Recensies

Begeleiding en hartelijkheid

De goede begeleiding en de hartelijkheid zijn mij bijgebleven.

Goede vakman en een steun voor de nabestaanden.

Ben heeft toen mijn tante nog leefde op een goede en menselijke manier met haar wensen rekening houdende haar crematie op Schrift gezet. Hij genoot het volledige vertrouwen van mijn tante. Na het overlijden heeft hij respectvol in geheel volgens afspraak haar crematie geleid. Goede organisator. Goede uitvoerder. Prettig mens!

Perfecte ontzorging

Wij zijn met name tevreden over het perfecte ontzorgen. De zeer zeer vriendelijke uitvaart begeleider Rowan en de twee medewerkers die mijn vader samen met ons hebben verzorgd. Wij kijken terug op een hele fijne tijd hoe raar het ook klinkt.

Steun en begeleiding

Bij de uitvaart van onze moeder hebben zoveel steun en overleg gehad op vragen en hoe de dienst zou verlopen dat ons een heel goed gevoel geeft.

Betrokkenheid

Erg betrokken, vakkundig en menselijk. Alles was bespreekbaar en de gehele uitvaart was keurig tot in de puntjes geregeld.

Enorme steun

De fantastische, persoonlijke en professionele begeleiding van Ben Roelofs heeft ons enorm gesteund.

Zeer verzorgd

Ik heb het als zeer verzorgd en netjes ervaren.

Zorgen worden volkomen weggenomen

Vriendelijk, betrokken. De aanwezige zorgen worden volkomen weggenomen.

Uitstekend begeleid

De manier van de dienstverlener staat mij wel aan. Direct, informeel, voorkomend en open zijn de woorden die het eerst bij mij opkomen. We zijn in ong. 15 maanden twee maal bij Monuta geweest en zijn uitstekend begeleid door dhr, Roan Baank.

Alles goed geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld.