Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 15 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Jopie
14-05-2022

De begeleiding, die wij mochten ontvangen van onze uitvaart begeleider dhr Jo de Meyer was heel goed. Hij dacht met ons mee en geen vraag was hem teveel. Dit heeft bijgedragen in een mooi afscheid.

Lees meer

Jolanda
03-05-2022

Alle wensen werden zonder problemen geregeld. Rustig en duidelijk. Achteraf zeer goed gevoel aan overgehouden in deze omstandigheden.

Lees meer

Dree
04-04-2022

Ik kijk samen met familie en vrienden terug op een bijzonder mooi afscheid van liefste lief. Dit geeft een rustig en tevreden gevoel en een mooie herinnering als ik er aan terug denk. Het verzorgen en ophalen van mijn vrouw was mooi en respectvol. De voorbespreking voor de crematie was prettig. De afhandeling van de kaarten en gedachtenisprentje ging vlot. Het summum was de funaire spreekster mevrouw Snijders. Ze had een prachtig en zeer treffend scenario geschreven. Precies zoals mijn vrouw was. Ik ben Monuta vooral de heer De Meijer, Erwin en mevrouw Snijders bijzonder dankbaar voor dit prachtige afscheid.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Breda

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen voor het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta in Breda kunt leggen. Want een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven. Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in Breda, en staan u bij voor, tijdens en na het regelen van de uitvaart. Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Breda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Tuinzigtlaan 9
4813 XH Breda
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jolanda Nieuwlaat
Uitvaartverzorger

Jolanda

Nieuwlaat

Lees meer over Jolanda

Image
Erwin Aarts
Uitvaartverzorger

Erwin

Aarts

Lees meer over Erwin

Image
Wachtkamer uitvaartcentrum Breda

Uitvaartcentrum in Breda

Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda, het Huis van Afscheid genoemd, is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Ons uitvaartcentrum in Breda beschikt over een 24-uurskamer en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Vanuit hier kunt u dan naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Breda?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Breda, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Moerdijk, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Breda, waar kan ik terecht?
Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Het Huis van Afscheid heeft een 24-uurskamers en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. U kunt vanuit het Huis van Afscheid vervolgens naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem daarvoor gerust contact met ons op.