Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Apeldoorn gemiddeld met een

9,6
82 beoordelingen
100% beveelt Monuta Apeldoorn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik ben ook erg tevreden over het gesprek vooraf en na de uitvaart.

Meer lezen
GERRIT
WENUM WIESEL
16-08-2023
9

je voelt je gedragen in alles wat er op je afkomt; warm en liefdevol.

Meer lezen
Henny van der Zalm
Beekbergen
07-08-2023
10

In de verdrietige periode rondom het overlijden van mijn man was de uitvaartverzorger een grote steun voor ons. Zij luisterde goed naar onze wensen en dacht actief mee. Mede hierdoor konden wij mijn man een mooi afscheid geven.

Meer lezen
Edith
Apeldoorn
01-08-2023
10

Rianne van Monuta heeft ons erg goed bijgestaan en daar zijn we haar nog steeds dankbaar voor. En zo een moeilijke tijd komt er veel op je af en de begeleiding die je dan nodig hebt vulde zij heel goed in. Door te luisteren en te adviseren maar ook het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook haar collega's waren erg aardig. De uitvaart in zijn geheel is ondanks ons verdriet toch mooi geworden.

Meer lezen
Sidney Bouwhuis
Bathmen
28-07-2023
10

Een Ervaren en een heel behulpzame dame die bij mij thuis is geweest..Ook de dames bij monuta zelf waren heel goed en vriendelijk.

Meer lezen
Gretha
Apeldoorn
18-07-2023
10

Top

Meer lezen
Jan
Apeldoorn
14-07-2023
10

Het belangrijkste aan de uitvaart, althans voor mij, is het contact met de uitvaartverzorger en de zorg dat de uitvaart vlekkeloos verloopt. Op beide punten is uitstekend gepresteerd.

Meer lezen
Ruud van der Bliek
Nijverdal
04-07-2023
10

Zeer netjes en perfect allemaal geregeld en verzorgd

Meer lezen
Lilian Derksen
APELDOORN
27-06-2023
10

Al voor het overlijden van mijn vader in het ziekenhuis contact opgenomen met Monuta. Dit gesprek verliep erg prettig en ik kon daardoor in het weekend van overlijden snel met Monuta schakelen. Daarna was het fijn om tezamen met de uitvaartverzorgster alles in rust te bespreken en in gang te zetten. Terugkijkend zijn wij zeer tevreden en kijken wij met een warm gevoel terug naar de uitvaartceremonie. Nogmaals veel dank daarvoor

Meer lezen
Bart
Apeldoorn
16-06-2023