Recensies

Duidelijke taal

Goed en duidelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk

In twee sterfgevallen zijn op zeer vriendelijke en persoonlijke wijze begeleid.

Meedenkend

CORRECTE UITVOERING VAN DE DIENSTEN EN DENKEN MEE

Respectvol afscheid

André Zaalmink heeft op ons verzoek ook de uitvaart van mijn schoonmoeder voorbereid en uitgevoerd. Het was tot in de puntjes geregeld! Een zeer integer mens, invoelend en op alle manieren zeer respectvol voor de wensen van de familie. Een vakman!

Goed gevoel

Onze uitvaartbegeleider gaf ons het gevoel dat wij de enige klant waren. Hij bood steun en hulp en redde ons uit een vervelende familiesituatie zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Hij was (is) geknipt voor zijn vak, betrokken en menselijk. Ook de sfeer in de rouwkamer van Monuta was warm. Monuta was ook hier de steun bij het afscheid! OOk de begeleiding na de uitvaart was geweldig!

Prima

Prima verzorgd door Andr? Zaalmink

Top!

André Zaalmink heeft voor ons op een warme en integere manier de uitvaart verzorgd voor mijn man. Hij was uitstekend bereikbaar, gaf ons het gevoel dat we de enigste klant waren. Communicatief zeer vaardig, empatisch, helder in wat hij in zijn vakgebied wel en niet kon regelen. Op een erg prettige manier hebben we in kleine kring afscheid kunnen nemen, alles was mogelijk. Een echte vakman!

Perfect verzorgd

Van begin tot eind perfect verzorgd met dank aan Ellen Wezendonk

Precies zoals ik wilde

Alles ging zoals ik het wilde, er werd niks aangedrongen.

Meedenkend

Er werd voldoende ingegaan op onze wensen en alles is precies zo geregeld zoals we het zelf graag wilden. Overal werd positief in meegedacht.