Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leonie Dijkstra gemiddeld met een

9,6
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Leonie Dijkstra aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer betrouwbare begeleidster. is zeer ervaren in haar werk.ik beveel iedereen haar aan om de uitvaart te begleiden

Meer lezen
Erik
Brands
26-02-2023
10

Vanaf het eerste contact voelde het fijn en vertrouwd. Er was altijd ruimte en tijd om alles te bespreken. Contact voor, tijdens en na de uitvaart was prima. Er werd waar nodig meegedacht en aangepast naar onze wensen.

Meer lezen
Saïdjah
Enschede
03-01-2023
10

Er wordt naar je geluisterd en al het mogelijke gedaan om het zo waardig mogelijk te laten verlopen

Meer lezen
Li6
Goor
01-11-2022
10

Na het overlijden van onze moeder heeft Leonie ons geholpen met het regelen van de uitvaart. Onze moeder had niet zoveel wensen, alleen dat het klein moest. Door Leonie haar ideeën hebben we het heerlijk informeel kunnen houden en was er ruimte voor een lach en een traan. Heel fijn dat ze zo goed meedacht en ideeën opperde wat voor ons onbekend terrein was.

Meer lezen
Maureen
Enschede
16-09-2022
8

Wij hebben zeer veel steun gehad aan de uitvaart verzorgster (Leonie Dijkstra) zeer betrokken, en kundig. Vooral het gevoel gekregen dat ze er voor je zijn.

Meer lezen
Marce
Denekamp
08-09-2022
10

Leonie is erg vriendelijk, rustig, denkt met je mee en legt alles duidelijk uit. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we ons zorgen moesten maken over iets. Ook was ze erg goed bereikbaar als we vragen hadden. We zijn erg dankbaar voor alles!

Meer lezen
Victoria
Enschede
28-08-2022
10

Voordat de euthanasie van mijn vader plaatsvond, kwam Leonie al bij ons thuis. Samen met mijn vader hebben we toen nog de hele uitvaart door kunnen nemen. Het voelde gelijk goed en ook mijn vader had zoiets van: met haar erbij komt het wel goed. Leonie luistert echt naar je, denkt met je mee en is heel fijn in de omgang. Ook nadat mijn vader was overleden, was ze er elk moment voor ons, nam ze ons van alles uit handen en gaf ze ons vooral ook echt de vrijheid om het op onze manier te doen. Al met al zijn we heel erg dankbaar voor de ondersteuning van Leonie en wens ik iedereen die zo'n moeilijke periode doorgaat de ondersteuning van haar.

Meer lezen
Diede
Enschede
26-08-2022
10

Leonie heeft ons geholpen met het plotselinge en onverwachte overlijden van mijn veel te jonge vader. Daardoor dat Leonie en ik van dezelfde leeftijd zijn was het voor mij heel prettig samenwerken. Leonie heeft een hele fijne uitstraling en kan de situatie goed aanvoelen. Ze was altijd bereikbaar en ook de ingewikkelde dingen met de repatriëring heeft zij goed opgelost. Mijn moeder was ook heel erg tevreden met Leonie, zij kon ook haar fijne uitstraling en luisterend oor goed waarderen. Op de uitvaart heeft Leonie de verhalen die wij verteld hebben heel mooi samen gebracht zonder dat ze daar nog extra navraag moest doen. Naar omstandigheden had het niet beter kunnen lopen.

Meer lezen
Elisa Vincent
Hengelo (o)
06-07-2022
10

Leonie heeft ons erg geholpen met de verschillende keuzes die we moesten maken. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en heeft fijn meegedacht. Samen een mooie kaart bedacht en laten aanpassen. Kan geen negatieve dingen bedenken.

Meer lezen
Martijn
Utrecht
05-07-2022