Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Amsterdam gemiddeld met een

9,7
42 beoordelingen
100% beveelt Monuta Amsterdam aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij zijn zeer goed geholpen met het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Er werd overal aan gedacht en vooral goed voor ons gezorgd, aandacht voor de nabestaanden vonden wij ook belangrijk.

Meer lezen
Patricia
Lienden
01-07-2024
10

Voornamelijk ben ik bijzonder goed begeleid geweest door Mv Ovaa , uitvaart verzorgster , die me stap voor stap alles goed uitlegde zodat ik ondanks mijn verdriet alles goed begreep . Ik kreeg veel steun van haar en ik voelde haar warme betrokkenheid , het deed me goed . Als ik 11 punten haar kon geven ipv 10 , zal ik het zeker doen . De uitvaart begeleiding , uitvaart verzorging en uitvaartdienst waren gewoon bijzonder goed .

Meer lezen
Nadine
Amsterdam
01-07-2024
8

Door goede begeleiding van de uitvaartverzorger hebben wij een mooi afscheid kunnen nemen van ons geliefde familielid. Wij zijn door het gehele proces goed geholpen en bij gestaan. Zelfs na de uitvaart kregen wij via de mail handige tips wat er allemaal komt bij kijken over de afwikkeling van diverse zaken.

Meer lezen
Monique
Rotterdam
19-06-2024
10

Alles was goed geregeld

Meer lezen
Ron Stravers
Haarlem
03-06-2024
10

Top

Meer lezen
Maurice
Zaandam
20-04-2024
10

In zulke moeilijke tijden is een goede steun nodig. Ik heb het vanaf het begin tot eind als zeer aangenaam ervaren!

Meer lezen
Charonline Oosterling
Lelystad
15-02-2024
10

Alles goed geirganiseerd

Meer lezen
Eric
Amsterdam
15-02-2024
9

zeer tevreden

Meer lezen
Jenny Sandries
Purmerend
01-02-2024
10

Ik geloof dat we J. een beetje overdonder hadden met ons we-zijn-niet-zo-triest gedrag, maar dat heeft hij heeel goed opgepakt en begreep snel dat we een bijzonder familie zijn. Met J. goed over alles kunnen spreken en bespreken, hoe wij het graag wilden en waar. J., bedankt!

Meer lezen
Marc
Zutphen
17-01-2024