Recensies

Duidelijk en correct

Wij waren erg tevreden over de correcte en prettige houding van de heer Rowan Baank. Hij dacht goed met ons mee, maar probeerde ons ook niet iets op te dringen. Een duidelijk draaiboek. De afspraken werden goed nagekomen.

Geen zorgen

Dat je het gevoel hebt dat ze alles voor je doen om zo goed mogelijk de uitvaart te verzorgen. Dat je zelf geen zorgen hoef te maken en in de puntjes verzorgt is.

Betrokken

Zeer betrokken medewerker die ook al de uitvaart van mijn vader op een bijzonder fijne wijze heeft begeleid.

Goede organisatie

Goede begeleiding uitvaartverzorger, hij heeft goed meegedacht. Alles was goed georganiseerd, op tijd, er werd ons veel uit handen genomen. We hebben het als zeer prettig ervaren.

Vriendelijk en betrokken

Zeer vriendelijke mensen die voor ons de uitvaart geregeld hebben en alles zeer goed en netjes geregeld

Professioneel

Prijs kwaliteit, professioneel en deskundigheid en klantvriendelijk.

Bekwame hulp

Directe hulp na het overlijden, ook op een zondag avond. Goed gesprek en uitvoering precies naar de wensen met goede voorstellen. Bekwame hulp als je niet ervaren bent in het organiseren van een begrafenis.

Begeleiding en hartelijkheid

De goede begeleiding en de hartelijkheid zijn mij bijgebleven.

Goede vakman en een steun voor de nabestaanden.

Ben heeft toen mijn tante nog leefde op een goede en menselijke manier met haar wensen rekening houdende haar crematie op Schrift gezet. Hij genoot het volledige vertrouwen van mijn tante. Na het overlijden heeft hij respectvol in geheel volgens afspraak haar crematie geleid. Goede organisator. Goede uitvoerder. Prettig mens!

Perfecte ontzorging

Wij zijn met name tevreden over het perfecte ontzorgen. De zeer zeer vriendelijke uitvaart begeleider Rowan en de twee medewerkers die mijn vader samen met ons hebben verzorgd. Wij kijken terug op een hele fijne tijd hoe raar het ook klinkt.