Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 37 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Charonline Oosterling
15-02-2024

In zulke moeilijke tijden is een goede steun nodig. Ik heb het vanaf het begin tot eind als zeer aangenaam ervaren!

Lees meer

Eric
15-02-2024

Alles goed geirganiseerd

Lees meer

Jenny Sandries
01-02-2024

zeer tevreden

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Amsterdam

Monuta, uitvaartondernemer, is er voor u wanneer u een uitvaart moet regelen in Amsterdam. Dat maakt dat wij een begrafenis of crematie in Amsterdam regelen die altijd bij uw wensen past. Dat doen wij voor iedereen. Of u nu wel of niet verzekerd bent en welke wensen u ook heeft. De uitvaart in Amsterdam kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta De Jager Bussum Uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum en opbaarlocatie
Nieuwe Hilversumseweg 59
1406 TR Bussum
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Esmeralda Ovaa
Uitvaartverzorger

Esmeralda

Ovaa

Lees meer over Esmeralda

Image
Dasha Elfring Monuta Amsterdam
Uitvaartverzorger

Dasha

Elfring

Lees meer over Dasha

Image
Amsterdam Joost Evers uvv
Uitvaartverzorger

Joost

Evers

Lees meer over Joost

Image
Maren Hooydonk uvv Amsterdam
Uitvaartverzorger

Maren

Hooydonk

Lees meer over Maren

Image
Jorrit Scholte op Reimer uvv
Uitvaartverzorger

Jorrit

Scholte op Reimer

Lees meer over Jorrit

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Amsterdam werkt samen met de volgende lokale partners:
Autoleverancier
RSN
Natuursteen
Baarnsche Steenhouwerij
Bloemist
Topbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Amsterdam?
U kunt terecht bij Monuta in Amsterdam voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Broek in Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Edam, Katwoude, Landsmeer, Monnickendam, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Volendam en Zuiderwoude.
Wat kost een uitvaart in Amsterdam?
De kosten van een uitvaart zijn erg afhankelijk van uw wensen of de wensen van uw overleden dierbare. Uitvaartkosten in Amsterdam liggen al gauw tussen de €6.500 en €11.000. De keuze voor een begrafenis of crematie heeft invloed op de totale uitvaartkosten. Dit komt onder andere door de kosten voor grafrechten.