Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Breda gemiddeld met een

9.5
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Breda aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Er wordt volledig naar je geluisterd en je wensen begrijpen ze goed. Met heel veel respect naar de overledene, maar ook naar ons.

Meer lezen
Karina
Teteringen
14-01-2022
9

Snel reageren, keurig verzorgd, geen opdringerig gedrag. Mooie teksten, gedegen voorbereiding. Opbaring boven verwachting.

Meer lezen
Loes
Roosendaal
03-11-2021
10

Mijn broer en ik hadden in twee plaatsen met Monuta te maken, in Breda waar onze moeder is overleden, en in Alphen aan den Rijn, waar de begrafenis plaatsvond. Zowel in Breda als in Alphen troffen we zeer toegewijde mensen die ons meteen het gevoel gaven dat alles in orde zou komen. De rust die dat geeft, is onbetaalbaar. De reactie op een vraag was altijd snel en goed. Daardoor hebben wij alle aandacht aan onze familie kunnen geven en aan de inhoud van de afscheidsdienst. Een speciaal woord van dank voor de jonge dragers. Troostend dat jonge mensen ook deze kant van het leven willen zien. Een dikke tien voor allen!

Meer lezen
Janny Otto
Eindhoven
12-09-2021
9

De sfeer omtrend overlijden word rustiger door de benadering en deskundigheid van monuta, heb alles daardoor ondanks het verdriet ontspannen kunnen meemaken

Meer lezen
Rina Klok
Wouw
07-09-2021
10

Een integere benadering en betrokkenheid bij het regelen van de uitvaart en de verzorging van de overleden dierbare. Het was op deze wijze een mooi afscheid. Ook na de uitvaart is het contact met Monuta als integer en betrokken te omschrijven. En kan je met vragen nog terecht bij de uitvaartverzorger.

Meer lezen
sophia
prinsenbeek
19-04-2021
10

Alle medewerking gehad met de uitvaart / crematie ook tijdens de covid.

Meer lezen
heerH.E.
Emmen
28-03-2021
9

Voor ons allemaal was het fijn dat ieder zo met je meedacht. Ook was de presentatie bij de uitvaart professioneel. Goede communicatie naar ons toe.

Meer lezen
mevrouw H.J.M. van den Hondel
Zevenbergen
25-03-2021
10

De begeleiding gedurende de week na het overlijden van mijn vrouw is zeer goed. De zorg die uit handen genomen wordt verdiend een dikke pluim alsmede de nazorg.

Meer lezen
Arno
Terheijden
18-10-2020
10

Mijn dochters en ik vonden het een prettige ervaring. Ook de uitvaartverzorgster was heel fijn om mee samen te werken. Compliment. Aan alles werd gedacht en er werd meegedacht. Er werd ook gelijk gehandeld of gebeld als iets niet mogelijk bleek. Ook hoe de uitvaart is verlopen, tot in de puntjes goed geregeld. Wij kijken er met een heel fijn gevoel op terug.

Meer lezen
mevrouw B.
Breda
05-10-2020

Grote dank aan Jo dat wij het afscheid en de uitvaart van mijn vader zo hebben kunnen laten verlopen zoals wij dat wilden. Zijn hulp, steun en passie voor zijn werk, zijn van onschatbare waarde en maken het dat wij oprecht met een goed gevoel terug kunnen kijken op alles. Bedankt Jo, je bent een topper!

Meer lezen

Marjolijn Mangelaars

De menselijke benadering naar de overledene en de nabestaanden, alles is bespreekbaar. Tot de kleinste dingen alles goed geregeld in een ongedwongen sfeer

Meer lezen

mevrouw Van Zandvoort-Ossenblok

De gehele verzorging en begeleiding na het overlijden van mijn moeder is zorgzaam en liefdevol verlopen. Jo de Meijer heeft dat hij veel ervaring heeft dan ook zeer goed verzorgd. Zeker een aanbeveling. Alles tot in de puntjes verzorgd ze weten je te troosten met een lach en een traan waardoor je goed geholpen wordt.

Meer lezen

mevrouw Oerlemans-Baghus

Vanwege de persoonlijke benadering en de rust die onze uitvaartondernemer Jo de Meyer uitstraalde.

Meer lezen

mevrouw Bervoets