Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hollander gemiddeld met een 10

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 3 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Aa en Hunze en Borger

Iedereen heeft recht op een bijzonder afscheid. Een goed verzorgde uitvaart is een manier om als nabestaande terug te kijken op het leven van uw dierbare. Een goed afscheid kan nabestaanden verder helpen. Na een overlijden is het belangrijk dat de uitvaart en omgeving op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de mogelijkheden, te adviseren en inspireren. Het resultaat is een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat in de gemeenten Aa en Hunze of Borger, Monuta Carola Hollander staat voor u klaar als uitvaartverzorger. Voor en tijdens de uitvaart, maar ook daarna. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Neem gerust contact met ons op als u een uitvaart wilt regelen of eens kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Hollander
Postadres
Tuinstraat 24
9511 RA Gieterveen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Carola Hollander - Monuta Hollander
Uitvaartverzorger

Carola

Hollander

Lees meer over Carola
Lokale
partners
Monuta Hollander werkt samen met de volgende lokale partners
Gedachtensteentje.nl
Gedachtenstenen
Bloemist
Bloeiend Aa en Hunze
Steenhouwer
Steenhouwerij Het Ambacht
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Hollander?
U kunt terecht bij Monuta Hollander voor het regelen van een uitvaart in de gemeenten Aa en Hunze en Borger. Zo zijn wij veelal in Gasselte , Gieten, Rolde, Annen, Schipborg, Eext en Gieterveen actief, maar helpen wij u bij het regelen van een uitvaart in alle plaatsen in deze gemeenten, en op verzoek daarbuiten.