Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Breda.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Breda. 

 

Goede zorgen

De gehele verzorging en begeleiding na het overlijden van mijn moeder is zorgzaam en liefdevol verlopen. Jo de Meijer heeft dat hij veel ervaring heeft dan ook zeer goed verzorgd. Zeker een aanbeveling. Alles tot in de puntjes verzorgd ze weten je te troosten met een lach en een traan waardoor je goed geholpen wordt.

Prettig geholpen

Alles werd goed uitgelegd door Jo de meyer.

Bedankt Jo

Goede dienstverlening.

Persoonlijke benadering

Vanwege de persoonlijke benadering en de rust die onze uitvaartondernemer Jo de Meyer uitstraalde.

Eervol

Het met eerbied weghalen en vragen om de autoklep dicht te doen en langzaam wegrijden, zodat wij hem nog konden nakijken, de verdere afwikkeling en opvang en begeleiding van ons.

Steun

Ze zijn aardig en behulpzaam en ze steunen je.

Tevreden

Goede ontvangst door Monuta.

Integer en behulpzaam

Goede begeleiding door Jo de Meyer. Vriendelijke, zorgzame en integere man. Minpuntje is de verwerking van de video opname. (door andere collega's) Audio wordt aan het einde abrupt afgebroken en de opname is iets te snel stopgezet. Eveneens ging er met de bestelling iets mis. In eerste instantie 2 opnames besteld, 1 geleverd. Is wel snel gecorrigeerd!

Jo

Jo heeft 8 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder prima begeleid. Wat een mooi mens is hij. Heel inlevend maar op een professionele manier. Ik kom Jo nog weleens tegen in mijn werk als verpleegkundige. Hij heeft een plekje in mijn hart.

Alleen maar lof

Geweldig. Alle verzorging, vol respect naar de overledenen, veel tijd en zorg voor wat de overleden persoon aan geeft wel of niet te willen. De crematie was tot in de puntjes verzorgt. Alleen maar lof.