Recensies

Monuta Withaar helpt u in deze moeilijke periode graag bij het verzorgen van een passend afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies, hierin staan enkele reacties.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening in Assen. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan.

Complimenten!

Ik heb de samenwerking met Monuta Withaar als heel prettig ervaren. Vanaf de eerste ontmoeting was Anita zeer betrokken, begripvol en niets was teveel. De afscheidsplechtigheid was mooi waarbij de begeleiding van Anita als heel prettig en vakkundig werd ervaren. Anita bedankt!

Complimenten

De samenwerking met Monuta Withaar als heel prettig ervaren. Een Molukse begrafenis vergt enige aanpassing en als Molukse familie konden wij alles naar wens laten verlopen. Dankbaar hiervoor. Ik als dochter kan terug kijken op een waardige uitvaart van mijn vader.

Complimenten

Afgelopen zaterdag vond de crematieplechtigheid van mijn oom plaats. Vooraf was er een kerkdienst. Zelf ben ik werkzaam in een crematorium en heb ik dagelijks te maken met verschillende uitvaartondernemers. Hierdoor krijg je er een kritische kijk op. Op verzoek van de familie heb ik meegelopen tijdens de auladienst. Dit was ook mogelijk omdat Rouwcentrum en Crematorium De Boskamp in Assen tot dezelfde organisatie behoort als het crematorium waar ik werk. Van tevoren heb ik per mail contact opgenomen met Anita. Dit verliep heel prettig, ze gaf mij meteen een welkom gevoel en niets was teveel. Het was een mooi afscheid waarbij de begeleiding van Anita als heel prettig en vakkundig werd ervaren. Namens mijn familie wil ik haar daarvoor hartelijk bedanken!