Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Breda.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Breda. 

 

Bedankt Jo!

Grote dank aan Jo dat wij het afscheid en de uitvaart van mijn vader zo hebben kunnen laten verlopen zoals wij dat wilden. Zijn hulp, steun en passie voor zijn werk, zijn van onschatbare waarde en maken het dat wij oprecht met een goed gevoel terug kunnen kijken op alles. Bedankt Jo, je bent een topper!

Zo toegankelijk

De menselijke benadering naar de overledene en de nabestaanden, alles is bespreekbaar. Tot de kleinste dingen alles goed geregeld in een ongedwongen sfeer

Bedankt Jo!

Ten 1e plaats vanwege tussenpersoon Jo de Meyere. ook middels info etc.

Goed contact

Goede begeleiding, over alles is overleg mogelijk, werd goed op de hoogte gehouden over het proces

Goede zorgen

De gehele verzorging en begeleiding na het overlijden van mijn moeder is zorgzaam en liefdevol verlopen. Jo de Meijer heeft dat hij veel ervaring heeft dan ook zeer goed verzorgd. Zeker een aanbeveling. Alles tot in de puntjes verzorgd ze weten je te troosten met een lach en een traan waardoor je goed geholpen wordt.

Prettig geholpen

Alles werd goed uitgelegd door Jo de meyer.

Bedankt Jo

Goede dienstverlening.

Persoonlijke benadering

Vanwege de persoonlijke benadering en de rust die onze uitvaartondernemer Jo de Meyer uitstraalde.

Eervol

Het met eerbied weghalen en vragen om de autoklep dicht te doen en langzaam wegrijden, zodat wij hem nog konden nakijken, de verdere afwikkeling en opvang en begeleiding van ons.

Steun

Ze zijn aardig en behulpzaam en ze steunen je.