Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Breda.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Breda. 

 

Tevreden

Goede ontvangst door Monuta.

Integer en behulpzaam

Goede begeleiding door Jo de Meyer. Vriendelijke, zorgzame en integere man. Minpuntje is de verwerking van de video opname. (door andere collega's) Audio wordt aan het einde abrupt afgebroken en de opname is iets te snel stopgezet. Eveneens ging er met de bestelling iets mis. In eerste instantie 2 opnames besteld, 1 geleverd. Is wel snel gecorrigeerd!

Jo

Jo heeft 8 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder prima begeleid. Wat een mooi mens is hij. Heel inlevend maar op een professionele manier. Ik kom Jo nog weleens tegen in mijn werk als verpleegkundige. Hij heeft een plekje in mijn hart.

Alleen maar lof

Geweldig. Alle verzorging, vol respect naar de overledenen, veel tijd en zorg voor wat de overleden persoon aan geeft wel of niet te willen. De crematie was tot in de puntjes verzorgt. Alleen maar lof.

Heel veel waardering

De gesprekken waren zeer respectvol en open. Van begin, bij het ophalen van mijn man, tot het laatste telefoongesprek ben ik met respect behandeld. Bij u is de klant koning. Heel veel waardering ook namens de familie.

Inlevingsvermogen

Klantvriendelijkheid, rust uitstraling, professioneel maar wel met juiste inlevingsvermogen.

Hele goede service

Omdat wij een hele goede service hebben gehad. De uitvaart leider had alle tijd voor ons zodat we alles rustig hebben kunnen regelen.

Openheid

Openheid in de berekening van de kosten.

Mevr

Uitvaartverzorgster Patricia van Vliet moest, na een uitgebreid voorgesprek met ons, een uur erna meteen weer terugkomen naar het ziekenhuis vanwege het toch nog onverwachte overleden van onze vader. Ze was erg sympathiek, duidelijk en luisterde met veel aandacht naar onze wensen met ook eigen passende suggesties. Haar begeleiding was prima, ze was heel flexibel en altijd bereikbaar. Het afscheid was precies wat we hadden gewenst en we zijn heel dankbaar voor haar hulp en steun. Familie van Henk Roovers

Echte steun

Persoonlijke benadering en professionele aanpak. Voelt echt als steun.