Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Coevorden gemiddeld met een

9,5
47 beoordelingen
100% beveelt Monuta Coevorden aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ik heb super goede ervaring met onze uitvaartbegeleider Brian. Hij had geduld, begrip en passie voor zijn werk, waardoor de uitvaart van mijn moeder zo goed is gegaan. Tevens werd er gelet op de kleine details, waar je in je verdriet snel vergeet en overheen kijkt. Welke vraag je ook stelde het was niks teveel. Zeker aan te bevelen voor een mooie uitvaart.

Meer lezen
Audrey
Stadskanaal
17-06-2022
10

De uitvaartverzorger heeft voor ons wonderen verricht. Een wens waarvan wij dachten dat het nooit ging gebeuren is toch mogelijk geworden. Mijn schoonmoeder wilde graag bij haar man zijn op het kerkhof en dat kon normaal gesproken niet. Door inzet van de uitvaartverzorger is schoonvader herbegraven en zijn die 2 weer herenigd. Wij zijn de uitvaartverzorger eeuwig dankbaar.

Meer lezen
Lonneke
Emmen
15-06-2022
8

Goed geregeld en duidelijk

Meer lezen
B Meijer
Coevorden
14-06-2022
8

Na het overlijden van mijn zus, zijn wij uitstekend begeleid door de uitvaartverzorger van Monuta. Voor en tijdens de uitvaart hebben wij als familie zeer gewaardeerd dat de uitvaartverzorger heel goed met ons heeft meegedacht en dat dit tot een bijzondere afscheid van mijn zus heeft geleid. Wij hadden gekozen voor een informele bijeenkomst waarin wij het leven van mijn 87jarige zus hebben gevierd en hierin herkenden wij hoe mijn zus was en hoe zij dit gewild zou hebben. Onze dank en waardering gaat dan ook uit naar de uitvaartverzorger (mw. D.H.) die dit voor mijn zus heeft gedaan.

Meer lezen
Diana
Deventer
14-06-2022
6

Ik dacht dat ik voldoende duidelijk ben geweest met de vraag stelling van Monuta.

Meer lezen
J Boelens
HAREN GN
14-06-2022
9

Uitstekend.

Meer lezen
Jan de Boer
Borger
03-06-2022
9

De uitvaartverzorger, Brian, en ceremoniespreker, Roelinus, reageerden snel. Alles gebeurde in goed overleg. Zodra wij wisten wat we wilden en we het doorgegeven hadden werd het snel verzorgt. Alles werd goed en rustig uitgelegd. We hadden de tijd om over beslissingen na te denken. Ook werd er verteld wat mogelijke gevolgen van bepaalde beslissingen zouden zijn. Iedereen met wie we contact hebben gehad was erg rustig, geduldig, eerlijk en gaven ons de ruimte om aan te geven wat wij (niet) wilden. We beschikten over een 24-uurs rouwkamer. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierdoor waren wij in staat om op elk moment van de dag voor de uitvaart bij onze vader langs te gaan. De rouwkamer en het uitvaartcentrum waren mooi en rustig ingericht. Het was er rustig en we voelden ons niet onder druk gezet omdat we op tijd weg moesten. De rouwkamer beschikte ook over een zithoek, waardoor we in staat waren om langer bij onze vader te blijven. Ook was er een zithoek buiten de rouwkamer, zodat je daar even tot rust kon komen. We zijn blij met de beslissingen die we in overleg met Brian hebben gemaakt. Hierdoor is de dienst in zijn geheel erg goed verlopen op een mooie locatie.

Meer lezen
R.
Nijmegen
17-04-2022
9

Goed geholpen met alle vragen omtrent de uitvaart en goede adviezen gekregen.

Meer lezen
Henny
Ter Apel
15-04-2022
9

De lichaamsverzorgers waren er snel (op zondagochtend) en regelden een adequate verzorging van het lichaam, een respectvolle uittocht uit het huis en een nette opbaring bij Monuta, met veel zorg en aandacht voor de nabestaanden. Het gesprek over de voorbereiding van de uitvaart, de kaarten, de bloemen, de organisatie, de plaats en de kosten verliep vlot en plezierig. Over de uitvaartdienst in de geschikte, intieme ruimte bij Monuta, inclusief opvang en nazit, waren we erg tevreden.

Meer lezen
Hans
Emmen
24-03-2022