Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 41 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

R.
17-04-2022

De uitvaartverzorger, Brian, en ceremoniespreker, Roelinus, reageerden snel. Alles gebeurde in goed overleg. Zodra wij wisten wat we wilden en we het doorgegeven hadden werd het snel verzorgt. Alles werd goed en rustig uitgelegd. We hadden de tijd om over beslissingen na te denken. Ook werd er verteld wat mogelijke gevolgen van bepaalde beslissingen zouden zijn. Iedereen met wie we contact hebben gehad was erg rustig, geduldig, eerlijk en gaven ons de ruimte om aan te geven wat wij (niet) wilden. We beschikten over een 24-uurs rouwkamer. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierdoor waren wij in staat om op elk moment van de dag voor de uitvaart bij onze vader langs te gaan. De rouwkamer en het uitvaartcentrum waren mooi en rustig ingericht. Het was er rustig en we voelden ons niet onder druk gezet omdat we op tijd weg moesten. De rouwkamer beschikte ook over een zithoek, waardoor we in staat waren om langer bij onze vader te blijven. Ook was er een zithoek buiten de rouwkamer, zodat je daar even tot rust kon komen. We zijn blij met de beslissingen die we in overleg met Brian hebben gemaakt. Hierdoor is de dienst in zijn geheel erg goed verlopen op een mooie locatie.

Lees meer

Henny
15-04-2022

Goed geholpen met alle vragen omtrent de uitvaart en goede adviezen gekregen.

Lees meer

Hans
24-03-2022

De lichaamsverzorgers waren er snel (op zondagochtend) en regelden een adequate verzorging van het lichaam, een respectvolle uittocht uit het huis en een nette opbaring bij Monuta, met veel zorg en aandacht voor de nabestaanden. Het gesprek over de voorbereiding van de uitvaart, de kaarten, de bloemen, de organisatie, de plaats en de kosten verliep vlot en plezierig. Over de uitvaartdienst in de geschikte, intieme ruimte bij Monuta, inclusief opvang en nazit, waren we erg tevreden.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Coevorden

Monuta in Coevorden wil iedereen afscheid laten nemen met een goed gevoel. Zodat een uitvaart in Coevorden een dierbare, laatste herinnering wordt. Bij het regelen van een uitvaart in Coevorden, nemen wij u graag alle praktische zorgen uit handen. Zodat u de tijd kunt nemen om afscheid te nemen. Wij luisteren met aandacht naar uw wensen. De uitvaart is bij ons in goede handen. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat, Monuta in Coevorden staat voor u klaar. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
header-uitvaartcentrum-emmen
Weerdingerstraat 201
7822 BK Emmen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Elise Strijker
Uitvaartverzorger

Elise

Strijker

Lees meer over Elise

Image
Dorothée Hoeksema
Uitvaartverzorger

Dorothée

Hoeksema

Lees meer over Dorothée

Image
Ronald Schoonderwal
Uitvaartverzorger

Ronald

Schoonderwal

Lees meer over Ronald

Lokale
partners
Monuta in Coevorden werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
BY J Bloemen Design
Steenhouwer
Jan Kalk Natuursteen
Fotografie
Karin Hulst Fotografie
Assurantiekantoor
Van de Zandschulp
Assieraden
Golden Fingerprint
Fotograaf
Else Hultink Fotografie
Muziek
Memories Uitvaartmuziek
Uitvaartkisten
Unigra Uitvaartkisten
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Coevorden?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Geesbrug en Nieuwlande Coevorden.