Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
020 - 236 65 28

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Evelien Ninaber gemiddeld met een

9,9
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Evelien Ninaber aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ze is leuk behulpzaam en meedenkend en ze regelt alles . Dus gewoon een top vrouw !!!!!

Meer lezen
Monique Flikweert
Amstelveen
03-06-2022
10

Een topper is Evelien !! Ik kende haar al maar ze heeft mij geweldig bijgestaan xx

Meer lezen
Yvonne van der Monde
Loosdrecht
16-03-2022
10

Mijn moeder was helaas erg ziek en toen het einde naderde hebben wij contact gezocht met Monuta om wensen en mogelijkheden te bespreken. Evelien kwam met een warme glimlach bij mijn moeder langs in het ziekenhuis. Vanaf het eerste moment was er een klik en een hoop warmte over en weer. Het had zomaar een gesprek in de kroeg kunnen zijn als wij de aanleiding niet hadden geweten. Met her en der de serieuse kant over het naderende overlijden van mijn moeder, waarvan we overigens dachten dat het nog wel een paar maanden zou duren. Toen ik Evelien na 2.5 week belde dat het veel sneller ging was haar reactie: Maar dit was niet de afspraak, maar ik ben er vanmiddag om zaken te bespreken met je broertje en jou. Waarna ik haar die nacht al moest melden dat mama overleden was. Ik kan hier een boek schrijven over de momenten die wij samen hebben gehad, hebben gelachen, maar ook gehuild. Een vrouw die voor je door het vuur gaat om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Door haar vakantie heeft zij de uitvaart zelf niet kunnen regelen. Maar ook daar werd met alle liefde een goede vervangster gezocht en aan ons voor gesteld. Ik durf namens mijn hele familie te zeggen dat wij Evelien aan een ieder aan zouden raden! Door haar (en Danielle) is de uitvaart voor ons perfect verlopen.

Meer lezen
Mirella
Wilnis
06-10-2021
10

Evelien is heel lief, maar ook heel professioneel. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met het regelen van een mooi afscheid. Het contact met haar is heel gemakkelijk, alsof we haar al heel lang kennen. Ze kan zich goed inleven in mensen en situaties. De crematie heeft ze op een mooie- en ontspannen manier geleid, had originele teksten en ook betrok ze de kleinkinderen erbij. Na de crematie heeft ze ons nog gebeld om te vragen hoe het ging en of ze ons nog ergens mee kon helpen. Ik zou Evelien bij iedereen willen aanraden, sterker nog, willen toewensen.

Meer lezen
Mirjam Groenland
Amstelveen
08-07-2021
10

Zeer goed verzorgd. Was heel intiem. Zou het vele aanraden. Als je het klein wilt houden natuurlijk. En ook we waren er echt allemaal bij betrokken. Tot het laatste toe. Nog heel erg bedankt voor het mooie afscheid van mijn man.

Meer lezen
mevrouw Marisa Pontillo
Amstelveen
03-06-2021
10

Eveline voelde gelijk al vertrouwd bij de intake en nam ons veel uit handen en had op al onze vragen een antwoord. Heel erg fijn. Ook tijdens de crematie is zij een ongelofelijke steun geweest. Mijn dochter werd naar tijdens de dienst en Eveline is niet bij haar vandaan geweest. We hebben de aanwezigheid van Eveline als een warm bad ervaren

Meer lezen
Connie
Almere
21-05-2021
10

Na het overlijden van mijn moeder in contact gekomen met Evelien. Zeer prettige gespreken mee gevoerd. Empathisch en deskundig en veel zorgen uit handen genomen. Warme persoonlijkheid en ondanks het verdriet ruimte voor humor. Onze dank is groot

Meer lezen
Willems
Gorredijk
13-01-2021
9

Eveline is fijn in omgang. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Meer lezen
mevrouw
Zandvoort
15-11-2020
10

Ik ben bijzonder goed begeleid en geadviseerd op een zeer liefdevolle manier! Met een goed gevoel kijk ik op deze moeilijke en verdrietige tijd terug. Graag wil ik ook Evelien Ninaber een groot compliment geven voor haar expertise, kortom een bevlogen en getrokken vakvrouw!

Meer lezen
Schaart
Amstelveen
15-09-2020