Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Withaar gemiddeld met een

9.5
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Withaar aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Een overlijden van een dierbare zet je leven op zijn kop en maakt je stuurloos. Anita Withaar heeft ons met haar vakman(vrouw)schap perfect door deze moeilijke periode geloodst en voor ons de puntjes op de i gezet. Ze is vriendelijk, kordaat, betrokken en invoelend. Wij kunnen dankzij Anita terugkijken en denken aan een mooi en waardig afscheid.

Meer lezen
Ettie Offereins-Heijers
Assen
24-02-2021
10

Mevrouw Withaar is heel goed in het begeleiden van de uitvaart. En heeft ook alles heel goed geregeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over haar . Je kan je geen beter begeleider wensen. Mevrouw Withaar is zeer zeker perfect in haar beroep.

Meer lezen
Coba
Almere
09-02-2021
9

Anita is warme persoonlijkheid. Ze heeft onze familie ontzettend goed begeleid na het overlijden van mijn oma.

Meer lezen
Tabak
Assen
13-01-2021
10

Een aardige vrouw en een vrouw die de situatie goed aanvoeld. Steekt energie en tijd in een soms moeilijke situatie. Ben er zeer content mee.

Meer lezen
Barry Van Tiel
Assen
22-09-2020

Ik wil Anita een enorm compliment geven voor hoe zij mij heeft gesteund en de uitvaart heeft geregeld na het plotselinge overlijden van mijn partner. Anita was dag en nacht bereikbaar, en had altijd een luisterend oor en gaf goede adviezen. Anita is een vrouw die haar vak verstaat, ze is warm en open, gelijk bij onze eerste kennismaking had ik het gevoel “dit komt goed, Anita helpt me om de uitvaart te verwezenlijken zoals mijn partner had gewild” Ze is dus niet alleen een vakvrouw, maar in alle opzichten een TOPPER! Anita bedankt voor alles.

Meer lezen

Nikelyn Feitsma

Hierbij wil ik Anita Withaar nogmaals hartelijk danken voor de fantastische opvang na het overlijden van mijn oudste broer. Omdat ik er alleen voor stond en als bewindvoerder alles moest regelen, heeft zij mij geweldig goed begeleid. Alles verliep in de puntjes volgens afspraak. Een dag waar ik met een goed gevoel op kan terugkijken.

Meer lezen

Froukje Nijhof

Wil even mijn Com. Plimenten geven aan Anita Withaar, zij heeft de uitvaart waardig en met veel respect verzorgd. Een super aardige vrouw.. Een soort vriendin die alles voor je regeld Heel erg tevreden. Barry van tiel

Meer lezen

Van Tiel