Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Den Haag

Wij helpen u bij het regelen van een passende begrafenis in Den Haag. In Den Haag vindt u verschillende begraafplaatsen. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen karakter. Zo’n karakteristieke begraafplaats in Den Haag is Oud Eik en Duinen: een van de oudste begraafplaatsen van Nederland. Wij adviseren u graag over wat mogelijk is bij een begrafenis in Den Haag. Van het rouwvervoer tot de catering, we maken de keuzes stap voor stap, samen. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

070 – 30 20 787
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Den Haag

Bij het regelen van een crematie in de regio Den Haag kunt u bijvoorbeeld terecht in Zoetermeer. Het gebouw is modern vormgegeven, en geeft tegelijkertijd een warm gevoel. U kunt hier de crematie van begin tot eind regelen. Crematorium Meerbloemhof ligt op zo’n twintig minuten rijden van den Haag en is goed bereikbaar. Regelt u de crematie liever ergens anders in Nederland? Dan kan dat uiteraard ook. Wij staan u bij in heel Nederland. Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

070 – 30 20 787
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Den Haag? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

070 – 30 20 787