Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hollander gemiddeld met een

10
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hollander aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze Zus is in Mei begeleid door Carola, en in een woord geweldig. Tot in de puntjes ook alles voor het afscheid in de Holdert. Hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden samen.

Meer lezen
Paula
Emmen
07-11-2022
10

Alles geregeld . Zo zal het altijd moeten. Ondanks het verlies

Meer lezen
Geert Roosjen
Drouwen
26-10-2022
10

Carola is kundig, neemt de regie maar met alle ruimte die wij nodig hadden, voelt aan wat passend is en is warm in contact. Voor de uitvaart met regelmaat overleg gehad, op de dag van de uitvaart een grote steun, wij konden volledig in het moment zijn omdat Carola alles goed had georganiseerd. Twee weken na de uitvaart is er een gesprek geweest om na te praten. Wat een rust, professionaliteit maar vanuit het hart en met een lach!

Meer lezen
Leonie Jelsma
Westernieland / Roden
05-10-2022
10

Hele lieve uitvaartverzorgster erbij gehad die ons perfect aanvoelde en begeleide. Dank daarvoor Carola

Meer lezen
Jolanda Lanting
Klazienaveen
28-06-2022
10

Carola was een geweldige steun, lief, dacht mee en was duidelijk. In de loop van de week regelmatig contact gehad, we konden nog dingen toevoegen en veranderen. De dag zelf was ze net zo'n steun. Alles is uit handen genomen en voelde veilig en vertrouwd. Carola heeft na de uitvaart nog een bezoekje gebracht, was heel fijn. Ik gun iedereen een Carola.

Meer lezen
Natascha
Oude Pekela
03-06-2022
10

Een aanrader

Meer lezen
Johan
Hoogezand
15-04-2022
10

ik heb een warm ontvangst genoten, ben goed ingelicht over wat er ging gebeuren en staat te gebeuren in de afgelopen en komende tijd, mooi en warm gesprek gevoerd, en veel duidelijkheid gekregen, over persoonlijke dingen en financieel, kan het zeer aanbevelen, ben vanaf het begin goed begeleid ben er erg dankbaar voor, het neemt een grote zorg van je schouders, alles in een keer duidelijk en zelf nergens zorgen over te hoeven maken over hoe en wat. alle wensen zijn netjes uitgevoerd kan er verder geen negatieve dingen over zeggen omdat deze er niet zijn ik kan het aan een ieder aanbevelen. goede zorg en nazorg top!

Meer lezen
a.t.middel-grol
eelderwolde
03-03-2022
10

Carola was echt een steun en zeer betrokken. Kwam met het voorstel om als spreker Gonda te vragen. Dat was erg fijn. Alles was prima geregeld.

Meer lezen
Megan
Borger
12-03-2021
10

alles bij elkaar was zeer goed we hadden het niet anders willen hebben

Meer lezen
Marleen
Ter Apel
23-02-2021