Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Uitvaartcentrum in Amersfoort

Het Monuta uitvaartcentrum, ook wel het Afscheidshuis in Amersfoort genoemd, is gevestigd aan de Ringweg Dorrestein. Het is gelegen tussen een aantal prachtige bomen. Vanwege het intieme en huiselijke karakter, kan dit Afscheidshuis u in een moeilijke tijd een gevoel van warmte geven. Het afscheidshuis is bij uitstek geschikt voor kleine, intieme gezelschappen die in alle rust afscheid willen nemen. Het Afscheidshuis in Amersfoort is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om de overledene op te laten baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum opbaren
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum opbaren
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum opbaren

Opbaren

Kunt of wilt u uw dierbare niet thuis opbaren, dan kunt u in het Afscheidshuis in Amersfoort uw overleden dierbare op afspraak tot aan de uitvaart bezoeken in de opbaarkamer. Er is altijd een gastvrouw in het uitvaartcentrum van Monuta in Amersfoort aanwezig waar u met vragen terecht kunt of die u een luisterend oor biedt als u daar behoefte aan heeft. Wij streven ernaar dat u gedurende het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde gastvrouw wordt begeleid.

033 - 461 8244
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum afscheidsdienst
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum afscheidsdienst
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum afscheidsdienst

Afscheidsdienst

Het uitvaartcentrum in Amersfoort is een intiem en kleinschalig afscheidshuis. Er is ruimte om met een kleine groep afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Wilt u een ceremonie met meer mensen organiseren, met daarbij eventueel een nazit, dan kunt u terecht bij verschillende locaties zoals één van Amersfoorts mooie kerken, horecagelegenheden of afscheidscentra. 

033 - 461 8244
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum 24 uurskamer
Image
Monuta Amersfoort uitvaartcentrum 24 uurskamer

24-uurskamers

Ons uitvaartcentrum in Amersfoort beschikt naast een opbaarkamer ook over twee 24-uurskamers. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. Hierdoor kunt u tot aan de uitvaart uw overleden dierbare op ieder gewenst moment bezoeken, dag en nacht, zo lang als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en mag de kamer zelf verder aankleden, bijvoorbeeld met een persoonlijk schilderij, foto’s of tekeningen van kinderen. Neem gerust uw eigen muziek mee. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een koffiehoek en een toiletruimte.

033 - 461 8244