Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Doetinchem gemiddeld met een

9.1
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Doetinchem aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaart en crematie door Monuta keurig verzorgd.

Meer lezen
heer Huibertus
Ruurlo
28-09-2021
5

Ben heel goed begeleid door 2 hele lieven fijne mensen. Toen kwam er een grote blunder! Van monuta Ik kreeg 4 weken na de crematie van mijn man een grote enveloppe in de bus met 2 formulieren/ boekjes met uitvaart wensen voor mijn man en mij. Ik zou dit aangevraagd hebben! Absoluut niet! Dit zou toch echt niet mogen gebeuren?

Meer lezen
mevrouw
Gaanderen
30-05-2021
10

Zijn zo fijn geholpen en er werdt goed met ons meegedacht,.

Meer lezen
Anita wissing
Gendringen
28-04-2021
8

Betrokken, begripvol en meedenkend.

Meer lezen
Suzanne
Gendringen
14-04-2021
9

In dagen waarin beslissingen genomen moeten worden die niet te herroepen zijn, is het van groot belang dat er iemand is die de familie goed en correct bij staat. Initiatief neemt waar het nodig is en aandacht heeft voor de details. Het gaf de familie heel veel rust en we kunnen met grote tevredenheid terug zien op een prima verzorgde uitvaart. Niet alleen de uitvaartverzorgster maar ook het personeel in het mortuarium en crematorium stelden zich zeer correct en vakkundig op. Wij zijn zeer tevreden!

Meer lezen
Ineke
Ulft
24-03-2021
10

Mijn overleden echtgenote was, prachtig verzorgd, opgebaard in een sfeervolle kamer. Bezoekers werden op prettige wijze door medewerksters van Monuta begeleid. De tocht naar kerk en crematorium verliep volgens plan. De plechtigheden daar waren als gewenst, dankzij de elegante begeleidsters. De kistdragers waren jongeheren die met precisie hun belangrijke taak vervulden. De organisatie door Monuta van het totale afscheid van mijn geliefde overledene was “af”.

Meer lezen
Wilhelmus
Doetinchem
10-02-2021
10

Neem ruimschoots de tijd om alles (offerte) goed op je in te laten werken, en maak dan een keuze. Wat betreft het regelen van de begrafenis : overleg met de medewerk(s)er en vraag als er onduidelijkheden zijn, er kan veel wat ik niet verwacht had . De polis met een extra bedrag is mij ook erg goed bevallen.

Meer lezen
heer clasquin
Doetinchem
11-11-2020
10

De uitvaart was uitstekend geregeld. Vooral de betrokkenheid en flexibiliteit waren erg aangenaam. Je maakt liefst zo weinig mogelijk van dit soort momenten mee. Hoe aangenaam is het dan om te ervaren dat een organisatie je volledig "ontzorgt" . En op een erg goede manier.

Meer lezen
Rensen
Hengelo gld
09-09-2020
9

Veel aandacht voor eigen inbreng voor de uitvaart en heel goed meedenken.

Meer lezen
Gerdien
Varsseveld
25-08-2020

Lieve Ellen wat heb jij veel voor ons betekend jouw hartelijkheid warmte en aandacht hebben de crematie van onze man vader en opa frank zo mooi warm vol liefde gemaakt alle wensen werden vervuld waardoor wij terug kijken op een liefdevolle crematie lieve Ellen je hebt een plekje in ons hart verdiend heel veel liefs fam bultink

Meer lezen

A Ingrid Vrouw Bultink

Onze uitvaartbegeleider gaf ons het gevoel dat wij de enige klant waren. Hij bood steun en hulp en redde ons uit een vervelende familiesituatie zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Hij was (is) geknipt voor zijn vak, betrokken en menselijk. Ook de sfeer in de rouwkamer van Monuta was warm. Monuta was ook hier de steun bij het afscheid! OOk de begeleiding na de uitvaart was geweldig!

Meer lezen

mevrouw Mekenkamp - Willems

Er werd voldoende ingegaan op onze wensen en alles is precies zo geregeld zoals we het zelf graag wilden. Overal werd positief in meegedacht.

Meer lezen

mevrouw Bosman - Ortsen