Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Breda gemiddeld met een

9,4
16 beoordelingen
100% beveelt Monuta Breda aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Ik neem mijn petje af voor Erwin Aarts hij heeft het geweldig gedaan,het is toch een hele klus z'n uitvaart. Hij is gelijk examen doen,geslaagd Erwin

Meer lezen
Sjaak Sprado
Breda
27-06-2022
8

De begeleiding, die wij mochten ontvangen van onze uitvaart begeleider dhr Jo de Meyer was heel goed. Hij dacht met ons mee en geen vraag was hem teveel. Dit heeft bijgedragen in een mooi afscheid.

Meer lezen
Jopie
Breda
14-05-2022
10

Alle wensen werden zonder problemen geregeld. Rustig en duidelijk. Achteraf zeer goed gevoel aan overgehouden in deze omstandigheden.

Meer lezen
Jolanda
Roosendaal
03-05-2022
10

Ik kijk samen met familie en vrienden terug op een bijzonder mooi afscheid van liefste lief. Dit geeft een rustig en tevreden gevoel en een mooie herinnering als ik er aan terug denk. Het verzorgen en ophalen van mijn vrouw was mooi en respectvol. De voorbespreking voor de crematie was prettig. De afhandeling van de kaarten en gedachtenisprentje ging vlot. Het summum was de funaire spreekster mevrouw Snijders. Ze had een prachtig en zeer treffend scenario geschreven. Precies zoals mijn vrouw was. Ik ben Monuta vooral de heer De Meijer, Erwin en mevrouw Snijders bijzonder dankbaar voor dit prachtige afscheid.

Meer lezen
Dree
David
04-04-2022
10

Inmiddels de 2e uitvaart helaas, die ik moest regelen op korte termijn. Bij de 1e keer een geweldige ondersteuning mogen ervaren van Jo en bij de 2e van Jo en Erwin. Bij de recentste uitvaart had ik een hele aparte uitvaart voor mijn moeder in gedachte en dat is tot in de puntjes geregeld. Goed persoonlijk contact met beide mannen aangaande het hele uitvaartproces en ook het afsluitend gesprek was uitstekend. Ze voelen je aan en denken met je mee. Je ondervindt daadwerkelijk steun en begrip. Ondanks beide verliezen, hebben deze mannen ervoor gezorgd dat ik met een mooie herinnering van 2 dierbaren afscheid heb kunnen nemen samen met de (klein)kinderen. Dank jullie wel.

Meer lezen
Ivonne Mangelaars
HUIJBERGEN
17-03-2022
8

Er wordt volledig naar je geluisterd en je wensen begrijpen ze goed. Met heel veel respect naar de overledene, maar ook naar ons.

Meer lezen
Karina
Teteringen
14-01-2022
9

Snel reageren, keurig verzorgd, geen opdringerig gedrag. Mooie teksten, gedegen voorbereiding. Opbaring boven verwachting.

Meer lezen
Loes
Roosendaal
03-11-2021
10

Mijn broer en ik hadden in twee plaatsen met Monuta te maken, in Breda waar onze moeder is overleden, en in Alphen aan den Rijn, waar de begrafenis plaatsvond. Zowel in Breda als in Alphen troffen we zeer toegewijde mensen die ons meteen het gevoel gaven dat alles in orde zou komen. De rust die dat geeft, is onbetaalbaar. De reactie op een vraag was altijd snel en goed. Daardoor hebben wij alle aandacht aan onze familie kunnen geven en aan de inhoud van de afscheidsdienst. Een speciaal woord van dank voor de jonge dragers. Troostend dat jonge mensen ook deze kant van het leven willen zien. Een dikke tien voor allen!

Meer lezen
Janny Otto
Eindhoven
12-09-2021
9

De sfeer omtrend overlijden word rustiger door de benadering en deskundigheid van monuta, heb alles daardoor ondanks het verdriet ontspannen kunnen meemaken

Meer lezen
Rina Klok
Wouw
07-09-2021