Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Doetinchem gemiddeld met een

9,4
23 beoordelingen
100% beveelt Monuta Doetinchem aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ellen Wezendonk was voor ons gezin de juiste persoon op de juiste plek. Ellen heeft een fijne manier van omgang in een zeer moeilijke tijd. Heel toegankelijk, betrokken en heel correct. Ze heeft ons fantastisch ontzorgd en dat is juist wat je nodig hebt in deze moeilijke tijd. Monuta mag heel blij zijn met Ellen.

Meer lezen
Engelien Becking
Doetinchem
14-01-2023
10

Het eerste voorgesprek gehad met uitvaartverzorger André Zaalmink voordat mijn moeder overleed. Het was een heel fijn en prettig gesprek. Toen al alles besproken wat er mogelijk was voor een bepaald budget. Toen mijn moeder overleden was is dit ook allemaal gerealiseerd. Onze moeder heeft een waardig afscheid gekregen waarvoor onze dank. André Zaalmink is een hele fijne en prettige man zowel zakelijk als privé om mee samen te werken. Ook het nazorggesprek was heel fijn alle dingen nog kunnen bespreken waar wij tegen aanliepen. Nogmaals onze dank hiervoor.

Meer lezen
Diana
Huissen
23-05-2022
10

Ik ervoer het als heel steunend. Zeer sympathiek en benaderbaar en geduldig. Korttom erg respectvol

Meer lezen
jerry
amsterdam
19-04-2022
8

Duidelijke informatie gekregen . Alles kunnen bespreken

Meer lezen
G
Doetinchem
15-04-2022
10

Zeer goed

Meer lezen
Marco
Drempt
04-04-2022
9

Het is fijn dat er persoonlijk contact is, en dat alles goed uitgelegd wordt, je kunt ook vragen stellen en er wordt met je meegedacht, ben zeer tevreden!!!.

Meer lezen
Anja loeven
Doetinchem
15-03-2022
10

goed

Meer lezen
Wim Dellemann
Netterden
27-02-2022
10

De geheel uitvaart en begeleiding was goed.

Meer lezen
Wim Snippe
DOETINCHEM
17-02-2022
10

Alles van begin tot eind was goed geregeld. En alles was volgens afspraak uitgevoerd. De begeleider van monuta was perfect en gezellig.

Meer lezen
Jolanda
Zutphen
02-02-2022