Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Amersfoort gemiddeld met een

9
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Amersfoort aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Na enkele andere uitvaartondernemers gebeld te hebben waar het contact moeizaam was of we niet eens teruggebeld werden zocht ik contact met Monuta. Vanaf dat moment is alles vanzelf gegaan! Respectvol, warm en persoonlijk! Het heeft ons een hele mooie herinnering aan het afscheid van mijn vader gegeven. Namens ons gezin, bedankt daarvoor.

Meer lezen
Odette Schuin
Amersfoort
02-08-2021
10

Wij zijn voor de 2e keer uitstekend begeleid door Sander Groeneveld. Hij onderbrak er zelfs zijn vakantie voor. Weer van het begin tot het eind een goed contact en samen een waardig en liefdevol afscheid georganiseerd. Wij zullen dit nooit vergeten en zijn Sander en Monuta uiterst dankbaar voor wat zij beide keren voor ons hebben gedaan en betekend. Kan niet beter!

Meer lezen
Anja Kroon-van Drie
Dieren
15-06-2021
9

Alles in overleg mogelijk. Mijn man wilde naar?De Kapel in Bilthoven waar ook mijn moeders uitvaart was. Ik hoop dat Monuta deze locatie op gaat nemen omdat iedereen ervan onder de indruk is.

Meer lezen
Elles van Helden
Utrecht
11-04-2021
10

Met veel liefde en zorg behandeld

Meer lezen
Trudy Staats
Amersfoort
11-04-2021
7

Goede begeleiding

Meer lezen
H
Dreef 34
15-03-2021
9

Na aankomst van onze overleden zoon uit Duitsland op zaterdagmiddag zijn wij buitengewoon prettig ontvangen voor het eerste gesprek over hoe nu verder en vervolgens de prettige begeleiding tot na de crematie.

Meer lezen
Marius
Amersfoort
23-02-2021
8

Gelijk vanaf het eerste contact, komt er in een hectische tijd een bepaalde rust van de begeleider uit. Op een duidelijke en rustige manier wordt de hele gang van zaken omtrent de uitvaart uitgelegd. Alles wordt in het werk gesteld om eventuele speciale wensen te vervullen omtrent de uitvaart. We hebben de hele rouwperiode dan ook goed en in alle rust afgesloten zonder verdere nazorgen.

Meer lezen
F.J. Kosterman
Amersfoort
17-01-2021
10

Veel werk uit je handen halen.

Meer lezen
Bert
Houten
03-10-2020
8

prima geregeld

Meer lezen
Wilma
BILTHOVEN
15-09-2020

een hele lieve man Die zijn werk met een enorme passie doet Mijn dochter en ik hebben heel veel steun van hem gehad Wilma versloot

Meer lezen

Wilma versloot

vanaf het eerste telefonisch contact werd het duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren zoals overledenen thuis te laten of in het Monuta huis. Ook de uitleg van het Monuta huis zoals de 24/7 ik toegang had. Ook de uitvaartverzorger nam alle tijd om alles uit te leggen, ook om de Corona wat wel en niet kon. Ook gaf hij ons alle steun.

Meer lezen

heer Van Der Mark

De persoonlijke benadering door Sander, ook in zijn vrije weekend belde hij nog even. Goede service

Meer lezen

mevrouw Scheepmaaker

In een verschrikkelijke tijd, toch heel warme en passende begeleiding gehad van Johan. Wij hebben Al onze persoonlijke ideeën kunnen inzetten en hebben de deskundige professionele aanwezigheid van Johan erg gewaardeerd! Nogmaals bedankt Johan....!

Meer lezen

Ingrid Bokkers

Ik samen met de kinderen en alle families van miin man Rafa?l Isaac De Jesus was ontstekend geholpen door Johan Sienema. Ik had goeie mooie compliment gekregen van Johan. Johan Sienema blijft altijd met je liefde en geduld voor je werk. God rijkelijke zegen.

Meer lezen

mevrouw De Jesus-Paulina

Onze moeder is in 2017 overleden, Graag willen wij alsnog melden dat dhr Sander Groeneveld de begrafenis uitstekend heeft verzorgd, hij heeft mee gedacht waardoor we goede beslissingen konden nemen, de dragers hebben zeer waardig gedragen, wij zijn dankbaar voor de waardige begrafenis die we onze moeder zo hebben kunnen geven.

Meer lezen

familie Buys