Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Recente beoordelingen

10

Gebaseerd op 13 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Anneke
02-05-2023

Hellemaal super

Lees meer

Familie Den Houting
19-04-2023

Al tijdens het kennismakingsgesprek, maanden voor het overlijden van onze moeder, kregen wij een heel goed gevoel bij Carola. Op de dag van het overlijden was Carola er gelijk nadat wij haar belden en het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ze ging heel respectvol met de situatie om, dacht mee en regelde alles, waardoor wij de organisatie van het afscheid met een gerust hart konden loslaten. Zelfs toen er een dubbele boeking bleek te zijn voor het afscheid heeft ze ervoor gezorgd dat er zo snel mogelijk een goede oplossing werd gevonden. Ondanks het gemis kijken wij, vooral dankzij Carola’s inzet, met een heel warm gevoel terug op deze dag.

Lees meer

Familie Abrahams
13-04-2023

De eerste keer ontmoetten wij Carola toen onze moeder in een hospice was opgenomen. We hebben toen samen met haar al veel zaken kunnen regelen voor haar uitvaart, zonder dat er al iets definitief vast gelegd moest worden. Toen onze moeder was overleden konden we haar midden in de nacht bellen en regelde ze wat er geregeld moest worden. De volgende dag stond ze alweer voor ons klaar. Wat binnen haar vermogen ligt, regelt ze voor je en ze is op de achtergrond altijd aanwezig. Wij waren allemaal heel blij met Carola in deze toch heel verdrietige tijd. Chapeau!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Aa en Hunze en Borger

Iedereen heeft recht op een bijzonder afscheid. Een goed verzorgde uitvaart is een manier om als nabestaande terug te kijken op het leven van uw dierbare. Een goed afscheid kan nabestaanden verder helpen. Na een overlijden is het belangrijk dat de uitvaart en omgeving op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de mogelijkheden, te adviseren en inspireren. Het resultaat is een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat in de gemeenten Aa en Hunze of Borger, Monuta Carola Hollander staat voor u klaar als uitvaartverzorger. Voor en tijdens de uitvaart, maar ook daarna. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Neem gerust contact met ons op als u een uitvaart wilt regelen of eens kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Carola Hollander
Postadres
Tuinstraat 24
9511 RA Gieterveen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Carola Hollander
Uitvaartverzorger

Carola

Hollander

Lees meer over Carola

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Hollander werkt samen met de volgende lokale partners
Gedachtensteentje.nl
Gedachtenstenen
Bloemist
Bloeiend Aa en Hunze
Steenhouwer
Steenhouwerij Het Ambacht
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Hollander?
U kunt terecht bij Monuta Hollander voor het regelen van een uitvaart in de gemeenten Aa en Hunze en Borger. Zo zijn wij veelal in Gasselte , Gieten, Rolde, Annen, Schipborg, Eext en Gieterveen actief, maar helpen wij u bij het regelen van een uitvaart in alle plaatsen in deze gemeenten, en op verzoek daarbuiten.