Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Recente beoordelingen

9,1

Gebaseerd op 13 beoordelingen.
92% beveelt ons aan.

Paul
10-06-2022

Zie ingevulde lijst.

Lees meer

Ingmar
03-06-2022

Meedenkend . Helpend en zorgzaam

Lees meer

jeannet
26-04-2022

de uitvaart van mijn moeder is precies gegaan zo als zij het wilde. Alles wat ze wilde was mogelijk zelf tot aan de oven.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Dieren

Het team van Monuta in Dieren verzorgt al meer dan 90 jaar uitvaarten in Dieren en omgeving. Uw wensen staan hierbij uiteraard altijd centraal. Wij zijn bekend met de lokale mogelijkheden en reiken ideeën aan die de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Het is voor u belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Daar draagt Monuta in Dieren graag aan bij. Of het nu gaat om een crematie of begrafenis in Dieren. Wij zorgen voor een passende uitvaart in Dieren.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Dieren uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum
Harderwijkerweg 5 A
6952 AB Dieren
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Rowan Baank
Uitvaartverzorger

Rowan

Baank

Lees meer over Rowan

Image
Ben Roelofs
Uitvaartverzorger

Ben

Roelofs

Lees meer over Ben

Image
Aula uitvaartcentrum Dieren

Uitvaartcentrum in Dieren

Afscheid nemen van uw dierbare is op iedere plek mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een kerk, maar ook een sportclub of horecagelegenheid. Daarnaast is het ook mogelijk een uitvaart te regelen in ons uitvaartcentrum in Dieren. Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden, van de opbaring tot de afscheidsdienst. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen in Dieren.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Dieren werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
Notaris de Kroon
Bloemist
Adriaan Blom
Fotograaf
Jikke
Steenhouwer
Hesselink
Cateraar
De Ruif
Dragers
Draagkracht
Bloemist
Aalsmeerse Bloemenhal
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Dieren?
U kunt terecht bij Monuta in Dieren voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag Soeren, Eerbeek, Hall, Brummen, Leuvenheim, Rheden, De Steeg, Drempt, Rha, Olburgen, Rozendaal, Voorst en Loenen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Dieren, waar kan ik terecht?
Monuta in Dieren maakt gebruik van ons uitvaartcentrum aan de Harderwijkerweg 5A (bij de R.K. begraafplaats). Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden. Voor een uitvaart in Dieren staat het team van Monuta in Dieren voor u klaar.