Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Heel goed

Het persoonlijk contact met Andre de Bruijn was heel goed, bedankt daar voor.

Vol empathie

Omdat de houding van dhr. A. de Bruin vanaf het begin van het contact begripvol, meelevend vol empathie was. En er met alle geduld ons, zonder opdringerig te zijn, informatie en adviezen werd gegeven. Ook op een vriendelijke en ingetogen sympathieke manier was de houding tijdens de uitvaart. En last but not least, ook later, even vragen hoe de stand van zaken was/is. Grote waardering. Met vriendelijke groet, Emma Smit (partner van wijlen dhr.J.C. Zonneveld)

Rekening met onze wensen

We zijn perfect geholpen en gesteund door Andre. Alles was gewoon perfect geregeld en er werd volledig rekening gehouden met onze wensen.

Goede begeleiding

Zeer goede begeleiding.

Volgens wens

Prima geadviseerd. Uitvoering was volgens wensen.

Fatsoenlijk

Duidelijke afspraken. Goede informatieverschaffing. Fatsoenlijke afhandeling.

Deskundig

Zeer prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding.

Nergens zorgen over

Vanaf het eerste gesprek aan de telefoon voelde ik me gerust dat ik en mijn familie ons nergens zorgen over hoefde te maken. dat alles geregeld zou worden.

Hulpvaardig

Alles was perfect geregeld. Erg vriendelijke en hulpvaardige uitvaartverzorger. Hij heeft ons erg goed geholpen.

Helemaal goed

Perfecte service, helemaal goed.