Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Dieren gemiddeld met een

8.8
10 beoordelingen
90% beveelt Monuta in Dieren aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

We hadden een prettig contact met de uitvaartleider. Hij was goed te bereiken. Duidelijke en heldere begroting, prettig gesprek om de uitvaart vast te leggen.

Meer lezen
Monique
Apeldoorn
16-11-2021
1

Gisteren contact gehad met monuta.. het was een fijn gesprek. En ben blij dat we serieus genomen werden. Er is vandaag een prachtige bos bloemen bezorgt als excuus. Vandaar dat ik mijn review ook aan pas. Verder blijft het voor ons een Zeer slechte ervaring helaas.. mede door Ben roelofs.. de beste mevrouw die ik gisteren sprak betreurde de situatie ook en ging er ook werk van maken zodat dit in de toekomst niet weer gebeurt.

Meer lezen
Roy
Spankeren
14-11-2021
10

Alles was in de puntjes geregeld

Meer lezen
mevrouw bakker
Lochem
11-04-2021
10

Vanaf het eerste contact tot en met de crematie was er sprake van ontzorgen en oog voor details. Niet alleen ons als naaste familieleden, maar ook vrienden en kennissen benoemde hoe waardig, attent en perfect ze het afscheid en de crematie hebben ervaren. Chapeau!!

Meer lezen
HvG
Duiven
07-04-2021
10

Wij waren erg tevreden over monuta , aan al onze wensen is voldaan

Meer lezen
Antje
Beekbergen
30-01-2021
10

dienstverlrnjng zeer goed

Meer lezen
tj nieuwenhuis
spankeren
29-01-2021
10

De medewerker van Monuta die wij hadden ontzettend kundig , begaan etc.

Meer lezen
jw willemsen
rheden
17-01-2021
10

Onze ervaring met Monuta is heel goed. Ze zochten samen met ons naar hoe het moest gaan zonder opdringerig te zijn. Voor alles is een oplossing en er kan heel veel. Achteraf is het precies gegaan zoals we wilde plechtig en respectvol.

Meer lezen
Conny Gerritsen
Dieren
12-01-2021
10

Vanaf het eerste contact was de sfeer, ondanks het verdriet om het verlies, prettig. Rowan voelde goed aan hoe hoe wij er in stonden en het werd rustig en zorgvuldig geregeld; aan alles werd gedacht. Ook was er alle gelegenheid om onze wensen te realiseren. Juist in deze onwezenlijke dagen is het zo belangrijk dat alles goed verloopt.

Meer lezen
Tineke
Teuge
28-12-2020

Wij zijn heel goed begeleid door Arthur Hogenkamp. Begrafenis was heel goed verzorgd.

Meer lezen

mevrouw Hanraths-Berendsen

Er wordt goed naar je geluisterd wat en hoe je het wilt en er wordt ook echt meegedacht. De contactpersoon kun je altijd bereiken als dat nodig is en er wordt als het even kan gelijk gereageerd.

Meer lezen

mevrouw Romijn

Arthur heeft voor ons de uitvaart geregeld, hij is zeer betrokken, en denkt met je mee. Niets is hem te veel ook al gaat er veel tijd in zitten, hij laat niets aan het toeval over. En gaat door tot dat alles naar wens is. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen.

Meer lezen

H. Bongaarts-Heesen

Vanaf de start tot het eind zijn we enorm goed begeleid door Ben Roelofs. Hij was professioneel, accuraat, vriendelijk maar gelukkig niet te invoelend want dat kan je niet gebruiken als je zoveel beslissingen moeten nemen in korte tijd. Hij heeft ons steeds begeleid, voelde goed aan hoe wij het wilden en wat bij mijn vader zou passen. Hij had de controle waar dit nodig was terwijl we vrij bleven in de keuzes die wij maakten. Het gevoel dat je op hem kan vertrouwen geeft veel steun. Mede door zijn adviezen konden wij mijn vader een gedenkwaardig afscheid geven.

Meer lezen

G Thijssen