Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
053 432 05 29
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Enschede gemiddeld met een 0

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 0 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Enschede

Bij een overlijden in Twente is goed zichtbaar hoe Twentenaren elkaar steunen. Samen successen vieren, maar er ook voor elkaar zijn bij verdriet en rouw. De ene buur zet koffie, de ander zorgt voor broodjes. Ook een plechtigheid in de kerk of een afscheid in het crematorium kan vaak rekenen op een hoge opkomst van vrienden, bekenden en dorps- en stadgenoten. Twentenaren zijn er met elkaar en voor elkaar. Dat is pas echt noaberschap. Dat is dan ook waar een afscheid op moet aansluiten. Op de nuchterheid en trots van Twentenaren. Samen met u kijk ik wat passend is. Op een informele manier en met de mogelijkheden van nu geef ik vorm aan een uitvaart die aansluit bij wie uw dierbare was en die past bij de traditie van Twente.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Uitvaartverzorger Leonie Dijkstra
Uitvaartverzorger

Leonie

Dijkstra

Lees meer over Leonie
Lokale
partners
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen