Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0592 - 39 83 35

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 28 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

caroline
22-06-2024

ik heb nergens achteraan hoeven te zitten.alles paste naadloos en waar nodig werd er direct geanticipeerd op onvoorziene omstandigheden. wij als achterblijvers konden onze eigen ideeën inbrengen en er was persoonlijke aandacht voor iedere nabestaande het voelde als de warme nabijheid van familie , zeer troostend.

Lees meer

Ina
16-05-2024

Fijn, warm persoonlijk contact. Goed meedenken en ons veel zorg uit handen nemen. Ik had het volste vertrouwen, dat het goed zou komen op de uitvaart. En dat was ook zo!

Lees meer

Janke
15-03-2024

Ik ben zeer tevreden over mevr witharig. Haar betrokken heid met iedereen is geweldig. Ze luisterd goed naar de wensen en mogelijkheden omtrent de kosten. Ze heeft ons als familie goed opgevangen en begeleid. We konden haar altijd bellen met vragen, en ook de nazorg is fantastisch. Als ik er niet uit kwam dan kon ik terug vallen op Anita en dat is heel fijn. We hebben het goed geregeld en we hebben een fijne herinnering om op terug te kijken, ook al was de situatie heel verdrietig.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Assen

Als uw partner, vriend(in) of familielid overlijdt, komt er veel op u af. Door het verdriet staat uw hoofd vaak niet naar de praktische zaken die bij een overlijden komen kijken. Monuta Withaar in Assen helpt u in deze moeilijke periode graag bij het verzorgen van een passend afscheid. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt op het afscheid van uw dierbare, want daar gaat het om. Monuta Withaar in Assen is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet verzekerd bent. Bel of mail ons gerust als u (vrijblijvend) een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Assen en omgeving. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 0592 - 39 83 35.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
 Anita Withaar
Postadres
Postbus 50030
9400 LA Assen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Anita Withaar
Uitvaartverzorger

Anita

Withaar

Lees meer over Anita

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Withaar?
U kunt terecht bij Monuta Withaar voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Zijerveld, Zeijerveen en Ubbena.