Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0313 - 415 080

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 31 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Petra
15-03-2024

Zeer persoonlijke en betrokken uitleg en uitvoering van de wensen van d overledene.

Lees meer

Ph jansen
17-10-2023

Zal hier zelf ook gebruik van maken dat zegt genoeg

Lees meer

Jan Hartgers
12-10-2023

Snel contact na overlijden. Ophalen en verzorgen overledene ging respectvol, rekening houdend met de wensen van de nabestaanden. 24 Uurs opbaarkamer is mooi ingericht en heeft voldoende privacy. Uitvaartbegeleider was heel meelevend, respectvol en gaf goede adviezen en professionele begeleiding van de uitvaart. Zeer tevreden.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Dieren

Het team van Monuta in Dieren verzorgt al meer dan 90 jaar uitvaarten in Dieren en omgeving. Uw wensen staan hierbij uiteraard altijd centraal. Wij zijn bekend met de lokale mogelijkheden en reiken ideeën aan die de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Het is voor u belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Daar draagt Monuta in Dieren graag aan bij. Of het nu gaat om een crematie of begrafenis in Dieren. Wij zorgen voor een passende uitvaart in Dieren.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Dieren uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum
Harderwijkerweg 5 A
6952 AB Dieren
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Rowan Baank uvv 2024
Uitvaartverzorger

Rowan

Baank-Luiken

Lees meer over Rowan

Image
Wendy Beukema uvv
Uitvaartverzorger

Wendy

Beukema

Lees meer over Wendy

Image
Sabine Jansen - Kroeze Monuta Dieren uvv
Uitvaartverzorger

Sabine

Jansen-Kroeze

Lees meer over Sabine

Image
Aula uitvaartcentrum Dieren

Uitvaartcentrum in Dieren

Afscheid nemen van uw dierbare is op iedere plek mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een kerk, maar ook een sportclub of horecagelegenheid. Daarnaast is het ook mogelijk een uitvaart te regelen in ons uitvaartcentrum in Dieren. Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden, van de opbaring tot de afscheidsdienst. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen in Dieren.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Dieren werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
Notaris de Kroon
Bloemist
Adriaan Blom
Fotograaf
Jikke
Steenhouwer
Hesselink
Cateraar
De Ruif
Dragers
Draagkracht
Bloemist
Aalsmeerse Bloemenhal
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Dieren?
U kunt terecht bij Monuta in Dieren voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag Soeren, Eerbeek, Hall, Brummen, Leuvenheim, Rheden, De Steeg, Drempt, Rha, Olburgen, Rozendaal, Voorst en Loenen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Dieren, waar kan ik terecht?
Monuta in Dieren maakt gebruik van ons uitvaartcentrum aan de Harderwijkerweg 5A (bij de R.K. begraafplaats). Wij bieden alle mogelijkheden om het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden. Voor een uitvaart in Dieren staat het team van Monuta in Dieren voor u klaar.