Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 - 432 05 29

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 27 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

elise wengel
02-07-2024

Onze ervaring met Leonie Dijkstra. Leonie heeft de puntjes op de i gezet, zij heeft het meer dan perfect gemaakt, van een verdrietige periode, heeft zij ook iets moois gemaakt met haar kennis, en ideeën en mogelijkheden qua uitvaart. Leonie nogmaals dank.

Lees meer

Leonie van Goor
17-04-2024

Mede door Leonie kijk ik terug op een mooi afscheid van mijn vader. Ik was erg gespannen maar ze heeft ons door de dag heen geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Lees meer

Rene Lenfert
04-04-2024

Leonie heeft zich op een correcte wijze ingezet en heeft duidelijk meegedacht in de vormgeving van het afscheid. Prima gedaan! Dat er door MONUTA met een aannamebedrag wordt gewerkt is belachelijk en niet correct. Gelet op de eenvoud, de bijzondere kleine groep en het reeds bestaande protocol is het niet nodig om hier zo'n hoog bedrag voor te vragen. Ik hoop dat Monuta dit oppakt en in de toekomst ook uitvaarten op maat gaat verzorgen. Dit zou voor menig persoon erg wenselijk zijn.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Enschede

Bij een overlijden in Twente is goed zichtbaar hoe Twentenaren elkaar steunen. Samen successen vieren, maar er ook voor elkaar zijn bij verdriet en rouw. De ene buur zet koffie, de ander zorgt voor broodjes. Ook een plechtigheid in de kerk of een afscheid in het crematorium kan vaak rekenen op een hoge opkomst van vrienden, bekenden en dorps- en stadgenoten. Twentenaren zijn er met elkaar en voor elkaar. Dat is pas echt noaberschap. Dat is dan ook waar een afscheid op moet aansluiten. Op de nuchterheid en trots van Twentenaren. Samen met u kijk ik wat passend is. Op een informele manier en met de mogelijkheden van nu geef ik vorm aan een uitvaart die aansluit bij wie uw dierbare was en die past bij de traditie van Twente.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Leonie Dijkstra
Postadres
Nassaustraat 6
7513 BW Enschede
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Leonie Dijkstra
Uitvaartverzorger

Leonie

Dijkstra

Lees meer over Leonie

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Waar kan ik terecht voor een crematie in omgeving Enschede?
Voor een crematie kunt u onder andere terecht in het crematorium van Enschede. In Enschede staat een modern crematorium in een landelijke omgeving. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden en locaties.