Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 5 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Syd Ryan
17-05-2022

Op het juiste manier te woord/ondersteunt/bijgestaan. We hadden een klik met Leonie. Dat scheelt ook een hele hoop. Voor de rest is het zeer zeker aan te raden. Nogmaals enorm bedankt voor je inzet Leonie. Enorm veel succes toegewenst met je carrière! Ryan Buisman.

Lees meer

Peter
13-04-2022

Wat ben ik blij dat Leonie me heeft bijgestaan. Ik ben vrij jong en wist na het overlijden van mijn moeder totaal niet wat me te wachten stond. En daar was Leonie! Ze is oprecht, ze denkt op alle mogelijke manieren mee en staat direct voor je klaar. Ik was zo zenuwachtig en vergat vanalles, Leonie gaf me het vertrouwen dat alles goed zou komen. En dat kwam het ook. Het was zo fijn dat ze zo 'normaal' is, niks geen toeters en bellen, gewoon zichzelf, op een hele respectvolle en liefdevolle manier. Ze heeft er echt voor gezorgd dat mijn moeder een waardig en oprecht afscheid heeft gehad, precies zoals ik het wilde, maar eigenlijk zelf niet goed kon invullen van tevoren. Daar ben ik zeer dankbaar voor Leonie, je bent een absolute topper.

Lees meer

Wieteke
01-04-2022

Ik heb Leonie ervaren als een prettig mens, die heel goed onze sfeer aanvoelde. Erg goed bereikbaar, reageerde snel op vragen, altijd vriendelijk. Vooral het gevoel dat je de controle aan haar mocht geven was erg fijn, zodat wij ons puur konden richten op ons verdriet.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Enschede

Bij een overlijden in Twente is goed zichtbaar hoe Twentenaren elkaar steunen. Samen successen vieren, maar er ook voor elkaar zijn bij verdriet en rouw. De ene buur zet koffie, de ander zorgt voor broodjes. Ook een plechtigheid in de kerk of een afscheid in het crematorium kan vaak rekenen op een hoge opkomst van vrienden, bekenden en dorps- en stadgenoten. Twentenaren zijn er met elkaar en voor elkaar. Dat is pas echt noaberschap. Dat is dan ook waar een afscheid op moet aansluiten. Op de nuchterheid en trots van Twentenaren. Samen met u kijk ik wat passend is. Op een informele manier en met de mogelijkheden van nu geef ik vorm aan een uitvaart die aansluit bij wie uw dierbare was en die past bij de traditie van Twente.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Leonie Dijkstra
Postadres
Nassaustraat 6
7513 BW Enschede
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Leonie Dijkstra
Uitvaartverzorger

Leonie

Dijkstra

Lees meer over Leonie

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Waar kan ik terecht voor een crematie in omgeving Enschede?
Voor een crematie kunt u onder andere terecht in het crematorium van Enschede. In Enschede staat een modern crematorium in een landelijke omgeving. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden en locaties.