Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0593 - 729 491

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 16 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

B.Zuidersma
26-04-2022

Veel steun en een baken van rust

Lees meer

P. Smits
12-04-2022

Zeer goede informatie bij het aanmelden en prima service bij de uitvoering

Lees meer

Berenda
11-04-2022

Berny heeft de uitvaart van onze moeder heel prettig geregeld. Persoonlijk, betrokken persoon. Van begin tot eind en ook nog na de uitvaart contact over het afscheid.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Beilen en Diever

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. In korte tijd moet er veel worden geregeld en komt u vaak voor verschillende keuzes te staan. Hoe moet de uitvaart eruit komen te zien? Kiest u voor een begrafenis of crematie? Wilt u dat uw overleden dierbare thuis of in een uitvaartcentrum wordt opgebaard? In deze moeilijke periode staat Monuta Berny Metselaar voor u klaar in Midden Drenthe, onder andere voor een uitvaart in Dieven, Beilen en Dwingeloo. We verzorgen samen met u een passend afscheid. We nemen daarbij uitgebreid de tijd, en er is alle ruimte voor uw wensen en die van uw overleden dierbare. Monuta is er voor u. Voor, tijdens en na het regelen van een uitvaart. Ook als u elders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Berny Metselaar
Postadres
Meester Haddersstraat 1
9418 PB Wijster
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Berny Metselaar
Uitvaartverzorger

Berny

Metselaar

Lees meer over Berny

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Berny Metselaar?
U kunt terecht bij Monuta Berny Metselaar voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Beilen, Westerbork, Smilde, Bovensmilde, Wijster, Dwingeloo, Diever, Vledder en Havelte.