Waarom Monuta Evelien Ninaber?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,7

Voor een uitvaart in regio Amstelveen

Wanneer een dierbare is overleden zal ik alle praktische zorgen uit handen nemen zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen. Ik ben uw vaste contactpersoon op dat moment. Voor tijdens en na de uitvaart. Neem contact met mij op voor het regelen van een uitvaart in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. 

Persoonlijk en betrokken

Wanneer ik voor het eerst bij u langskom hoor ik graag wie uw overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. Bij het regelen van een uitvaart staat mijn kwaliteit en creativiteit voorop. Samen zorgen we ervoor dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op de uitvaart van uw dierbare. Uw wensen staan centraal. 

Ook als u niet of elders verzekerd bent

Als uitvaartverzorger van Monuta Evelien Ninaber ben ik er voor u. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Ook dan kan ik de uitvaart regelen. 

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Amstelveen en omgeving

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 020 - 236 65 28.