Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Breda gemiddeld met een

9,3
38 beoordelingen
97% beveelt Monuta Breda aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

7

netjes en eerbied. respect.

Meer lezen
conny walraven
Oud-Vossemeer
16-01-2024
8

direct, helpend , begripvol , inlevingvermogen in lastige situatie

Meer lezen
Ruud
Roosendaal
15-12-2023
10

Er waren niet heel veel wensen maar aan alles is goed meegedacht. Hebben ons geen zorgen hoeven te maken over het verloop en er was voldoende contact. Erwin heeft ons heel goed geholpen en ook na de dienst kan je nog met vragen terecht.

Meer lezen
Remco
Breda
08-12-2023
10

Ik en mijn kinderen hebben 4 personen verloren ik mijn vrouw en de kinderen hun moeder en (oma) Mijn zwager (oom) Mijn schoonvader (opa) Mijn schoonmoeder (oma) En dat allemaal. Vanaf 2006 tot 2023 En door monuta heel goed geholpen voor en na de uitvaart tot in de puntjes goed verzorgd Dankje wel voor alles Groetjes fam van mook

Meer lezen
Pierre
Breda
16-11-2023
8

Ineen moeilijke tijd staan ze voor je klaar met adviezen en hulp

Meer lezen
E
Roosendaal
16-11-2023
10

We zijn heel vriendelijk en correct te woord gestaan. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en ook uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden

Meer lezen
Conny
Teteringen
27-08-2023
10

Het was fijn dat alles mogeljjk was. Begon al bij het ophalen van ma. Alle tijd vol begrip. De uitvaartverzorger gaf zelf van alles aan of we iets zelf wilde doen, waar je in zn situatie zelf niet aan denk. Ben blij dat heeeeel veel mogelijk is niets is te veel

Meer lezen
Dianne
Zevenbergen
18-07-2023
9

Wegens overlijden van mijn moeder, contact opgenomen met Monuta. De zorg en ondersteuning werd direct geregeld. Alle mogelijkheden en aandachtspunten werden duidelijk voorgelegd en besproken. De hele familie was zeer te spreken over correctheid en afwikkeling.

Meer lezen
C. van Geel
Zevenbergen
05-07-2023
5

Doordat er een stage loper aan de telefoon zat die slecht of niet goed was geïnstrueerd werd er verkeerde info gegeven wat ons zwaar irriteerde na het overlijden van onze vader. Edwin de uitvaart verzorger was top dacht goed met ons mee een echte aanrader.

Meer lezen
Twan van Oers
Wagenberg
05-04-2023