Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
020 - 236 65 28

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Evelien Ninaber gemiddeld met een

9,9
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta Evelien Ninaber aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heb haar nu voor twee uitvaarten meegemaakt, in 1 woord top.

Meer lezen
Erik
Amstelveen
02-12-2023
10

Goede voorlichting,begeleiding,begripvol en vriendelijk.

Meer lezen
Karel
Almere
17-11-2023
10

Mijn moeder is vorige week overleden, en wij hebben gelijk Evelien gebeld. Wij kennen elkaar van vroeger, dus dat voelde goed aan. Evelien heeft ons ontzettend fijn en prettig geholpen. Ook mijn vader zei dat minstens drie keer per dag. Alles werd keurig voor ons gedaan, ze heeft alles top geregeld. Ook door hoe zij met ons omging, vergaten we af en toe ons verdriet. Eef je bent een topper, en ook geweldig in jouw werk! Een dikke knuffel van ons!

Meer lezen
Sacha
Amstelveen
07-10-2023
10

Dankzij Evelien heeft mijn moeder het warme persoonlijke en liefdevolle afscheid gekregen welke ze verdiende. Evelien wist aan te raken wat nodig was, keuzes te maken, tips te geven. En er ook gewoon te zijn. Ik ben dankbaar voor de fijne gesprekken, de details, de kluifjes voor Nala en de verbinding. Evelien is absoluut de vrouw die je in een moeilijke tijd om je heen wilt hebben. Een steun en toeverlaat. Ik gun iedereen een "Evelien " als het erop aankomt. Dankjewel lieverd! Je hebt een plaats in ons hart gekregen!

Meer lezen
Mariska
Hilversum
09-09-2023
10

Na moeilijke periode door long covid en ouderdomsverschijnselen van onze echtgenoot, vader en opa (86 geworden) werd de uitvaart van hem zowel fysiek als mentaal uitstekend begeleid. Op het juiste moment de juiste woorden en concrete zorg biedend: super dankbaar! Dat zijn opbaring en afscheid thuis kon gebeuren in vrede en vriendschap: in geborgen en veilige sfeer ontstond een saamhorigheidsgevoel van betrokkenen. De afstemming vooraf aan de uitvaartdienst was fijn en de dienst in besloten kring met gezin, familie en goede vrienden vanuit geloofsgemeenschap in uitvaarthuis was prachtig. Mogen haar menselijkheid, professionaliteit en dienstbaarheid voortdurend blijven bij Monuta!

Meer lezen
Conchita
Amstelveen
03-06-2023
10

Geweldig! Op alle fronten zijn we zo fijn geholpen, de aanvulling van Evelien is echt geweldig geweest.

Meer lezen
Dammy de Ronden
Almere
01-03-2023
10

Ze is leuk behulpzaam en meedenkend en ze regelt alles . Dus gewoon een top vrouw !!!!!

Meer lezen
Monique Flikweert
Amstelveen
03-06-2022
10

Een topper is Evelien !! Ik kende haar al maar ze heeft mij geweldig bijgestaan xx

Meer lezen
Yvonne van der Monde
Loosdrecht
16-03-2022
10

Mijn moeder was helaas erg ziek en toen het einde naderde hebben wij contact gezocht met Monuta om wensen en mogelijkheden te bespreken. Evelien kwam met een warme glimlach bij mijn moeder langs in het ziekenhuis. Vanaf het eerste moment was er een klik en een hoop warmte over en weer. Het had zomaar een gesprek in de kroeg kunnen zijn als wij de aanleiding niet hadden geweten. Met her en der de serieuse kant over het naderende overlijden van mijn moeder, waarvan we overigens dachten dat het nog wel een paar maanden zou duren. Toen ik Evelien na 2.5 week belde dat het veel sneller ging was haar reactie: Maar dit was niet de afspraak, maar ik ben er vanmiddag om zaken te bespreken met je broertje en jou. Waarna ik haar die nacht al moest melden dat mama overleden was. Ik kan hier een boek schrijven over de momenten die wij samen hebben gehad, hebben gelachen, maar ook gehuild. Een vrouw die voor je door het vuur gaat om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Door haar vakantie heeft zij de uitvaart zelf niet kunnen regelen. Maar ook daar werd met alle liefde een goede vervangster gezocht en aan ons voor gesteld. Ik durf namens mijn hele familie te zeggen dat wij Evelien aan een ieder aan zouden raden! Door haar (en Danielle) is de uitvaart voor ons perfect verlopen.

Meer lezen
Mirella
Wilnis
06-10-2021