Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Alle ruimte

Remi heeft ons volledig de ruimte gegeven om de uitvaart te regelen. Hij heeft hierbij goed naar onze wensen geluisterd en ons ondersteund bij de uitvoering. Hij heeft dagelijks contact met ons opgenomen om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen of problemen zijn.

Op afstand maar wel persoonlijk

Ondanks alle maatregelen heeft de ondernemer goed meegedacht en zelf idee?n geopperd wat ervoor heeft gezorgd dat mijn vrouw toch een mooi afscheid heeft gehad.

Bekend gezicht

Wij hebben Remi Korfage al eerder leren kennen bij de uitvaart van een familielid. Onze tevredenheid was buitengewoon goed. Remi weet adequaat snel en behulpzaam te reageren. Niets is teveel en neemt veel uit handen. Monuta bevelen wij zeker in onze omgeving aan. Wij hebben wederom een goed gevoel van het afscheid gehad, ook al waren de omstandigheden met het Corona virus niet normaal. Nogmaals dikke pluim voor iedereen en Remi Korfage in het bijzonder.

Correct

Goede behandeling, correcte afhandeling van afscheid van mijn vader en alle afspraken zijn correct nagekomen.

Keurig!

Keurig verzorgd veel liefde en aandacht!

Keurig

Alles keurig verzorgd conform onze wensen, wij hebben er een tevreden gevoel aan overgehouden

Uitstekende begeleiding door Remi

De rust die werd uitgestraald, de belangstelling, kortom het menselijke en professionele.

Bedankt Remi

Na een slechte start kwam dag twee Remi Korfage bij ons binnen. Zijn professionele en vooral respectvolle handelen heeft mij enorm geholpen.

Tijdig en kundig

Uitstekende verzorging van de crematie, tijdig en kundig, laagdrempelig contact, persoonlijke aandacht, 'ja dat kunnen we' mentaliteit.

Super

De man Remy, die ons heeft geholpen met alles. Was super, hij dacht zo als wij dachten en hij drong niets op, gewoon eerlijk.