Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Meelevend

De uitvaartverzorger is heel meelevend en heeft alles tot in de puntjes goed verzorgt.

Positieve lovende woorden

ik heb alleen maar positieve woorden oven Jack, Al bij de allereerste kennismaking met hem hadden we gelijk al een goede klik, Jack was zeer duidelijk en open voor andere ideeën en kwam zelf ook met een suggestie om de Uitvaart op een andere locatie te doen, deze vindt plaats in een van de Uitvaartcentra’s van Monuta, zeker geschikt voor een kleiner gezelschap, en wij vonden het ook fijn om mijn Oma het laatste stukje al lopend te begeleiden naar het crematorium. Ik kan alleen maar zeggen Jack bedank voor alles Ook namens de rest van de familie.

Bedankt Jack

Vriendelijke, empathische benadering van het verlies. De uitvaartverzorger nam de tijd om de uitvaart geheel naar wens te laten zijn.

Met alle respect

We, mijn kinderen en ik, werden zo goed en met respect begeleid naar de crematie toe.

Uitstekend

Uw medewerker heeft zich aan alle wensen kunnen voldaan en een uitstekende service verleend.

Kennis

Kennis van zaken, goede heldere en duidelijke informatie. Heel erg respectvol.

Grote steun

Jack den Heijer is voor ons een grote steun geweest. Mijn man en onze vader heeft een waardig afscheid gekregen waar wij met een warm gevoel naar terug kunnen kijken.

Vakkundig

Kundig personeel, heldere afspraken en goed geluisterd naar de wensen.

Goed geregeld!

Alles keurig conform afspraak geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Gewoon goed gedaan en gegaan.

Top!

Professioneel (weten precies wat er gedaan moet worden) - meedenkend met te beantwoorden vragen rondom een uitvaart - empathisch richting nabestaanden - goede organisatie van de uitvaart - flexibel!