Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Amsterdam gemiddeld met een

10
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Amsterdam aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was goed geregeld

Meer lezen
Ron
Bussum
27-12-2021
10

Hele goede ervaring met Monuta, alles klopte en onze wensen werden gehoord en gehonoreerd. Een voor ons perfecte uitvaart waar onze moeder trots op zou geweest.

Meer lezen
Sandra
Amsterdam
04-12-2021
10

Als wens hadden wij om mijn vrouw weg te brengen , geheel met ons gezin samen ( dus niet individueel met volgauto’s achter de eerste auto) , dus is er een Rouwbus ingezet ,het was heel fijn om bij elkaar te blijven. , zo ook dat de rouwbus Lang’s ons bedrijf heeft gereden , zodat het personeel in Corona tijd afscheid hebben kunnen nemen van mijn vrouw , was heel ontroerend , maar ook mooi dat dit mogelijk was , na dienst zijn wij keurig netjes na huis gebracht , ook in de bus , we zijn de gehele uitvaart bij elkaar gebleven .

Meer lezen
heer Evert Jan Toonen
Naarden
13-10-2021
10

Vóór het betreffende overlijden hadden we een oriënterend gesprek met Mw. Esmeralda Ovaa. Het betreffende overlijden kwam sneller dan gedacht en heb ik gevraagd of zij de begrafenis voor ons kon begeleiden/regelen. Ik kan alleen maar zeggen dat er alle rust en tijd voor werd genomen, ideeën en mogelijkheden werden doorgesproken en de uiteindelijke uitvoering was echt precies zoals gewenst. Heel zorgzaam zoals ze zelf met ideeën aankwam, geholpen met een foto samenstelling en ze heeft een mooi programma gemaakt. Hetzelfde geld voor het opbaren bij Monuta. Wat een schatten van mensen werken daar! Elke stap die genomen werd, werd samen met de kinderen gedaan (volwassen zonen en een dochter) en de kinderen deden dan ook dankzij die begeleiding zoveel mogelijk zelf, wat voor hun een heel dierbaar en betrokken gevoel gaf. Een loftrompet? Zeker, maar niet zomaar....... echt welverdiend!

Meer lezen
Wil
Amsterdam
02-06-2021
10

Na het plotselinge overlijden van onze moeder hebben wij direct naar Monuta gebeld. Aan de telefoon werd er op rustgevende toon gevraagd of het uitkwam of er dezelfde dag al de uitvaartverzorgster langs komn komen. Tijdens het gesprek hebben wij dankzij de fijne adviesen de uitvaart samen kunnen regelen. De volgende dag kwam zij weer langs met een duidelijk schema van de uitvaart zodat we niet later voor verrassingen zouden komen te staan. Bij het uitvaartcentrum hebben wij voor een 24 uurs kamer gekozen, zodoende konden wij in kleine groepjes afscheid nemen van onze moeder. Dit was wel fijn met alle corona regels. Ook was het fijn dat er constant contact was met uitvaartverzorgster, alser iets was belde zij ons en wij konden ook altijd bellen. De crematie was volgens onze wensen. Na de crematie was er ook nog contact over hoe wij het beleefd hadden en als er nog vragen kwamen wij altijd konden bellen. Erg fijn. Heel erg bedankt voor alle hulp.

Meer lezen
Linda
Katwijk
02-02-2021