Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Amersfoort gemiddeld met een

9,4
28 beoordelingen
100% beveelt Monuta Amersfoort aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Niets aan toe te voegen

Meer lezen
Ronald van Drie
Zeist
21-05-2023
10

Onze ervaring met Monuta is een dikke 10+. We werden begeleid door Johan Sienema. Aan alles werd gedacht in deze verdrietige en hectische tijd. Er was ruimte voor verdriet, voor persoonlijke interesse en wensen en goeie hulp bij het maken van beslissingen. De 24 uurs ruimte in het rusthuis in Amersfoort is echt fantastisch. Wat een prachtige ruimte en wat ontzettend fijn daar gewoon te kunnen komen en gaan wanneer je wilt. De uitvaart zelf verliep perfect. Johan was onze steun en toeverlaat. Een juiste persoon op de juiste plek. Niets hadden we anders willen doen, mede dankzij de hulp en het meedenken van Johan. Zodoende kunnen we met een goed gevoel terug kijken op een hectische en intens verdrietige maar toch mooie week en een mooi afscheid.

Meer lezen
Jeroen&Nicole
Leusden
11-05-2023
10

Tot in de puntjes verzorgd conform de afspraken

Meer lezen
Wim
Amersfoort
03-05-2023
8

Monuta was een grote steun vanaf het moment dat ik belde dat mijn man was overleden. Door een krappe toegang in mijn woning was opbaren thuis geen optie. Het gebruik van de 24 uurs kamer was geweldig. Het voelde als een rust punt en zo kon ik bij mijn man zijn als ik dat wilde zonder afspraak.

Meer lezen
Petra Bouman
Amersfoort
16-02-2023
10

We zijn goed geholpen en als ik vragen had of heb kan ik ze nog steeds bellen. Ook voor de kinderen werden dingen goed uitgelegd. Ze hielden overal rekening mee. Ook kwa wensen van ons en de rest van de familie. Ging er iets mis werd het meteen opgelost. Echt super bedank

Meer lezen
Fam hagebeuk
Amersfoort
18-10-2022
10

Ben zeer tevreden over het contact om de uitvaart van onze vader te regelen. Complimenten voor de medewerkers van Monuta

Meer lezen
Wanda
Lopik
11-09-2022
10

Super geregeld

Meer lezen
Carmen
Tiel
01-09-2022
10

Monuta is goed bereikbaar, ik kon zelfs op zondag contact op kunnen nemen met de uitvaart ondernemer. Monuta denkt goed mee in alle aspecten en wensen rondom de uitvaart. Monuta is erg betrokken en gaat integer en professioneel te werk!! Kortom, een hele prettige uitvaart onderneming, die ik van harte kan aanbevelen!!!

Meer lezen
Sanne
Utrecht
16-08-2022
10

De (overleg)gesprekken gedurende de dagen tussen overlijden en uitvaart verliepen zakelijk, niet opdringerig. Wij koesteren de mooie momenten die het heeft opgeleverd.

Meer lezen
Frans Groenewegen
Houten
01-08-2022