Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
076 - 522 27 47
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Breda gemiddeld met een 9.7

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 10 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Breda

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen voor het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta in Breda kunt leggen. Want een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven. Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in Breda, en staan u bij voor, tijdens en na het regelen van de uitvaart. Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Breda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Tuinzigtlaan 9
4813 XH Breda
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Jo de Meyer
Uitvaartverzorger

Jo

De Meyer

Lees meer over Jo
Image
Jolanda Nieuwlaat
Uitvaartverzorger

Jolanda

Nieuwlaat

Lees meer over Jolanda
Image
Monuta Breda uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Breda

Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda, het Huis van Afscheid genoemd, is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Ons uitvaartcentrum in Breda beschikt over een 24-uurskamer en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Vanuit hier kunt u dan naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Breda?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Breda, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Moerdijk, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Breda, waar kan ik terecht?
Monuta in Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het kleinschalige uitvaartcentrum in Breda is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Het Huis van Afscheid heeft een 24-uurskamers en een rouwkamer, waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. U kunt vanuit het Huis van Afscheid vervolgens naar de uiteindelijke uitvaartlocatie vertrekken. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem daarvoor gerust contact met ons op.