Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0223 - 693 000

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Crematie regelen in Den Helder

Crematie regelen in Den Helder, Schagen en op Texel

Bij een crematie bepaalt u zelf het crematorium. U kunt de afscheidsdienst bij het crematorium houden, maar ook op iedere andere locatie. Denkt u aan een locatie waar uw dierbare graag kwam of fijne herinneringen aan heeft. Na de afscheidsdienst kunt u dan in een klein gezelschap uw dierbare begeleiden naar het crematorium. U mag dan zelfs bij de invoering van de kist in de oven aanwezig zijn.

0223 - 693 000
Begrafenis regelen in Den Helder

Begrafenis regelen in Den Helder, Schagen en op Texel

Soms geeft het nabestaanden een prettig gevoel om een plek te hebben om naartoe te kunnen gaan. Dat kan een reden zijn om te kiezen voor begraven. U geeft zelf aan welke begraafplaats u wilt. De afscheidsdienst kunt u houden in de kerk of op iedere andere locatie die bij uw dierbare past.

0223 - 693 000
Meer informatie?

U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Den Helder, Schagen en op Texel. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

0223 - 693 000