Waarom Monuta Berny Metselaar ?

  • Bekend en woonachtig in de regio
  • Alle tijd en aandacht voor uw persoonlijke wensen
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,7
Gebaseerd op 23 recensies

Monuta Berny Metselaar – Voor een uitvaart in Beilen en Diever

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. In korte tijd moet er veel worden geregeld en komt u vaak voor verschillende keuzes te staan. Hoe moet de uitvaart eruit komen te zien? Kiest u voor een begrafenis of crematie? Wilt u dat uw overleden dierbare thuis of in een uitvaartcentrum wordt opgebaard? In deze moeilijke periode na het overlijden sta ik u bij en verzorg ik samen met u een passend afscheid.

Alles in overleg

Ik vind het belangrijk dat wanneer ik een uitvaart voor u regel, we alles in overleg doen. Tijdens het bespreken van de uitvaart neem ik de tijd voor u en luister naar uw wensen. Hierbij is niets mij ongewoon. Wilt u de condoleance in het favoriete restaurant laten plaatsvinden? Of gaat uw voorkeur uit naar een afscheidsdienst buiten in de openlucht? Dan regel ik dat voor u. Ik kan gebruik maken van ieder uitvaartcentrum in de regio Beilen en Diever. Het gaat er om dat de uitvaart past bij wie uw overleden dierbare was.

Uitvaart in de gebieden Beilen en Diever

Ik verzorg uitvaarten in Beilen, Westerbork, Smilde, Bovensmilde, Wijster, Dwingeloo, Diever, Vledder en Havelte. Neem voor de uitvaartmogelijkheden in uw regio of het vastleggen van uw uitvaartwensen, vrijblijvend contact met mij op. Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken via 0593 - 729 491.