Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Coevorden gemiddeld met een

9.8
29 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Coevorden aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

prima verzorgt de uitvaart

Meer lezen
j h Hoezen
Emmercompascuum
18-01-2022
10

De gedrevenheid voor zijn vak heeft Ronald bij ons bewezen. Hij regelde echt alles! Hij was er voor mij en de kinderen, luisterde echt naar ons, en werkte thuis al onze wensen uit. En alles verliep zo fijn, zo respectvol! Dat geeft troost in zo een vreselijk verdrietige tijd.

Meer lezen
Grietje
Hoogeveen
16-01-2022
10

Dankzij de uitstekende uitvaartbegeleiding en -verzorging door Dhr. Klompstra en zijn collega’s (Monuta Emmen) van begin tot einde kunnen wij terugkijken op een mooi en passend afscheid.

Meer lezen
Petra
Ter Apel
06-01-2022
10

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Meer lezen
Carolina
Emmen
03-01-2022
8

Zeer tevreden over Brian Klompstra. Hij heeft ons heel goed begeleid.

Meer lezen
Kina
Nieuw-Buinen
27-12-2021
9

Goede begeleiding

Meer lezen
Jenny
2e Exloermond
27-12-2021
10

Zelf nog nooit een uitvaart geregeld, maar met de hulp van Brian Klompstra zijn we zeer tevreden.

Meer lezen
Berend Jan Schuur
WINSCHOTEN
17-12-2021
10

Nadat mijn moeder was overleden nam ik contact op met Monuta. De telefoniste was begaan en stelde alles in werk. Zo kwamen er 2 dames om mijn moeder te wassen en te kleden en ze betrokken mij er geheel bij. Of ik bepaalde dingen wilde doen. Bij wat ik aangaf stonden ze open voor mijn mening( vraagstelling). En nadat mijn moeder klaar was mocht ik de deur van de auto dicht doen, zodat ze mijn moeder naar de rouwkamer konden brengen. Nadat ik net thuis was belde de uitvaartbegeleider en was er een uur later. Hoe hij ons bijgestaan heeft en de dingen die hij voor de uitvaart, het regelen van de uitvaart in de kerk en in het crematorium was in 1 woord geweldig. Wat hebben wij een warme gevoelens hieraan over gehouden. De begeleiding wat we moesten doen etc., wij hoefden ons nergens druk om te maken. Hij heeft alles perfect geregeld. En keurig verzorgd. Zou dit weer op ons pad komen, zou ik heel graag dezelfde man weer bij ons willen hebben. Zoals hij het gedaan heeft hebben wij hem in ons hart gesloten. Ook tijdens het rouwen kijken we hier met tevreden gevoelens op terug.

Meer lezen
Anita Falke
Klazienaveen
16-12-2021
10

Alles was naar wens

Meer lezen
Ivonne
Emmen
16-11-2021