Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Apeldoorn gemiddeld met een

9,5
36 beoordelingen
100% beveelt Monuta Apeldoorn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

al de vooraf afgesproken wensen zijn goed en netjes uitgevoerd. tevens was het contact met de uitvaartverzorgster uitstekend

Meer lezen
Hans Hissink
KLARENBEEK
28-06-2022
10

Vanaf het eerste contact met de uitvaartverzorgster tot en met het einde van de uitvaart werd alles met zorg geregeld.

Meer lezen
Jan
Hilversum
18-06-2022
10

Wij hadden een bijzonder vrouw Daniëlle als uitvaartleidster. Een hele warme persoonlijkheid die goed wist waar ze het over had. Werkelijk een visitekaartje voor Monuta. Dat heeft de ervaring met Monuta als bijzonder speciaal en prettig gemaakt in een enorme verdrietige tijd.

Meer lezen
Bert
Apeldoorn
17-06-2022
10

Je wordt gewoon heel goed begeleid.

Meer lezen
Marja
Zutphen
14-06-2022
10

Alles zeker naar wens geregeld en ook heel netjes zoals we het hebben gewild

Meer lezen
Ietje vochteloo fokken
Apeldoorn
18-05-2022
8

Er is heel goed naar ons en onze wensen geluisterd. Alles is gegaan zoals wij dat graag wilden. Er was veel tijd en aandacht voor ons en ons verdriet. En een heel speciaal moment tussen mijn neefje van 8 en Daniëlle, dat heeft hem zo goed geholpen bij de verwerking van het verlies van zijn opa!! Kortom we zijn allemaal heel erg bij en dankbaar voor alles wat deze fantastische vrouw voor ons heeft gedaan !

Meer lezen
Wilma
Beemte Broeklan
02-05-2022
9

Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze zoon mede vanwege de goede en persoonlijke begeleiding door onze uitvaartverzorger. Zij gaf ons een gerust gevoel dat overal aan was gedacht en dat was ook zo. Op de dag van de uitvaart was alles tot in de puntjes verzorgd. Ook over het uitvaartcentrum van begraafplaats Heidehof waren wij erg tevreden. Alles was goed geregeld met een prima service. Ondanks het verdriet denken wij met een warm gevoel terug aan de dag van de uitvaart.

Meer lezen
Esther
Ugchelen
09-04-2022
10

De uitvaart van mij moeder is naar volle tevredenheid verzorgd. De verzorging was optimaal en geen moment hebben wij het gevoel gekregen dat er niet vanuit ons belang gehandeld is.

Meer lezen
Hans
Ugchelen
04-04-2022
10

goed contact met uitvaartverzorger,fijne uitleg,opde dag van uitvaart okk alles prima geregeld

Meer lezen
dj van zuuk
APELDOORN
04-04-2022