Recensies

Wat een geduld

Alle geduld en alles snel geregeld en ontzettend lief voor je

Hele fijne begeleiding

Arthur heeft voor ons de uitvaart geregeld, hij is zeer betrokken, en denkt met je mee. Niets is hem te veel ook al gaat er veel tijd in zitten, hij laat niets aan het toeval over. En gaat door tot dat alles naar wens is. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen.

Prima service

Prima begeleiding

Professioneel, tot in de puntjes verzorgd

Vanaf de start tot het eind zijn we enorm goed begeleid door Ben Roelofs. Hij was professioneel, accuraat, vriendelijk maar gelukkig niet te invoelend want dat kan je niet gebruiken als je zoveel beslissingen moeten nemen in korte tijd. Hij heeft ons steeds begeleid, voelde goed aan hoe wij het wilden en wat bij mijn vader zou passen. Hij had de controle waar dit nodig was terwijl we vrij bleven in de keuzes die wij maakten. Het gevoel dat je op hem kan vertrouwen geeft veel steun. Mede door zijn adviezen konden wij mijn vader een gedenkwaardig afscheid geven.

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Prettige mensen, Hoge kwaliteit.

Goed advies

Rowan heeft het goed gedaan van het begin tot het eind. Vanaf het eerste gesprek tot na de ceremonie. Trad niet op de voorgrond maar had wel alle touwtjes in handen. Gaf goede adviezen.

Steun en toeverlaat

Zijn gewoon goed begeleid, van begin tot eind.

Prettig

De manier van het begeleiden was heel prettig. Ongedwongen sfeer, alles werd op een rustige en zeer ontspannen manier uitgelegd.

Alles was perfect geregeld

We zijn zeer goed begeleid door Arthur voor en tijdens de uitvaart. Arthur weet wat nodig is om alles in goede banen te leiden. Hij is betrokken en professioneel. We zijn bijzonder tevreden over hoe Arthur alles voor ons geregeld heeft. We konden zelf aangeven wat we graag wilden en eigenlijk hadden we het gevoel dat heel veel mogelijk was en er werd goed meegedacht en geanticipeerd op zaken die mogelijk niet helemaal perfect zouden kunnen verlopen. Tot in de late uurtjes was Arthur bezig om alles tot in de puntjes te regelen. Hij liet niets aan het toeval over. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen.

Zeer goed geregeld

Arthur heeft voor ons de uitvaart perfect geregeld. Hij is betrokken en professioneel. We zijn heel tevreden over hoe hij alles voor ons geregeld heeft. Er werd rekening met onze wensen gehouden en alles ging in goed overleg en Arthur denkt met je mee wat gezien de situatie heel fijn is.