Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Helder gemiddeld met een

9,7
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Helder aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mw. Marian Joustra heeft ons in deze moeilijke tijd enorm geholpen met haar inzet, begrip, medeleven en tevens het meedenken in hoe de uitvaart op voor ons de fijnste manier in te vullen. Het regelmatige bezoek, de professionele insteek maar tegelijkertijd prettige persoonlijke contact, haar begrip voor de situatie en haar flexibele benadering van zaken hebben ons enorm ontzorgd en gemaakt dat we terugkijken op een mooie uitvaart. Dit is tevens door de genodigden zo ervaren. Het pakket van Monuta is ook uitstekend dekkend. Wij zouden monuta aanbevelen.

Meer lezen
Marianka
Den Helder
31-10-2023
9

De begeleiding van Marian voelde als een warme deken in deze verdrietige periode. Het was fijn om dagelijks contact te hebben, afspraken te maken, korte lijnen te hebben om toe te werken naar een mooi afscheid van onze geliefde echtgenoot, vader en opa.

Meer lezen
José JANSEN-VLAAR
Heiloo
17-09-2023
10

Het was persoonlijk en voelde vertrouwd. Persoonlijke interesse in het gezin.

Meer lezen
Tessa Jangali
Den Helder
03-08-2023
10

Warm, medelevend en behulpzaam

Meer lezen
Jhon
Almere
31-07-2023
9

Heb de uitvaart van mijn buurvrouw-vriendin geregeld met de dame van Monuta, Marian en dat was een prettig contact. Ze luisterde, gaf advies en regelde daarna wat er besproken was, steeds in overleg. Ook het contact daarna na de uitvaart was fijn. Dit gaf rust. Goed geregeld zo, hartelijk bedankt.

Meer lezen
Eveline
Den Helder
08-07-2023
10

Zij was als een vriendin maar tegelijkertijd ook professioneel en hielp ons zonder te dwingend over komen toch door deze moeilijke beslissingen heen wij waren erg tevreden met alles

Meer lezen
Marina
Wieringerwaard
16-06-2023
10

Alles werd echt supergoed geregeld en er werd heel goed meegedacht. Communicatie verliep top. Als kon geregeld worden en veranderd indien nodig. Ik heb het als heel fijn ervaren.

Meer lezen
Brenda
Janssen
20-05-2023
10

Fijne ondersteuning, duidelijk, behulpzaam en meedenkend.

Meer lezen
Nick van Boekel
Den-Helder
18-05-2023
10

Marjan is iemand die haarscherp aan voelt wat je graag wilt. En ze voelt ook aan als je met rust wilt worden gelaten, ik ben erg tevreden met hoe ze zich voor ons heeft ingespannen, alleen jammer dat de oven niet op temperatuur was maar verder heel relexte ervaring groetjes marina

Meer lezen
Marina
Wieringerwaard
16-05-2023