Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leonie Dijkstra gemiddeld met een

9,7
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta Leonie Dijkstra aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mede door Leonie kijk ik terug op een mooi afscheid van mijn vader. Ik was erg gespannen maar ze heeft ons door de dag heen geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Meer lezen
Leonie van Goor
Deventer
17-04-2024
8

Leonie heeft zich op een correcte wijze ingezet en heeft duidelijk meegedacht in de vormgeving van het afscheid. Prima gedaan! Dat er door MONUTA met een aannamebedrag wordt gewerkt is belachelijk en niet correct. Gelet op de eenvoud, de bijzondere kleine groep en het reeds bestaande protocol is het niet nodig om hier zo'n hoog bedrag voor te vragen. Ik hoop dat Monuta dit oppakt en in de toekomst ook uitvaarten op maat gaat verzorgen. Dit zou voor menig persoon erg wenselijk zijn.

Meer lezen
Rene Lenfert
Oldenzaal
04-04-2024
10

Bij Leonie krijg je gelijk het gevoel van hoe je de crematie wil hebben.

Meer lezen
Elise wolters
Neuenhaus
04-03-2024
10

Erg fijn en goed geholpen, er is ons op een prettige manier veel werkzaamheden uit handen genomen.

Meer lezen
H.J. Dennekamp
Enschede
16-02-2024
10

Leone, was goed en kon altijd bij haar terecht. Was makkelijk te bereiken

Meer lezen
Anja
Enschede
01-02-2024
10

Wij wonen in Duitsland maar wilde een crematie in Nederland. Met Leonie Dijkstra en haar medewerkers is de crematie van mijn man soepel verlopen, ondanks alle rompslomp van Duitse regelgeving. Leonie voelt heel snel aan hoe je de crematie wil hebben. Vooral de kaart was boven verwachting mooi. Kortom de samenwerking met Leonie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de crematie in Oldenzaal was erg mooi en we voelde dat we alle tijd kregen.

Meer lezen
Elise en Alain Wolters
Neuenhaus
30-01-2024
10

Na dat onze zoon van 23 jaar is verongelukt hebben wij Leonie toegewezen gekregen. Wij hebben goede ervaringen met Leonie. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en zij had vaak aan 1 woord genoeg. Haar begeleiding hebben we als heel fijn ervaren. Leonie: dank je wel!!.

Meer lezen
Berto&Katja
Haaksbergen
18-12-2023
10

Leonie heeft me in deze moeilijke periode eigenlijk geheel "ontzorgd", ze heeft alles geregeld, uitgelegd en toegelicht op een professionele en warme, menselijke manier. Ik vond het ook prettig dat ik haar over alles kon benaderen, ook nog ruim na de uitvaart. Dank je wel Leonie

Meer lezen
Ingrid
Enschede
22-09-2023
10

Contact met uitvaart begeleidster Leonie was heel fijn. Denkt met je mee. Kunt tussendoor altijd contact met haar opnemen voor vragen of anders wat.

Meer lezen
Irene
Westerbork
19-09-2023