Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0593 - 729 491

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Berny Metselaar gemiddeld met een

9.8
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Berny Metselaar aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Berny Metselaar. Net als de eerste keer hele goede ervaringen gehad. Gespreken liepen gesmeerd, maar ook de uitvoering was uitstekend geregeld. Echt een aanrader voor in deze moeilijke periode..

Meer lezen
Leo
Hoogeveen
20-10-2021
10

Perfecte begeleiding gehad Er werd goed gehoor gegeven aan onze wensen en niets was onmogelijk.Ook de omgang met de kinderen en kleinkinderen was top. Regelmatig contact.Niets dan lof van onze kant.

Meer lezen
mevrouw
Hardenberg
06-10-2021
10

Berny bracht rust, dacht goed mee en dacht aan kleine dingen. Ik had nooit gedacht dat een uitvaartverzorger zo'n steun kon geven. Ook voor de niet standaard wensen had Berny ideeën. Wij hebben Berny ervaren als rustig, respectvol en integer en heeft voor ons de week na het overlijden tot na de begrafenis, ondanks de enorm verdrietige tijd, vorm gegeven zoals wij het wilden.

Meer lezen
mevrouw Briggeman
Beilen
11-09-2021
10

Wij hadden als familie vanaf binnenkomst al een goede klik met Berny en aangezien wij gelukkig nog nooit een crematie hebben hoeven te regelen en bijna niets wisten, heeft hij ons enorm geholpen met gevraagd en ongevraagd advies, wij voelden ons ook zeer op ons gemak door de ongedwongen sfeer tijdens deze gesprekken, daarnaast was het antwoord op @mail contact zeer snel! Dus in een woord fantastisch!

Meer lezen
catharina van schaik
EMMEN
07-09-2021
10

Zeer goede begeleiding , geruststellend en een stijlvolle manier van handelen/organiseren en regelen van de voorbereiding/bespreking en wensen Van de familie en de uitvaart . Bezoek na de uitvaart aan de nabestaanden erg goed en vol met adviezen en tips . Berny Metselaar heeft ons op een geweldige manier geholpen in en door een moeilijke periode

Meer lezen
Joost
Groningen
11-03-2021
10

vlekkeloos en mooi verzorgd

Meer lezen
Cor
Tynaarlo
14-02-2021
8

Het was goed geregeld

Meer lezen
Geert
meppel
10-02-2021
10

De heer Metselaar heeft alles netjes en precies geregeld zoals afgesproken. Heel behulpzaam en meedenkend.

Meer lezen
Marianne
Zoetermeer
09-02-2021
10

Berny heeft ons voor en tijdens de uitvaart zeer goed begeleid mede gezien de situaties die zich voordeden met betrekking tot de corona. Wij zijn hém daarvoor veel dank verschuldigd

Meer lezen
Henk Aslander
Appingedam
04-01-2021

Het betreft het overlijden van mijn tweelingbroer, Jan Oldenburger (64 jaar). Wij ontvingen begeleiding van dhr. B. Metselaar. Direct betrokken waren mijn moeder en zus. wij zij meer dan tevreden over de wijze waarop dhr. Metselaar: - ons informeerde over zowel de procedure, wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden - steeds met (voor ons zeer zinvolle) voorstellen en idee?n kwam - zijn betrokkenheid liet zien, maar met een zeer professionele benadering t.a.v het oplossen van 'problemen' (die zich nogal eens voordeden)

Meer lezen

mevrouw Oldenburger

Wij zijn erg tevreden over berny metselaar. Hij heeft ons erg goed geholpen. Niks op aan te merken

Meer lezen

mevrouw Mensinga-Marbus

De wijze waarop De heer B.Metselaar ons heeft geholpen om de uitvaart van onze moeder voor ons een heel fijn gevoel te geven.

Meer lezen

mevrouw Van Der Veen - Snijder