Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hollander gemiddeld met een

9,9
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hollander aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De eerste ontmoeting met Carola was meteen zeer vertrouwd. Ze heeft mij en de kinderen op een hele fijne, warme en bekwame manier bijgestaan na het overlijden van mijn man. Ze nam regelmatig tussendoor contact op om zaken door te spreken en hield ons overal van op de hoogte. Ze heeft de uitvaart heel mooi laten verlopen en we hebben op een hele mooie manier afscheid van mijn man kunnen nemen. De kinderen en ik zijn haar heel dankbaar!!

Meer lezen
Jolanda
NIEUWEDIEP
17-04-2024
10

Carola ken ik van de uitvaart van broer, half jaar geleden. We vroegen weer om haar. En ze kwam weer. Het voelde meteen weer vertrouwd. Zij verzorgde de uitvaart van ons Vader opa overgrootvader en levenspartner. Erg netjes we zullen het nooit vergeten het zorgt voor rust nadien. Ook omdat de eigen inbreng centraal stond. Samen met Jan Pasmans heeft ze de dienst verzorgd in de Boskamp in Assen van Anne van der Molen. Dank je wel.

Meer lezen
Hilda van der molen
Eindhoven
18-01-2024
10

Toen onze moeder vorig jaar in de regiokrant de advertentie over uitvaartverzorging door Carola zag, zei zij.....als ik kom te overlijden wil ik dat Carola mijn crematie verzorgt, zij heeft een heel lief gezicht en dat voelt gewoon goed. Begin oktober overleed onze moeder onverwachts en wij hebben Carola gevraagd de uitvaart te verzorgen. Onze moeder had gelijk, heel liefdevol heeft Carola ons bijgestaan en alles geregeld. Heel veel dank voor alles Carola.

Meer lezen
Fam. van der Sluis
Gieten
06-12-2023
9

Warme persoonlijkeid met vakbekwame bewustheid als uitvaartverzorgster. Heeft het vermogen zichzelf weg te cijferen waardoor de overledene en familie volledig tot hun recht kwamen!

Meer lezen
Arie den Boer
Borger
01-12-2023
10

Mijn ervaring met een sterf geval in ons gezin was voor de eerste keer. Ik was zeer verrast hoe ze ons heeft bij gestaan, vandaar een 10.

Meer lezen
Joke Spoelma
ROLDE
09-10-2023
10

Direct na het overlijden van mijn partner kwam Carola. We hadden niet eerder kennisgemaakt maar het was snel vertrouwd. In heel korte tijd moet er zoveel geregeld worden, dan is het belangrijk dat er een klik is. Carola luisterde ook goed naar de wensen van de kinderen en wist daar heel goed op in te spelen en mee te denken. Daardoor is het afscheid een heel waardevolle herinnering geworden waar we met een goed gevoel aan terugdenken

Meer lezen
Femke
Gieten
15-07-2023
10

Hellemaal super

Meer lezen
Anneke
Nieuwe Pekela
02-05-2023
10

Al tijdens het kennismakingsgesprek, maanden voor het overlijden van onze moeder, kregen wij een heel goed gevoel bij Carola. Op de dag van het overlijden was Carola er gelijk nadat wij haar belden en het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ze ging heel respectvol met de situatie om, dacht mee en regelde alles, waardoor wij de organisatie van het afscheid met een gerust hart konden loslaten. Zelfs toen er een dubbele boeking bleek te zijn voor het afscheid heeft ze ervoor gezorgd dat er zo snel mogelijk een goede oplossing werd gevonden. Ondanks het gemis kijken wij, vooral dankzij Carola’s inzet, met een heel warm gevoel terug op deze dag.

Meer lezen
Familie Den Houting
Gieten
19-04-2023
10

De eerste keer ontmoetten wij Carola toen onze moeder in een hospice was opgenomen. We hebben toen samen met haar al veel zaken kunnen regelen voor haar uitvaart, zonder dat er al iets definitief vast gelegd moest worden. Toen onze moeder was overleden konden we haar midden in de nacht bellen en regelde ze wat er geregeld moest worden. De volgende dag stond ze alweer voor ons klaar. Wat binnen haar vermogen ligt, regelt ze voor je en ze is op de achtergrond altijd aanwezig. Wij waren allemaal heel blij met Carola in deze toch heel verdrietige tijd. Chapeau!

Meer lezen
Familie Abrahams
Gieten
13-04-2023