Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 42 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Christine Smit
13-04-2024

Door onverwachts overlijden van mijn man was het in een woord geweldig om op professioneel gebied geholpen en begeleid te zijn met de begrafenis. Hartelijk dank

Lees meer

Peter
02-04-2024

Zowel de uitleg als de uitvoering van de begrafenis (en zaken eromheen) zijn als zeer bevredigend door ons allen ervaren.

Lees meer

Mark
04-03-2024

Geweldige uitvaartverzorgster,Eline Waalwijk,

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Breda

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen voor het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta in Breda kunt leggen. Want een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven. Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in Breda, en staan u bij voor, tijdens en na het regelen van de uitvaart. Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Breda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Tuinzigtlaan 9
4813 XH Breda
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jolanda Nieuwlaat
Uitvaartverzorger

Jolanda

Nieuwlaat

Lees meer over Jolanda

Image
Erwin Aarts
Uitvaartverzorger

Erwin

Aarts

Lees meer over Erwin

Image
Eline Waalwijk
Uitvaartverzorger

Eline

Waalwijk

Lees meer over Eline

Image
Monuta Breda

Uitvaartcentrum in Breda

Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda, het Huis van Afscheid genoemd, is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Ons uitvaartcentrum in Breda beschikt over een 24-uurskamer en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Vanuit hier kunt u dan naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Breda?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Breda, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Moerdijk, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Breda, waar kan ik terecht?
Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Het Huis van Afscheid heeft een 24-uurskamers en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. U kunt vanuit het Huis van Afscheid vervolgens naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem daarvoor gerust contact met ons op.