Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 30 20 787

Team Monuta
De Bruijn

Onze uitvaartverzorgers

André de Bruijn

Als geen ander weet ik hoe het voelt om een dierbare te moeten verliezen. Zelf ben ik op zeer jonge leeftijd mijn ouders verloren. Dit verlies heeft mij al jong het gevoel gegeven om een schouder te willen zijn voor mijn medemens. Ieder mens is uniek, dus is voor mij de uitdaging om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken dat past bij het leven van de overledene.

Als uitvaartverzorger in Den Haag ben ik toegankelijk en informeel gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart, zodat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Dit vertaalt zich in fijne complimenten, warme contacten en hartelijke woorden van nabestaanden tijdens onze gesprekken. Openheid, een luisterend oor en goede, professionele adviezen, dat is wat families van mij mogen verwachten. Dat men na de uitvaart zegt: Dit is precies wat wij voor ogen hadden.” Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Wilt u de mogelijkheden rondom een uitvaart met mij bespreken? Ik ben altijd bereikbaar.