Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Withaar gemiddeld met een

9,6
20 beoordelingen
95% beveelt Monuta Withaar aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Na het overlijden van mijn moeder thuis kwam Anita Withaar van Monuta in een korte tijd langs voor een uitgebreid gesprek voor het direct op gang brengen van het reilen en zeilen van de uitvaart: vanaf de eerste stappen direct voor de verzorging vanuit huis tot en met de uitvaart en de zorg erna. Heel fijn.

Meer lezen
Jan Willem de Jong
Winschoten
18-09-2023
10

Heel deskundig in de omgang is Carola. Onvergetelijke persoonlijke momenten bij overlijden van mijn broer. En de regie toch bij de familie laten. Carola op de achtergrond aanwezig. Heel fijn en heel professioneel. Dank dank hiervoor.

Meer lezen
Hilda Van der molen
Eindhoven
08-05-2023
10

Zij is een mens tussen de zaken door of doet zaken tussen het mens zijn door. Zou zoveel goede dingen kunnen plaatsen, maar geen enkele slechte oftewel een super vrouw die je in dit soort tijden nodig hebt qua ondersteuning, begrip, meedenken enz

Meer lezen
Mernephta
Almere
15-03-2023
10

Dankzij Anita Withaar van Monuta is de uitvaart van mijn vrouw volledig naar wens verlopen.

Meer lezen
Dhr.E
Assen
02-03-2023
10

Correct, netjes, betrokken, duidelijk

Meer lezen
Martin
Assen
01-03-2023
10

De samenwerking met Anita bij het overlijden van mijn moeder was uitstekend. Haar jarenlange ervaring. professionaliteit en medeleven hebben ervoor gezorgd dat we het afscheid hebben kunnen geven op de manier waarop mijn moeder het had gewild. Daarnaast neemt ze heel veel logistieke en praktische zaken uithanden en kun je als nabestaande focussen op het afscheid.

Meer lezen
Martijn
Zurich
17-01-2023
8

goed

Meer lezen
Heine Staal
ASSEN
04-11-2022
10

Weet van wanten,en inzicht en handelt daar na

Meer lezen
Peter Doede van der Laan
Assen
03-11-2022
10

Zeer aardig, goede gesprekken en ik vind dat ze voor ons haar werk heel goed gedaan heeft.

Meer lezen
Rj
Groningen
12-09-2022