Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hollander gemiddeld met een

10
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hollander aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Direct na het overlijden van mijn partner kwam Carola. We hadden niet eerder kennisgemaakt maar het was snel vertrouwd. In heel korte tijd moet er zoveel geregeld worden, dan is het belangrijk dat er een klik is. Carola luisterde ook goed naar de wensen van de kinderen en wist daar heel goed op in te spelen en mee te denken. Daardoor is het afscheid een heel waardevolle herinnering geworden waar we met een goed gevoel aan terugdenken

Meer lezen
Femke
Gieten
15-07-2023
10

Hellemaal super

Meer lezen
Anneke
Nieuwe Pekela
02-05-2023
10

Al tijdens het kennismakingsgesprek, maanden voor het overlijden van onze moeder, kregen wij een heel goed gevoel bij Carola. Op de dag van het overlijden was Carola er gelijk nadat wij haar belden en het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ze ging heel respectvol met de situatie om, dacht mee en regelde alles, waardoor wij de organisatie van het afscheid met een gerust hart konden loslaten. Zelfs toen er een dubbele boeking bleek te zijn voor het afscheid heeft ze ervoor gezorgd dat er zo snel mogelijk een goede oplossing werd gevonden. Ondanks het gemis kijken wij, vooral dankzij Carola’s inzet, met een heel warm gevoel terug op deze dag.

Meer lezen
Familie Den Houting
Gieten
19-04-2023
10

De eerste keer ontmoetten wij Carola toen onze moeder in een hospice was opgenomen. We hebben toen samen met haar al veel zaken kunnen regelen voor haar uitvaart, zonder dat er al iets definitief vast gelegd moest worden. Toen onze moeder was overleden konden we haar midden in de nacht bellen en regelde ze wat er geregeld moest worden. De volgende dag stond ze alweer voor ons klaar. Wat binnen haar vermogen ligt, regelt ze voor je en ze is op de achtergrond altijd aanwezig. Wij waren allemaal heel blij met Carola in deze toch heel verdrietige tijd. Chapeau!

Meer lezen
Familie Abrahams
Gieten
13-04-2023
10

Onze Zus is in Mei begeleid door Carola, en in een woord geweldig. Tot in de puntjes ook alles voor het afscheid in de Holdert. Hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden samen.

Meer lezen
Paula
Emmen
07-11-2022
10

Alles geregeld . Zo zal het altijd moeten. Ondanks het verlies

Meer lezen
Geert Roosjen
Drouwen
26-10-2022
10

Carola is kundig, neemt de regie maar met alle ruimte die wij nodig hadden, voelt aan wat passend is en is warm in contact. Voor de uitvaart met regelmaat overleg gehad, op de dag van de uitvaart een grote steun, wij konden volledig in het moment zijn omdat Carola alles goed had georganiseerd. Twee weken na de uitvaart is er een gesprek geweest om na te praten. Wat een rust, professionaliteit maar vanuit het hart en met een lach!

Meer lezen
Leonie Jelsma
Westernieland / Roden
05-10-2022
10

Hele lieve uitvaartverzorgster erbij gehad die ons perfect aanvoelde en begeleide. Dank daarvoor Carola

Meer lezen
Jolanda Lanting
Klazienaveen
28-06-2022
10

Carola was een geweldige steun, lief, dacht mee en was duidelijk. In de loop van de week regelmatig contact gehad, we konden nog dingen toevoegen en veranderen. De dag zelf was ze net zo'n steun. Alles is uit handen genomen en voelde veilig en vertrouwd. Carola heeft na de uitvaart nog een bezoekje gebracht, was heel fijn. Ik gun iedereen een Carola.

Meer lezen
Natascha
Oude Pekela
03-06-2022