Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Breda gemiddeld met een

9,5
28 beoordelingen
96% beveelt Monuta Breda aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

LLES TOT IN DE PUNTJES GEREGLD

Meer lezen
Henderikjan
Etten leur
15-03-2023
10

Fijne uitvaartverzorger, begeleiding beter dan verwacht.

Meer lezen
Romy
Schijf
13-03-2023
9

Uitvaartverzorger en de overige collega's hebben ons in deze moeilijke periode deskundig en inlevend bijgestaan.

Meer lezen
familie
Teteringen
12-03-2023
10

Alles tot in de puntjes geregeld, zeer vakbekwaam en respectvol personeel.

Meer lezen
Pieter
Steenbergen
16-02-2023
10

De uitvaart is geregeld door Eline Waalwijk. Zij heeft alles voor ons gedaan. Heel mooi, rustig en waardig. Heel veel dank hiervoor Eline namens ons allemaal

Meer lezen
Ineke
Zevenbergen
23-01-2023
9

Toen onze zus in de hospice is opgenomen hebben we vooraf al gesproken met uitvaartverzorgster, dit was fijn en 3 weken later , toen mijn zus was overleden , kregen we dezelfde uitvaartverzorgster , zo prettig. Verder belangrijk dat er omgegaan werd met verschillende karakters, gevoel/ meningen. Tevens net voor de uitvaart al in aula mogen zijn, mogen staan achter spreekbordes, dit was voor mij erg fijn. Kortom zeer goed ervaren en na uitvaart mij , zus, persoonlijk gebeld en 2 x bij mijn zwager langst geweest dat vond hij zeer fijn en praat hier nog over. In deze "gehaaste "maatschappij!!

Meer lezen
Tanja
Steenbergen-Zevenbergen
15-01-2023
10

De uitvaart van mijn vriend is geregeld door Eline Waalwijk. Zoveel hulp en zoveel steun van haar gekregen. Het was nog mooier dan we verwacht hadden. Bedankt voor alle goede zorgen Eline.

Meer lezen
Ineke
Zevenbergen
10-01-2023
9

Je kunt geen betere uitvaartverzekering hebben

Meer lezen
Eduard Leidner
Breda
15-12-2022
10

Ik heb hele fijne voorbereidende gesprekken gehad met Jo. Jo wist wat mijn moeder wilde (had van te voren ook met haar een gesprek gehad) en heeft er samen met ons een mooie dag van gemaakt. Respectvol een eerbiedig. Wij hebben 2x jo gehad bij mijn vader en moeder. Fijn dat het met mijn moeder nog kon en dat hij er nog was. Nu is hij met pensioen. Wij willen je bedanken en wensen je nog een mooie tijd te gemoed.

Meer lezen
Liek
Breda
18-10-2022