Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Withaar gemiddeld met een

9,6
27 beoordelingen
96% beveelt Monuta Withaar aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Fijn, warm persoonlijk contact. Goed meedenken en ons veel zorg uit handen nemen. Ik had het volste vertrouwen, dat het goed zou komen op de uitvaart. En dat was ook zo!

Meer lezen
Ina
Assen
16-05-2024
9

Ik ben zeer tevreden over mevr witharig. Haar betrokken heid met iedereen is geweldig. Ze luisterd goed naar de wensen en mogelijkheden omtrent de kosten. Ze heeft ons als familie goed opgevangen en begeleid. We konden haar altijd bellen met vragen, en ook de nazorg is fantastisch. Als ik er niet uit kwam dan kon ik terug vallen op Anita en dat is heel fijn. We hebben het goed geregeld en we hebben een fijne herinnering om op terug te kijken, ook al was de situatie heel verdrietig.

Meer lezen
Janke
Assen
15-03-2024
10

Veel steun, empathie en respect. Duidelijkheid over wat de kosten zijn. Ook na overlijden mogelijkheid om vragen te stellen. Uitvaart was zeer mooi!

Meer lezen
Siegerlina van Vliet
Roden, Drenthe, NL
08-03-2024
10

Op een fijne manier meegedacht met de wensen voor de uitvaart. Mijn vader had niet aangegeven hoe de uitvaart er uit moest zien en samen is het gelukt om het te regelen zodat het echt past bij mijn vader. Erg fijn was ook er voor is gezorgd dat de hond bij de crematie mocht zijn voor kinderen en ook pa zou dat op prijs hebben gesteld.

Meer lezen
Jeroem
Nootdorp
03-02-2024
9

Na het overlijden van mijn vrouw was Anita op goede en professionele manier betrokken bij het regelen en ondersteunen voor, tijdens en na afloop van de crematie. Nogmaals bedankt Anita.

Meer lezen
Rinus
Assen
02-02-2024
8

Gemakkelijk en goed contact met de uitvaartverzorger.

Meer lezen
Marga
Assen
18-01-2024
10

Een prima ondersteuning tijdens het hele proces met een prima advies en veel ruimte om de uitvaart in te vullen zoals wij dit wilden.

Meer lezen
Harrie
Assen
18-12-2023
10

Na het overlijden van mijn moeder thuis kwam Anita Withaar van Monuta in een korte tijd langs voor een uitgebreid gesprek voor het direct op gang brengen van het reilen en zeilen van de uitvaart: vanaf de eerste stappen direct voor de verzorging vanuit huis tot en met de uitvaart en de zorg erna. Heel fijn.

Meer lezen
Jan Willem de Jong
Winschoten
18-09-2023
10

Heel deskundig in de omgang is Carola. Onvergetelijke persoonlijke momenten bij overlijden van mijn broer. En de regie toch bij de familie laten. Carola op de achtergrond aanwezig. Heel fijn en heel professioneel. Dank dank hiervoor.

Meer lezen
Hilda Van der molen
Eindhoven
08-05-2023