Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 610 360

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 37 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ron
13-01-2024

Prima geregeld

Lees meer

Gerda
19-07-2023

Plezierige en goede dienstverlening

Lees meer

Remco
17-04-2023

Na het overlijden van mijn vader zijn wij erg prettig geholpen om de uitvaart naar wens te regelen. Gelukkig was onze uitvaartverzorger erg betrokken, vriendelijk en geduldig. Verder was ze goed bereikbaar. Alles was keurig geregeld naar onze wensen en we hebben een fijne dienst gehad.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Ede

Voor een uitvaart in Ede staat het team van Monuta voor u klaar. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Ede uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum
Maanderweg 19
6711 NC Ede
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Peter Mol uvv
Uitvaartverzorger

Peter

Mol

Lees meer over Peter

Image
Jan Kruit uvv
Uitvaartverzorger

Jan

Kruit

Lees meer over Jan

Image
Berber van Turnhout uvv 2024
Uitvaartverzorger

Berber

van Turnhout

Lees meer over Berber

Image
Sabina Lieftink-Valkenburg uvv 2024
Uitvaartverzorger

Sabina

Lieftink-Valkenburg

Lees meer over Sabina

Image
Uitvaartverzorger met kist in aula uitvaartcentrum Ede

Uitvaartcentrum in Ede

De uitvaartverzorgers van Monuta Ede staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Ons uitvaartcentrum is stijlvol ingericht en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden maar er ook voor kiezen om gebruik te maken van één van onze 24-uurs kamers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Wij informeren u graag.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Welke faciliteiten heeft het uitvaartcentrum in Ede?
Het uitvaartcentrum van Monuta in Ede beschikt over een grote en stijlvol ingerichte aula en meerdere 24-uurskamers. Er zijn ruim 90 zitplaatsen. De ruimte is geschikt voor grote en kleinere groepen. U kunt er een afscheidsdienst houden, maar ook gebruiken als ontvangstruimte voor zowel voor als na de uitvaart. Uiteraard is het gebouw goed toegankelijk voor minder validen. Er is ook een ruimte voor de laatste verzorging aanwezig die geschikt is voor onder andere rituele bewassingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart? Onze uitvaartverzorgers informeren u graag.