Waarom Monuta Amersfoort?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Vlakbij begraafplaats en crematorium
  • Bekend met lokale gebruiken

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 152 recensies

Welkom bij Monuta - Uitvaart Amersfoort

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u graag iemand die u bijstaat met warmte en begrip. Bij Monuta Amersfoort snappen we dat. Onze uitvaartverzorgers weten wat mogelijk is voor een uitvaart in Amersfoort en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Uw uitvaartverzorger is altijd uw vaste aanspreekpunt, die er voor zorgt dat u duidelijke, tijdige en heldere informatie krijgt. 

Bij een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 033 - 461 82 44.

Afscheid nemen in het afscheidshuis in Amersfoort

Graag stellen wij ons uitvaartcentrum aan de Ringweg Dorrestein in Amersfoort beschikbaar voor u. Tussen een aantal prachtige bomen gelegen, heeft het uitvaartcentrum een huiselijke, warme sfeer. De uitvaartlocatie is goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te laten baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen.

24-uurs rouwkamer

Om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare kunt u gebruikmaken van een van onze 24-uurs rouwkamers. Hier kunt u tot aan de uitvaart in Amersfoort bij uw dierbare blijven. Omdat u van ons een sleutel van de kamer krijgt, kunt u uw dierbare op ieder gewenst moment bezoeken en zo lang blijven als u zelf wilt.

Neem gerust contact op

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uitvaartverzorging en een uitvaart in Amersfoort.

 

Neem contact over een uitvaart