Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Helder gemiddeld met een

9,8
8 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Helder aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles werd echt supergoed geregeld en er werd heel goed meegedacht. Communicatie verliep top. Als kon geregeld worden en veranderd indien nodig. Ik heb het als heel fijn ervaren.

Meer lezen
Brenda
Janssen
20-05-2023
10

Fijne ondersteuning, duidelijk, behulpzaam en meedenkend.

Meer lezen
Nick van Boekel
Den-Helder
18-05-2023
10

Marjan is iemand die haarscherp aan voelt wat je graag wilt. En ze voelt ook aan als je met rust wilt worden gelaten, ik ben erg tevreden met hoe ze zich voor ons heeft ingespannen, alleen jammer dat de oven niet op temperatuur was maar verder heel relexte ervaring groetjes marina

Meer lezen
Marina
Wieringerwaard
16-05-2023
10

De uitvaartonderneemster, Joustra voelde ons goed aan. Ze luisterde prima naar onze wensen en stelde alles in het werk om deze uit te kunnen uitvoeren. We kijken met een heel goed gevoel op het afscheid van mijn moeder diana terug! Bedankt voor alles Mvg bas

Meer lezen
Emiel sebastiaan
Kortenhoef
10-05-2023
10

Marian kijkt heel goed naar wie ze voor zich heeft en hoe ze hier op een mooie en waardige manier mee om moet gaan. Haar persoonlijke aanpak heeft mij veel goed gedaan en ik heb het hele proces daardoor als zeer prettig en mooi ervaren. Van te voren had ik niet gedacht dat ik het op deze manier zou kunnen ervaren. Nogmaals heel erg bedankt, Marian!!!!

Meer lezen
Conny
Alkmaar
08-05-2023
10

Marian heeft ons vanaf het 1ste moment bijgestaan, na het overlijden van mijn vader.Alles was bespreekbaar, bij vragen en opmerkingen was ze altijd bereikbaar. Marian was erg betrokken en meelevend, ook naar mijn moeder toe. Ze is echt een warme, hartelijke persoonlijkheid. Mede dankzij Marian hebben wij met een lach en een traan waardig afscheid kunnen nemen van mijn vader.

Meer lezen
Petra Stupers
Den Helder
07-05-2023
8

Wij werden goed begeleidt bij ons afscheid van mijn vader en ook heel persoonlijk. Ze vraagt van te voren heel veel en ze neemt de tijd om met ons te praten. Dat heb ik als heel fijn ervaren, dat je geen nummer bent, maar een persoon met verdriet. Ook het na gesprek heb ik als heel fijn ervaren en nam ze ook de tijd ervoor. De rouwkaarten en bedank kaarten werd zorgvuldig gemaakt, krijgt eerst een opzetje voordat je het goed keurt, wel erg fijn. Het afscheid werd ook als heel persoonlijk en heel fijn ervaren, kregen we ook van de familie te horen, dat ze het een fijn afscheid vonden. Die was ook heel persoonlijk. De foto reportage was ook heel zorgvuldig gedaan en goed door gesproken met ons. Het voorwoordje deed ze ook heel mooi en was ook heel persoonlijk en we werden er goed begeleid met onze afscheid woordjes. Dus ik ben heel tevreden.

Meer lezen
ewm Dingjan
ALKMAAR
05-05-2023
10

Mijn ervaring met Marjan is zeer positief zowel in de omgang als persoon. Komt haar afspraken na overleg en is zeer duidelijk. Ze doet er alles aan om het in goede banen te laten lopen wat zeer prettig is in de situatie. Marjan bedankt voor alles

Meer lezen
Dirk
Anna Paulowna
04-05-2023