Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Apeldoorn.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Apeldoorn. 

Een afscheid met een goed gevoel

Dankzij Wouter hebben wij op een passende en persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. Hij is een zeer prettig persoon en heel professioneel. Alles was perfect geregeld en daardoor kijken wij met een goed gevoel terug op het afscheid. Het verdriet gaat er niet door weg, maar de mooie manier waarop wij het afscheid hebben kunnen vormgeven geeft wel rust en kracht om ermee om te gaan.

Vriendelijk team

De vriendelijkheid, de mogelijkheden, flexibiliteit, begrip! Van Wouter Mondeel

Goede verzorging Wouter!

De begeleiding en verzorging is goed geregeld door Wouter Mondeel

Optimaal

Ondanks de ernstige beperkingen door de coronamaatregelen, is de service gegeven de omstandigheden toch optimaal geweest.

Gewoon goed!

Wouter Mondeel is een plezierige uitvaart-verzorger die goed invulling geeft aan je wensen. Kan ook prima zakelijk acteren als opdrachtgever dat op prijs stelt.

Bijzonder

De dienstverlening was vanaf het begin bijzonder goed d.w.z. de uitvaartverzorger,Franklin Pereira heeft ons werkelijk alles uit handen genomen op een rustige en vertrouwelijke manier!

goed

In verband met de algemene begeleiding

Goede banen

Vanaf het moment dat ik met Monuta belde, begonnen ze direct met stappen om alles in goede banen te leiden. Er zijn ons veel dingen uit handen genomen, die veel tijd vergen, zoals zorgen dat alle off. instanties zoals Gemeente, etc.zijn ge?nformeerd. Wij hoefden zelf maar weinig te doen en dat is heel fijn wanneer je hoofd daar niet echt naar staat.

Onder de indruk

Ik ben onder de indruk van de goede verzorging en aandacht

Alle vertrouwem

Het ligt sterk aan de persoon, die de uitvaart leidt. Een van de eerste potentele uitvaartleiders hebben we geweigerd. Die deed te moeilijk. Ik breek de invulling hier af, omdat ik steeds weer dezelfde vraag krijg.