Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leonie Dijkstra gemiddeld met een

9,7
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Leonie Dijkstra aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Leonie heeft me in deze moeilijke periode eigenlijk geheel "ontzorgd", ze heeft alles geregeld, uitgelegd en toegelicht op een professionele en warme, menselijke manier. Ik vond het ook prettig dat ik haar over alles kon benaderen, ook nog ruim na de uitvaart. Dank je wel Leonie

Meer lezen
Ingrid
Enschede
22-09-2023
10

Contact met uitvaart begeleidster Leonie was heel fijn. Denkt met je mee. Kunt tussendoor altijd contact met haar opnemen voor vragen of anders wat.

Meer lezen
Irene
Westerbork
19-09-2023
10

Super betrokken, helder in uitleg en erg goed contact. Ik ben haar erg dankbaar voor de begeleiding die ik (wij) gehad hebben

Meer lezen
Rein
Hof
07-08-2023
10

Kon ontzettend goed luisteren naar gesprekken onderling met familie over de overledene en zonder veel te vragen wist ze gewoon hoe wij ons voelden en wat wij bedoelden Gewoon geweldig Veel steun van haar gehad en niets was teveel gevraagd

Meer lezen
Sabine Kornet
Enschede
06-06-2023
10

Een aardige jonge vrouw kwam bij ons. Heel gewoon. Vriendelijk. En stond ons netjes te woord.. Goed uitgelegd. Alles was netjes verzorgd.. En een mooie rustige uitvaart gehad.

Meer lezen
Lm. Gieskes
Enschede
04-06-2023
10

Zeer betrouwbare begeleidster. is zeer ervaren in haar werk.ik beveel iedereen haar aan om de uitvaart te begleiden

Meer lezen
Erik
Brands
26-02-2023
10

Vanaf het eerste contact voelde het fijn en vertrouwd. Er was altijd ruimte en tijd om alles te bespreken. Contact voor, tijdens en na de uitvaart was prima. Er werd waar nodig meegedacht en aangepast naar onze wensen.

Meer lezen
Saïdjah
Enschede
03-01-2023
10

Er wordt naar je geluisterd en al het mogelijke gedaan om het zo waardig mogelijk te laten verlopen

Meer lezen
Li6
Goor
01-11-2022
10

Na het overlijden van onze moeder heeft Leonie ons geholpen met het regelen van de uitvaart. Onze moeder had niet zoveel wensen, alleen dat het klein moest. Door Leonie haar ideeën hebben we het heerlijk informeel kunnen houden en was er ruimte voor een lach en een traan. Heel fijn dat ze zo goed meedacht en ideeën opperde wat voor ons onbekend terrein was.

Meer lezen
Maureen
Enschede
16-09-2022