Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Luisterend oor

Een luisterend oor Eerbiedig met de overledene En met de nabestaande

Top begeleiding

Een goede begeleiding en vriendelijkheid

Meer dan verwacht

De bejegening door de, aan ons toegewezen, uitvaartverzorger, was meer dan wij mochten hopen.

Goed hoor!

Ben goed geholpen met alles door meneer de moor

Goed geholpen

Omdat tommy ons zo goed heeft geholpen en heeft ons een heel fijn gevoel gegeven

Soepel gegaan

Een zeer soepele afhandeling. Professioneel, voorkomend. Prima!

Erg goed geholpen

Professioneel, empathisch, vakkundig, meedenken en aangeven van oplossingen.

Accuraat

Accuraat gereageerd na melding van overlijden. De roos op het lege bed raakte ons. Het telefonisch regelen van de uitvaart verliep zeer soepel. De mogelijkheden welke geboden werden, ondanks de corona-crisis, getuigde van flexibiliteit. Het rijden langs de woning van de overledene, het respect tegenover de familie..de manier waarop de uitvaart werd begeleid.

Met alle geduld

Persoonlijke aandacht, meedenken, geduld, advies. Goed gedaan door Tommy de Moor.

Heel erg bedankt

Lieve Tommy, we willen je heel erg bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Ondanks de perikelen rond het corona en een aantal dingen hierdoor niet mogelijk waren is het toch een hele mooie uitvaart geworden zoals we het wilde voor onze vader. Zelfs hebben we nog complimenten gekregen van de genodigde gasten dat het een mooie uitvaart was. Deze complimenten komen jou toe! Dank je wel voor alles. Fam. Pennings