Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Goed geholpen

Omdat tommy ons zo goed heeft geholpen en heeft ons een heel fijn gevoel gegeven

Soepel gegaan

Een zeer soepele afhandeling. Professioneel, voorkomend. Prima!

Erg goed geholpen

Professioneel, empathisch, vakkundig, meedenken en aangeven van oplossingen.

Accuraat

Accuraat gereageerd na melding van overlijden. De roos op het lege bed raakte ons. Het telefonisch regelen van de uitvaart verliep zeer soepel. De mogelijkheden welke geboden werden, ondanks de corona-crisis, getuigde van flexibiliteit. Het rijden langs de woning van de overledene, het respect tegenover de familie..de manier waarop de uitvaart werd begeleid.

Met alle geduld

Persoonlijke aandacht, meedenken, geduld, advies. Goed gedaan door Tommy de Moor.

Heel erg bedankt

Lieve Tommy, we willen je heel erg bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Ondanks de perikelen rond het corona en een aantal dingen hierdoor niet mogelijk waren is het toch een hele mooie uitvaart geworden zoals we het wilde voor onze vader. Zelfs hebben we nog complimenten gekregen van de genodigde gasten dat het een mooie uitvaart was. Deze complimenten komen jou toe! Dank je wel voor alles. Fam. Pennings

Vakkundig

Persoonlijk contact. Kennis van zaken en goed afhandeling.

Super

Super goede service en denkt mee

Niets op aan te merken

Ik vond alles goed geregeld.

Ontspannen sfeer

Het gevoel was goed en de sfeer ontspannen. Aan onze wensen werd voldaan en Tommy de Moor was uiterst behulpzaam.