Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Amersfoort gemiddeld met een

9,2
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Amersfoort aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heb met de uitvaartverzorger Johan Sienema een heel goed contact gehad. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Neemt hiervoor de tijd en heeft de gehele uitvaart uitstekend begeleidt.

Meer lezen
Ed Gerressen
Ede GLD
20-06-2022
8

De crematieplechtigheid was precies zoals we wilden. Het was zeer persoonlijk. Tevens was er voldoende tijd om waardig en respectvol afscheid te kunnen nemen op een zeer mooie locatie.

Meer lezen
Theo de Bie
Schaijk
05-06-2022
10

Een zeer fijn contact tussen Monuta, adviseur en onze familie. Een luisterend oor, om zo ook de wensen te kunnen vertalen, van de overledene...

Meer lezen
Rita
Veenendaal
16-03-2022
10

Alles was goed geregeld en ging zoals het besproken was. De uitvaartverzorger (Johan S.) was heel invoelend en meelevend, precies wat ik op dat moment nog had. :))

Meer lezen
Mindert Roelof
Amersfoort
14-03-2022
10

Ik werd eervol en met respect behandeld.

Meer lezen
CA van Diejen
Amersfoort
03-02-2022
8

Vanaf het overlijden van mijn zus tot/met de uitvaart zeer goed bijgestaan door de uitvaartleider.

Meer lezen
Wouter Laponder
Zeist
02-02-2022
8

Uiterst correct en voldoende tijd om na te denken over bepaalde zaken.

Meer lezen
Wijmke Westerink
MARIENBERG
16-12-2021
10

De laatste jaren heb ik jammer genoeg, voor twee van mijn zusters, een uitvaart moeten regelen. De keuze van de toenmalige uitvaart ondernemingen was gebaseerd op "het moest een kleinschalige onderneming zijn". Monuta leek mij als uitvaartonderneming te grootschalig om betrokken te zijn of als steun te kunnen functioneren tijdens de dagen van de uitvaart. Voor mijn broer zijn we toch, op aanraden van de geestelijke verzorger, in zee gegaan met Monuta. Voor de uitvaart van mijn broer geef ik Monuta een pluim. Ze denken mee, zijn rustig en beschaafd. Voor mijn broer maar mijn eerste kennismaking met hun uitvoering van de uitvaart voor mijn broer, kwalificeert ik

Meer lezen
Ben Lubbers
Breda
06-12-2021
10

Wij hebben plezierige gesprekken gehad, de uitvoering is gegaan zoals in de gesprekken naar voren zijn gekomen.

Meer lezen
Frits
Vleuten
03-11-2021