Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 22 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Fam Kamstra
15-03-2024

Wij hebben de begeleiding en verzorging van Marian Joustra als zeer prettig ervaren. We hebben heel veel steun van haar mogen ontvangen.

Lees meer

Peter Hufkens
04-03-2024

Deze mevrouw begrijpt alle disciplines van de uitvaart. Communiceert duidelijk, is vriendelijk en luistert. Zelfs een knuffel op de momenten dat mijn vrouw emotioneel was na het overlijden van haar vader.

Lees meer

Mateusz Nowicki
13-02-2024

De vrouw die het "laatste afscheid" van onze dochter verzorgde, toonde zich volledig professioneel en hielp meer dan nodig was. zij gaf advies en ondersteuning, en regelde ook enkele zaken die niet tot haar verantwoordelijkheden behoorden. Kobieta zajmujaca sie "ostatnim pozegnaniem" naszej córki wykazala pelny profesjonalizm oraz pomogla wiecej niz musiala. udzielila rad i wsparcia, zajela sie takze niektórymi rzeczami nie nalezacymi do jej obowiazków.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Den Helder, Schagen en Texel

Bij het regelen van een uitvaart, bepaalt u zelf wat u wilt. Een afscheid kan groots zijn, maar juist ook klein, laagdrempelig en zonder poespas. Belangrijk is dat u afscheid neemt op een manier die bij u past en dat u zich goed voelt bij de keuzes die u maakt.  U kunt bij ons terecht voor een mooie uitvaart op maat. Wij zorgen voor een passende uitvaart in Den Helder, Schagen en op Texel. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Marian Joustra Monuta Den Helder
Correspondentie adres
R.W. van de Wintstraat 35
1789 BB Huisduinen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Marian Joustra Monuta Den Helder
Uitvaartverzorger

Marian

Joustra

Lees meer over Marian

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Joustra?
U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Den Helder, Schagen en op Texel. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Moet ik bij Monuta verzekerd zijn om een uitvaart door jullie te laten regelen?
Monuta Joustra is er voor iedereen. Ook als u geen verzekering heeft of ergens anders bent verzekerd kunt u bij Monuta Joustra terecht.