Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 37 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Jolanda Van batavia
28-05-2024

Deskundig, warme mensen en nemen de tijd. Je kan alle vragen stellen en ze helpen goed in zon warrige tijd

Lees meer

Ramona Reugebrink
16-05-2024

Mee denkend/levend neemt veel werk uit handen en super netjes en goed verzorgd. Je word van begin tot eind goed geholpen en ondersteund.

Lees meer

Koolhof
28-04-2024

De uitvaart is verlopen zoals besproken. Dank hiervoor

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Doetinchem

Monuta Doetinchem is een begrip in de omgeving. Het uitvaartcentrum is gevestigd in een schitterend landhuis met 24-uurs kamers en een sfeervolle en lichte aula. De uitvaartverzorgers van Monuta Doetinchem vinden het belangrijk om nabestaanden de praktische zaken uit handen te nemen, zodat zij rustig afscheid kunnen nemen. Een uitvaart regelen de uitvaartverzorgers altijd samen met de nabestaanden. Ze luisteren naar de wensen die er zijn en denken ze in mogelijkheden. Prettig is dat het uitvaartcentrum van Monuta Doetinchem niet aan tijd is gebonden. Zo kunnen nabestaanden in alle rust afscheid nemen van hun dierbare.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Doetinchem Uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum
Keppelseweg 40
7001 CG Doetinchem
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Ilse Zenhorst
Uitvaartverzorger

Ilse

Zenhorst

Lees meer over Ilse

Image
Ellen Wezendonk
Uitvaartverzorger

Ellen

Wezendonk

Lees meer over Ellen

Image
Ilse van der Vos uvv
Uitvaartverzorger

Ilse

van der Vos

Lees meer over Ilse

Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Doetinchem

Uitvaartcentrum in Doetinchem

Monuta is een begrip in Doetinchem. Net als het uitvaartcentrum dat gevestigd is in een schitterend landhuis aan de Keppelseweg, aan de rand van het centrum van Doetinchem. In ons uitvaartcentrum bent u onze gast. Wij verwelkomen u graag als gast in één van de 24-uurs kamers en in de sfeervolle en lichte aula die we kunnen gebruiken voor condoleances, maar waar ook uitvaartplechtigheden kunnen worden gehouden.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Doetinchem?
U kunt terecht bij Monuta in Doetinchem voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Didam, Hoog Keppel, Laag Keppel, Hummelo, Doetinchem, Gaanderen, Zelhem, Halle, Wehl, Kilder, Loerbeek, Beek Gem Montferland, Zeddam, Stokkum, s-Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Braamt, Wijnbergen, Varsseveld, Westendorp, Heelweg, Terborg, Silvolde en Sinderen.
Welke mogelijkheden zijn er bij uitvaartcentrum Monuta Doetinchem?
U kunt de sfeervolle en lichte aula gebruiken voor condoleances, maar ook voor uitvaartplechtigheden. Het is ook mogelijk om de aula te gebruiken als koffiekamer. De gastdames van ons uitvaartcentrum hebben veel ervaring en kunnen op elke wens inspelen. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk.
Hoe vaak mag ik de overledene in het uitvaartcentrum van Doetinchem bezoeken?
Ons uitvaartcentrum beschikt over twee 24-uurskamers. U ontvangt van ons een sleutel van de rouwkamer, zodat u op uw eigen manier en zelf te bepalen momenten afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.