Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0314 - 32 59 17

Uitvaartcentrum in Doetinchem

Het uitvaartcentrum van Monuta Doetinchem is gevestigd in een schitterend landhuis aan de Keppelseweg. Aan de buitenkant heeft het uitvaartcentrum de authentieke uitstraling van een landhuis, maar binnen treft u een licht, sfeervol en multifunctioneel uitvaartcentrum. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Aula uitvaartcentrum Doetinchem
Image
Aula uitvaartcentrum Doetinchem
Image
Ontvangst uitvaartverzorger Doetinchem

Aula en koffiekamer

Monuta Doetinchem heeft een sfeervolle en lichte aula die we kunnen gebruiken voor condoleances, maar waar ook uitvaartplechtigheden kunnen worden gehouden. Als de gasten na de begrafenis terugkomen in het uitvaartcentrum, is de aula omgetoverd tot sfeervolle koffiekamer. In ons uitvaartcentrum bent u niet aan tijd gebonden. Omdat dit op een begraafplaats of in een crematorium vaak wel zo is, worden er steeds vaker koffietafels gehouden in de koffiekamer van het uitvaartcentrum. De medewerkers van het uitvaartcentrum hebben veel ervaring en kunnen op elke wens inspelen. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor condoleances.

0314 - 32 59 17
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Doetinchem
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Doetinchem

24-uurskamer

Monuta Doetinchem beschikt over twee 24-uurskamers. De naasten ontvangen een sleutel van deze kamer en kunnen op elk gewenst moment bij hun overleden dierbare zijn zonder hiervoor een afspraak te hoeven maken.

0314 - 32 59 17