Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Helder gemiddeld met een

9,8
22 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Helder aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Wij hebben de begeleiding en verzorging van Marian Joustra als zeer prettig ervaren. We hebben heel veel steun van haar mogen ontvangen.

Meer lezen
Fam Kamstra
Den Helder
15-03-2024
10

Deze mevrouw begrijpt alle disciplines van de uitvaart. Communiceert duidelijk, is vriendelijk en luistert. Zelfs een knuffel op de momenten dat mijn vrouw emotioneel was na het overlijden van haar vader.

Meer lezen
Peter Hufkens
Den Helder
04-03-2024
10

De vrouw die het "laatste afscheid" van onze dochter verzorgde, toonde zich volledig professioneel en hielp meer dan nodig was. zij gaf advies en ondersteuning, en regelde ook enkele zaken die niet tot haar verantwoordelijkheden behoorden. Kobieta zajmujaca sie "ostatnim pozegnaniem" naszej córki wykazala pelny profesjonalizm oraz pomogla wiecej niz musiala. udzielila rad i wsparcia, zajela sie takze niektórymi rzeczami nie nalezacymi do jej obowiazków.

Meer lezen
Mateusz Nowicki
Den Helder
13-02-2024
10

Begin Januari is mijn vader overleden en we kwamen een brief van Monuta tegen en die hebben wij gebeld.Marian kwam langs om ons te helpen met alles te regelen en daar kijken wij met een blij gevoel op terug.En met vragen konden we ook een berichtje sturen via de app.

Meer lezen
Angelina Zagers-Lodder
Oudkarspel
12-02-2024
10

Mijn ervaring met marian Joustra is heel goed. Zij verstaat haar vak

Meer lezen
Ina
Callantsoog
16-01-2024
10

Marian nam alle tijd voor ons, kwam dagelijks bij ons langs en was in deze dagen zeer betrokken. Het voelde vertrouwd en warm. Het is een belangrijke periode, waar alles onder een vergrootglas ligt, je alles zo goed en mooi mogelijk wil doen. Zij dacht met ons mee en bracht rust. Wij wilde veel graag zelf doen, het maken van de kaarten, inrichten van de locatie, catering, het maken van de kist e.d. Marian gaf ons hiervoor ruimte en we kregen van haar alle vertrouwen. Wij hebben het echt op onze manier kunnen doen en tegelijkertijd nam Marian ons alle andere dingen uit handen. Zo kon onze focus liggen op dat wat wij wilde personaliseren voor onze moeder. Op de dag zelf nam Marian volledig de regie, op ons verzoek, zo konden wij echt in het moment zijn. Ook daar hadden we alle vertrouwen in en verliep het zoals we hadden gehoopt en bedacht. Hoe naar zo een moment ook is, we kijken er op een mooie en liefdevolle manier op terug. Zo ook in de begeleiding van Marian. Ze deed het met respect, liefde, humor en was heel toegankelijk. Veel dank Marian, namens de familie. x

Meer lezen
Libby Spreeuw-Verhagen
Alkmaar
12-01-2024
10

Na het overlijden van een dierbare komt er naast veel verdriet zoveel op je af, dat het inschakelen van een professional echt noodzaak is. Marian heeft dit echt geweldig gedaan. Persoonlijk waar het kan en zakelijk waar het even nodig is. Dit gaf rust omdat wij wisten dat alles goed geregeld werd! Wij kunnen terugkijken op een uitvaart waar we trots op zijn en daarin heeft zij ons geweldig gesteund. Marian; nogmaals bedankt!

Meer lezen
Jaap
Den Helder
18-12-2023
10

Netjes en warm.

Meer lezen
Antoinet Keuvelaar
Den Helder 14/
04-12-2023
10

Mw. Marian Joustra heeft ons in deze moeilijke tijd enorm geholpen met haar inzet, begrip, medeleven en tevens het meedenken in hoe de uitvaart op voor ons de fijnste manier in te vullen. Het regelmatige bezoek, de professionele insteek maar tegelijkertijd prettige persoonlijke contact, haar begrip voor de situatie en haar flexibele benadering van zaken hebben ons enorm ontzorgd en gemaakt dat we terugkijken op een mooie uitvaart. Dit is tevens door de genodigden zo ervaren. Het pakket van Monuta is ook uitstekend dekkend. Wij zouden monuta aanbevelen.

Meer lezen
Marianka
Den Helder
31-10-2023