Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Amersfoort gemiddeld met een

9,3
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta Amersfoort aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We zijn goed geholpen en als ik vragen had of heb kan ik ze nog steeds bellen. Ook voor de kinderen werden dingen goed uitgelegd. Ze hielden overal rekening mee. Ook kwa wensen van ons en de rest van de familie. Ging er iets mis werd het meteen opgelost. Echt super bedank

Meer lezen
Fam hagebeuk
Amersfoort
18-10-2022
10

Ben zeer tevreden over het contact om de uitvaart van onze vader te regelen. Complimenten voor de medewerkers van Monuta

Meer lezen
Wanda
Lopik
11-09-2022
10

Super geregeld

Meer lezen
Carmen
Tiel
01-09-2022
10

Monuta is goed bereikbaar, ik kon zelfs op zondag contact op kunnen nemen met de uitvaart ondernemer. Monuta denkt goed mee in alle aspecten en wensen rondom de uitvaart. Monuta is erg betrokken en gaat integer en professioneel te werk!! Kortom, een hele prettige uitvaart onderneming, die ik van harte kan aanbevelen!!!

Meer lezen
Sanne
Utrecht
16-08-2022
10

De (overleg)gesprekken gedurende de dagen tussen overlijden en uitvaart verliepen zakelijk, niet opdringerig. Wij koesteren de mooie momenten die het heeft opgeleverd.

Meer lezen
Frans Groenewegen
Houten
01-08-2022
10

Heb met de uitvaartverzorger Johan Sienema een heel goed contact gehad. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Neemt hiervoor de tijd en heeft de gehele uitvaart uitstekend begeleidt.

Meer lezen
Ed Gerressen
Ede GLD
20-06-2022
8

De crematieplechtigheid was precies zoals we wilden. Het was zeer persoonlijk. Tevens was er voldoende tijd om waardig en respectvol afscheid te kunnen nemen op een zeer mooie locatie.

Meer lezen
Theo de Bie
Schaijk
05-06-2022
10

Een zeer fijn contact tussen Monuta, adviseur en onze familie. Een luisterend oor, om zo ook de wensen te kunnen vertalen, van de overledene...

Meer lezen
Rita
Veenendaal
16-03-2022
10

Alles was goed geregeld en ging zoals het besproken was. De uitvaartverzorger (Johan S.) was heel invoelend en meelevend, precies wat ik op dat moment nog had. :))

Meer lezen
Mindert Roelof
Amersfoort
14-03-2022