Waarom Monuta Breda?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 75 recensies

Welkom bij Monuta - Uitvaart Breda

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta Breda kunt leggen. Want een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven.

Kennis van de regio

In de dagen tot de uitvaart in Breda ontzorgen wij u. Wij regelen alle praktische zaken en vinden het belangrijk dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op hoe u het afscheid beleeft. Dit afscheid neemt u namelijk maar één keer. Wij begeleiden u en alle regelzaken voor de uitvaart in Breda van het begin tot het eind.

Neem gerust contact op

Kijk eens rond op onze website voor meer informatie en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over de manier waarop wij een uitvaart verzorgen in Breda. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken op 076 - 522 27 47.

Meer informatie