Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leonie Dijkstra gemiddeld met een

9,4
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta Leonie Dijkstra aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Op het juiste manier te woord/ondersteunt/bijgestaan. We hadden een klik met Leonie. Dat scheelt ook een hele hoop. Voor de rest is het zeer zeker aan te raden. Nogmaals enorm bedankt voor je inzet Leonie. Enorm veel succes toegewenst met je carrière! Ryan Buisman.

Meer lezen
Syd Ryan
Enschede
17-05-2022
10

Wat ben ik blij dat Leonie me heeft bijgestaan. Ik ben vrij jong en wist na het overlijden van mijn moeder totaal niet wat me te wachten stond. En daar was Leonie! Ze is oprecht, ze denkt op alle mogelijke manieren mee en staat direct voor je klaar. Ik was zo zenuwachtig en vergat vanalles, Leonie gaf me het vertrouwen dat alles goed zou komen. En dat kwam het ook. Het was zo fijn dat ze zo 'normaal' is, niks geen toeters en bellen, gewoon zichzelf, op een hele respectvolle en liefdevolle manier. Ze heeft er echt voor gezorgd dat mijn moeder een waardig en oprecht afscheid heeft gehad, precies zoals ik het wilde, maar eigenlijk zelf niet goed kon invullen van tevoren. Daar ben ik zeer dankbaar voor Leonie, je bent een absolute topper.

Meer lezen
Peter
Enschede
13-04-2022
9

Ik heb Leonie ervaren als een prettig mens, die heel goed onze sfeer aanvoelde. Erg goed bereikbaar, reageerde snel op vragen, altijd vriendelijk. Vooral het gevoel dat je de controle aan haar mocht geven was erg fijn, zodat wij ons puur konden richten op ons verdriet.

Meer lezen
Wieteke
Enschede
01-04-2022
10

Na het plotseling overlijden van mijn man, kwamen we in contact met Leonie. Wat heeft ze ons goed geholpen bij dit proces, Ze heeft het geregeld voor ons om hem nog te kunnen zien, waar we erg dankbaar voor zijn. Leonie stond altijd klaar voor ons als we vragen hadden, maakt niet uit of het dag of avond was. Erg sociaal en betrokken en ze gaf altijd 100%. Bedankt voor alles.

Meer lezen
Mayron
Enschede
16-03-2022
9

Na de plotselinge dood van mijn liefste tante was ik de aangewezen persoon om de uitvaart te regelen. Er was alleen niets vastgelegd dus er moesten heel veel beslissingen genomen worden. Het voelde als een grote verantwoordelijkheid en ik wilde dit graag heel zorgvuldig doen. Heel fijn dat ik samen met Leonie heb toe kunnen werken naar een afscheid dat heel goed bij mijn tante paste. Leonie was geen moeite te veel en reageerde altijd heel snel. Dat gaf me veel vertrouwen en daardoor voelde ik me minder eenzaam in dit proces!

Meer lezen
Annelies
Enschede
17-02-2022