast alles voor als u er straks niet meer bent.

Een uitvaartverzekering zou je ook een nabestaandenverzekering kunnen noemen. U regelt hiermee namelijk alvast de zaken voor uw uitvaart, zodat uw nabestaanden dit straks niet meer hoeven te doen. Met een nabestaandenverzekering ofwel uitvaartverzekering van Monuta kunt u op verschillende manieren alvast uw uitvaart regelen. 

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige hulp en advies.
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra

De keuze voor een nabestaandenverzekering

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering met een pakket van producten en diensten. Monuta verzorgt dan uw uitvaart en garandeert deze producten en diensten. Daarnaast zit er in de verzekering ook een vrij te besteden bedrag. Uw nabestaanden kunnen zelf beslissen welke andere kosten rondom de uitvaart zij hiermee willen betalen. Dat kan een uitgebreide koffietafel zijn, maar ook de kosten voor een graf. Lees meer over deze natura uitvaartverzekering.

Het is ook mogelijk om een nabestaandenverzekering ofwel uitvaartverzekering met alleen een geldbedrag af te sluiten. U verzekert dan een bedrag waar de nabestaanden vervolgens de kosten van de uitvaart mee kunnen betalen. Lees meer over de kapitaal uitvaartverzekering.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een verzekering? Klik dan hier voor alle informatie over de Monuta uitvaartverzekering. U kunt ook direct zelf een uitvaartverzekering afsluiten.