Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Doetinchem

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Doetinchem en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Heeft u bijvoorbeeld hart voor de natuur en wilt u daar na uw overlijden ook iets mee doen, dan is natuurbegraven wellicht iets voor u. Natuurbegraafplaats Slangenburg grenst aan het bestaande landgoed Slangenburg in de Achterhoek. Het landgoed dateert uit de middeleeuwen. Hier kunt u naar eigen voorkeur een plek reserveren in de natuur. De uitvaartverzorgers van Monuta hebben veel kennis van (natuur)uitvaarten, de protocollen en de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk uw wensen rondom een (natuur)uitvaart vast te leggen zodat nabestaanden precies weten waar ze aan toe zijn.

0314 - 32 59 17
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Doetinchem

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Doetinchem kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op.

0314 - 32 59 17
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Doetinchem? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Monuta Doetinchem regelt een uitvaart in de volgende plaatsen: Didam, Hoog Keppel, Laag Keppel, Hummelo, Doetinchem, Gaanderen, Zelhem, Halle, Wehl, Kilder, Loerbeek, Beek Gem. Montferland, Zeddam, Stokkum, ’s Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Braamt, Wijnbergen, Varsseveld, Westendorp, Heelborg, Terborg, Silvolde en Sinderen.

0314 - 32 59 17