Waarom Monuta Doetinchem?

  • Een groot en sfeervol uitvaartcentrum
  • Twee 24-uurskamers
  • Op loopafstand van de nabijgelegen begraafplaats Loolaan
  • Een multifunctionele aula voor condoleances en plechtigheden
  • Medewerkers uit Doetinchem en nabije omgeving

Klantwaardering

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij Monuta - Uitvaart Doetinchem

Monuta is een begrip in Doetinchem. Net als het uitvaartcentrum dat gevestigd is in een schitterend landhuis aan de Keppelseweg, aan de rand van het centrum van Doetinchem. In ons uitvaartcentrum bent u onze gast. Wij verwelkomen u graag als gast in één van de 24-uurs kamers en in de sfeervolle en lichte aula die we kunnen gebruiken voor condoleances, maar waar ook uitvaartplechtigheden kunnen worden gehouden. Aan de buitenkant heeft het uitvaartcentrum de authentieke uitstraling van een landhuis, maar binnen treft u een licht, sfeervol en multifunctioneel uitvaartcentrum. Het uitvaartcentrum wordt steeds vaker gebruikt voor plechtigheden in combinatie met een begrafenis op de mooie en nabijgelegen begraafplaats aan de Loolaan. Als de gasten na de begrafenis terugkomen in het uitvaartcentrum, is de aula omgetoverd tot sfeervolle koffiekamer waar de koffietafel en condoleance plaats kunnen vinden.

 

Meer informatie

Uitvaartcentrum Doetinchem

Wij verwelkomen u graag als gast in ons uitvaartcentrum. Aan de buitenkant heeft het uitvaartcentrum de authentieke uitstraling van een landhuis, maar binnen treft u een licht, sfeervol en multifunctioneel uitvaartcentrum dat van alle gemakken is voorzien.

Troostkoffer

Monuta vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren op een juiste manier worden ondersteund na een overlijden. Daarom ontwikkelde zij de troostkoffer. De troostkoffer biedt leerkrachten en ouders praktische handvatten om met een kind of jongere in gesprek te gaan. Op deze manier helpen zij bij de verliesverwerking.

Wie troost mij?

Na het verlies van een dierbare kun je je erg alleen voelen. Verdriet delen met lotgenoten kan dan troosten, maar het delen van uw verhaal kan ook anderen troost geven. Op het forum van Wietroostmij.nl kunt u verhalen lezen van anderen en uw ervaringen en tips met hen delen.

Monuta Charity Fund

Al ruim 12 jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Het thema hiervoor is ‘Zorg voor Nabestaanden’. Heeft u een project dat hierbij past, dan kunt u samen met een ambassadeur een aanvraag indienen. Alle medewerkers en franchisenemers van Monuta zijn ambassadeur van het fonds.

Verzeker uw nabestaanden van een goed afscheid

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Kijk hier voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past of ga naar uw eigen verzekeringsadviseur. Zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt. Het is zo geregeld.

Monuta Draaiboek

Wilt u zelf de uitvaart van uw dierbare regelen? Dat kan met Monuta Draaiboek. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en waar wij u mee helpen. En als u wilt, kunt u ons 24 uur per dag om hulp en advies vragen. Bekijk een voorbeeld op monuta.nl/draaiboek.

Raakvragen

Soms weet u minder van een dierbare dan u zou willen. Met een goed gesprek kom je meer van elkaar te weten. Het kan mensen dichter bij elkaar brengen. Monuta wil u helpen dat goede gesprek te starten. Daarom hebben we nu de Raakvragen app. Download hem gratis.

Uitvaartwinkel

Bent u op zoek naar een manier om de as van uw dierbare te bewaren? In de online uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkartikelen. Neem gerust een kijkje. Tijdelijk betaalt u geen verzendkosten bij een online bestelling.