Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 17 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Rita
16-03-2022

Een zeer fijn contact tussen Monuta, adviseur en onze familie. Een luisterend oor, om zo ook de wensen te kunnen vertalen, van de overledene...

Lees meer

Mindert Roelof
14-03-2022

Alles was goed geregeld en ging zoals het besproken was. De uitvaartverzorger (Johan S.) was heel invoelend en meelevend, precies wat ik op dat moment nog had. :))

Lees meer

CA van Diejen
03-02-2022

Ik werd eervol en met respect behandeld.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Amersfoort

Afscheid nemen op een manier die bij u past. Daar komt veel bij kijken, maar vindt Monuta in Amersfoort erg belangrijk. Wij staan u voor, tijdens en na de uitvaart bij met warmte en begrip en ontzorgen u bij het regelen van de uitvaart in Amersfoort. Onze uitvaartverzorgers weten wat mogelijk is voor een uitvaart en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in de regio Amersfoort. Uw uitvaartverzorger is altijd uw vaste aanspreekpunt en staat voor u klaar. Monuta in Amersfoort zorgt voor een passende uitvaart, voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Amersfoort uitvaart regelen
Afscheidshuis
Ringweg Dorrestein 9
3817 ES Amersfoort
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Amersfoort Johan Sienema
Uitvaartverzorger

Johan

Sienema

Lees meer over Johan

Image
Sander Groeneveld
Uitvaartverzorger

Sander

Groeneveld

Lees meer over Sander

Image
Monuta Amersfoort uitvaart regelen

Uitvaartcentrum in Amersfoort

Midden in Amersfoort staat ons Afscheidshuis. Het is in dit kleinschalige uitvaartcentrum in Amersfoort mogelijk om in een huiselijke sfeer de overledene op te baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen. We beschikken over meerdere 24-uurs kamers, waarvan u een eigen sleutel krijgt. Zo kunt u op ieder gewenst moment bij uw overleden dierbare zijn.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Amersfoort werkt samen met de volgende lokale partners
Fotograaf
Joost Enkelaar Fotografie
Notaris
Notariskantoor De Vries Vellenga Leenknegt
Partner
Toon Hermans Huis Amersfoort
Bloemen
Topbloemen
Uitvaartreportages
AR video
Nalatenschap
Confidente
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Amersfoort?
U kunt terecht bij Monuta in Amersfoort voor het regelen van een uitvaart in Midden-Nederland, en met name in de plaatsen, Achterveld, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Stoutenburg en Stoutenburg Noord.