Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
020 - 236 65 28

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Evelien Ninaber gemiddeld met een

9,9
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Evelien Ninaber aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Evelien is een topper, zij heeft onlangs de uitvaart van onze vader begeleid. En 3 jaar geleden van onze moeder. Het contact liep gelijk heel gemakkelijk prettig en vertrouwd. Het huiswerk dat wij meekregen was duidelijk en bij vragen konden wij altijd bij Evelien terecht. Zij geeft een uitvaart een persoonlijke touch. Die wij heel erg waarderen. Ik kijk met een glimlach en verwarmd hart terug naar de uitvaart die soepel luchtig en met humor respectvol is gegaan. Zoals wij zijn..

Meer lezen
Monique
Huizen
10-03-2024
10

Ik heb Evelien als een respectvolle, dienstverlenende en hartverwarmende uitvaartverzorger mogen ervaren. Niets was teveel en zij stond altijd klaar om te helpen.

Meer lezen
Marjo Nietveld
Uithoorn
04-03-2024
10

Heb haar nu voor twee uitvaarten meegemaakt, in 1 woord top.

Meer lezen
Erik
Amstelveen
02-12-2023
10

Goede voorlichting,begeleiding,begripvol en vriendelijk.

Meer lezen
Karel
Almere
17-11-2023
10

Mijn moeder is vorige week overleden, en wij hebben gelijk Evelien gebeld. Wij kennen elkaar van vroeger, dus dat voelde goed aan. Evelien heeft ons ontzettend fijn en prettig geholpen. Ook mijn vader zei dat minstens drie keer per dag. Alles werd keurig voor ons gedaan, ze heeft alles top geregeld. Ook door hoe zij met ons omging, vergaten we af en toe ons verdriet. Eef je bent een topper, en ook geweldig in jouw werk! Een dikke knuffel van ons!

Meer lezen
Sacha
Amstelveen
07-10-2023
10

Dankzij Evelien heeft mijn moeder het warme persoonlijke en liefdevolle afscheid gekregen welke ze verdiende. Evelien wist aan te raken wat nodig was, keuzes te maken, tips te geven. En er ook gewoon te zijn. Ik ben dankbaar voor de fijne gesprekken, de details, de kluifjes voor Nala en de verbinding. Evelien is absoluut de vrouw die je in een moeilijke tijd om je heen wilt hebben. Een steun en toeverlaat. Ik gun iedereen een "Evelien " als het erop aankomt. Dankjewel lieverd! Je hebt een plaats in ons hart gekregen!

Meer lezen
Mariska
Hilversum
09-09-2023
10

Na moeilijke periode door long covid en ouderdomsverschijnselen van onze echtgenoot, vader en opa (86 geworden) werd de uitvaart van hem zowel fysiek als mentaal uitstekend begeleid. Op het juiste moment de juiste woorden en concrete zorg biedend: super dankbaar! Dat zijn opbaring en afscheid thuis kon gebeuren in vrede en vriendschap: in geborgen en veilige sfeer ontstond een saamhorigheidsgevoel van betrokkenen. De afstemming vooraf aan de uitvaartdienst was fijn en de dienst in besloten kring met gezin, familie en goede vrienden vanuit geloofsgemeenschap in uitvaarthuis was prachtig. Mogen haar menselijkheid, professionaliteit en dienstbaarheid voortdurend blijven bij Monuta!

Meer lezen
Conchita
Amstelveen
03-06-2023
10

Geweldig! Op alle fronten zijn we zo fijn geholpen, de aanvulling van Evelien is echt geweldig geweest.

Meer lezen
Dammy de Ronden
Almere
01-03-2023
10

Ze is leuk behulpzaam en meedenkend en ze regelt alles . Dus gewoon een top vrouw !!!!!

Meer lezen
Monique Flikweert
Amstelveen
03-06-2022