Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Dieren gemiddeld met een

9,3
25 beoordelingen
96% beveelt Monuta Dieren aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze ervaring was zeer goed

Meer lezen
Dick
DIEREN
30-03-2023
10

Vanaf overlijden tot aan de dienst perfect geregeld door de uitvaartverzorger. Ook de nazorg is zeer netjes en goed geregeld. De uitvaartverzorger heeft veel aandacht voor een mooi afscheid. Een fijn mens die zijn werk vanuit het hart uitvoert!

Meer lezen
Suzanne
Apeldoorn
13-01-2023
9

Goed contact met de uitvaartverzorger. Hij heeft alles precies zo geregeld als wij wensten. Verder konden we met vragen etc altijd bij hem terecht.

Meer lezen
Ellen
Ulft
05-01-2023
9

Super, in ontspannen sfeer.

Meer lezen
Nora
Dieren
27-12-2022
10

Hele fijne begeleiding met het maken van veel beslissingen is het belangrijk goed te begrijpen wat er allemaal op jet afkomt. Van te voren bedacht maar ook in de parktijk tijdens de uitvaart wordt er door de begeleiding zoveel uit handen genomen.

Meer lezen
Robert
Duiven
18-12-2022
10

Waardig afscheid zoals het hoort.

Meer lezen
J.Holtman
DIEREN
01-12-2022
8

Vanaf het eerste telefoontje, rouwkaart, bloemstukken, rouwwagen, uitvaart tot aan de dankkaartjes toe, zeer goed geregeld.

Meer lezen
Cor Lindeman
Arnhem
16-11-2022
10

Arthur Hoogenkamp een geweldig mooi en lief mens. We zijn echt vrienden geworden.

Meer lezen
Mike
Doetinchem
01-11-2022
10

Het afscheid van mijn moeder is precies zo gegaan zoals we hadden gehoopt en zoals ze het zelf zou hebben gewild. Het contact met de begrafenisondernemer Dhr. Roelofs was zeer prettig en duidelijk. Alles was goed geregeld.

Meer lezen
Shirley
Silvolde
01-11-2022