Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Doetinchem gemiddeld met een

9,3
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta Doetinchem aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Heb alle medewerking gekregen van de heer van Nunen.

Meer lezen
Henk
Doetinchem
27-11-2023
9

Een luisterend oor Alles werd geregeld zoals wij het wilden Alle vragen kunnen we stellen… Zelfs nu nog… Heel erg fijn

Meer lezen
Laura
Megchelen
27-06-2023
10

Mijn ervaring met Monuta uitvaartzorg is uitstekend. Dienst van mijn moeder bij Monuta gehouden. Dit omdat er niet zoveel mensen waren. Het was klein, intiem en integer. Mede mogelijk gemaakt door het personeel van Monuta.

Meer lezen
Sandra
Doetinchem
13-06-2023
7

Alles was goed geregeld alleen als je een aanvullende verzekering hebt en een nota indien moet je 5 weken wachten op een reactie. Te lang

Meer lezen
Remco
Doetinchem
13-05-2023
10

Enkele jaren geleden heeft Ellen Wezendonk de uitvaart verzorgd van mijn man.. Dit vond ik zo mooi dat ik haar vroeg voor de uitvaart van mijn dochter afgelopen october/november. Mijn dochter woonde in Amsterdam op een tweede verdieping zonder lift. Erg moeilijk en mijn dochter wilde graag thuis blijven voor het afscheid. Ellen heeft dit met veel zorg en moeite geregeld. Het was allemaal tot in de puntjes mooi en goed geregeld. Ik ben zeer dankbaar. Mia Seller Moeder van Anne Seller.

Meer lezen
Mia
Doetinchem
08-05-2023
9

Vanaf het melden van overlijden heb ik de contacten met de verschillende medewerkers als zeer respectvol ervaren, in elke situaties was er voldoende ruimte en tijd om afscheid te nemen. Kleine dingen waar je als familie niet aan denkt worden opgepakt door de uitvaart verzorger ook tijdens de uitvaart zelf wat als familie dan ook zeer wordt gewaardeerd.

Meer lezen
Mark Verlinden
BEEK
02-05-2023
8

UItstekende ervaring

Meer lezen
Ben
Doetinchem
17-04-2023
9

Zie antwoorden formulier

Meer lezen
Hans (J.H.)
Doetinchem
12-02-2023
10

Ellen Wezendonk was voor ons gezin de juiste persoon op de juiste plek. Ellen heeft een fijne manier van omgang in een zeer moeilijke tijd. Heel toegankelijk, betrokken en heel correct. Ze heeft ons fantastisch ontzorgd en dat is juist wat je nodig hebt in deze moeilijke tijd. Monuta mag heel blij zijn met Ellen.

Meer lezen
Engelien Becking
Doetinchem
14-01-2023