Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Dieren gemiddeld met een

9,1
13 beoordelingen
92% beveelt Monuta Dieren aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zie ingevulde lijst.

Meer lezen
Paul
Dieren
10-06-2022
10

Meedenkend . Helpend en zorgzaam

Meer lezen
Ingmar
Ulft
03-06-2022
10

de uitvaart van mijn moeder is precies gegaan zo als zij het wilde. Alles wat ze wilde was mogelijk zelf tot aan de oven.

Meer lezen
jeannet
Brummen
26-04-2022
8

We hadden een prettig contact met de uitvaartleider. Hij was goed te bereiken. Duidelijke en heldere begroting, prettig gesprek om de uitvaart vast te leggen.

Meer lezen
Monique
Apeldoorn
16-11-2021
1

Gisteren contact gehad met monuta.. het was een fijn gesprek. En ben blij dat we serieus genomen werden. Er is vandaag een prachtige bos bloemen bezorgt als excuus. Vandaar dat ik mijn review ook aan pas. Verder blijft het voor ons een Zeer slechte ervaring helaas.. mede door Ben roelofs.. de beste mevrouw die ik gisteren sprak betreurde de situatie ook en ging er ook werk van maken zodat dit in de toekomst niet weer gebeurt.

Meer lezen
Roy
Spankeren
14-11-2021
10

Alles was in de puntjes geregeld

Meer lezen
mevrouw bakker
Lochem
11-04-2021
10

Vanaf het eerste contact tot en met de crematie was er sprake van ontzorgen en oog voor details. Niet alleen ons als naaste familieleden, maar ook vrienden en kennissen benoemde hoe waardig, attent en perfect ze het afscheid en de crematie hebben ervaren. Chapeau!!

Meer lezen
HvG
Duiven
07-04-2021
10

Wij waren erg tevreden over monuta , aan al onze wensen is voldaan

Meer lezen
Antje
Beekbergen
30-01-2021
10

dienstverlrnjng zeer goed

Meer lezen
tj nieuwenhuis
spankeren
29-01-2021