Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Apeldoorn gemiddeld met een

9,6
48 beoordelingen
100% beveelt Monuta Apeldoorn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Alles was goed en toebind de puntjes geregeld nu denk ik ook dat het aan de uitvaartverzergster ligt dat het perfect was. Hoor wel eens andere geluiden van de Monuta. Voor ons was het top

Meer lezen
Annemieke
Apeldoorn
18-10-2022
10

Alles duidelijk en goed geregeld. Super vriendelijk en nette medewerkers.

Meer lezen
Dick
Warnsveld
14-10-2022
10

rust en to the point

Meer lezen
mb de vos
rdam
03-10-2022
10

Ik ervaar de dienstverlening van monuta als betrokken, zorgzaam, vriendelijk, warm, open en alle andere goede benamingen die er maar bestaan. Elke keer een prettige samenwerking en elke medewerker oprecht betrokken.

Meer lezen
Debbie
Doesburg
03-10-2022
10

Wij zijn zeer goed begeleidt door Rianne bij het regelen van een uitvaart en het afscheid van ons dochtertje. Het contact met Rianne hebben wij als zeer prettig ervaren, wat ons vertrouwen gaf om zaken los te laten waardoor er voor ons meer ruimte was om te rouwen. Rianne was/is zeer betrokken en flexibel, wij hebben hier dan ook veel steun aan ervaren en altijd de ruimte gevoeld om ten alle tijden contact op te nemen met vragen. Heel erg bedankt, ondanks het verlies en al het verdriet.. Zullen wij met trots terugdenken aan een mooi afscheid!

Meer lezen
Jill & Jaimy
Apeldoorn
22-09-2022
10

Mjn eerste contact met Arthur Hogenkamp was drie jaar geleden om samen met m'n moeder haar uitvaart te bespreken.Het contact met Arthur was vanaf de eerste minuut super. Hij begreep precies wat mijn moeder voor ogen had en wist de ultieme uitvaartlocatie voor mijn moeder, deze locatie overtrof voor iedereen alle verwachtingen. Nadat mijn moeder was overleden hadden we in eerste insantie Peter Kingma toegewezen omdat het overlijden in het weekend was. Gelukkig had ik gelijkmaandag maandagmorgen Arthur aan de lijn waarna de uitvaart zeer zorgvuldig en zelfs meer dan dat werd geregeld. Niets was teveel gevraagd en daarbij is hij voor mij een grote steun geweest. Iedereen zei later dat het een zeer mooie uitvaart was met dank aan Arthur Hgenkamp.

Meer lezen
Karen Zuurmond
Almere
20-09-2022
10

Van begin tot het eind is alles goed verzorgt en geregeld .

Meer lezen
Rita Dijkgraaf
Vaassen
15-09-2022
10

Wat een steun hebben we gekregen van Danielle. Het contact was ondanks alle ellende, zo warm betrokken en fijn. De raad en daad was ook fijn, ze had precies door hoe we het wilden hebben en kwam met prima tips aan

Meer lezen
Helma
Van t Sant-Renz
01-09-2022
10

Ons helaas levenloos geboren dochter is nadat het ter wereld kwam in alle rust na huis gekomen, waar het tot aan crematie opgebaard heeft gelegen. De verzorging was keurig geregeld en de dagelijkse controles en verzorging gaf ons veel rust, waar bij we ons bezig konden houden met het afscheid. Het contact met was perfect vanaf dag één tot en met crematie, en alles perfect georganiseerd in die toch korte tijd, waarbij wij zelf nooit stil gestaan hadden wat er geregeld moest gaan worden.

Meer lezen
G.H. van den Hof
Apeldoorn
01-09-2022